![]() |
Cevap: Yigido Bursa'ya Bileniyor
bu maç gollü olur .. 3 sonuçda çıkabilir zor bi maç olacak dikkatli olan maçı alır...
|
iki sezon kabustan sonra bu sezon yiğidoma gerçek yüreklilikle inanıyorum bursa maçındada güvenimiz çok yüksek puanla döneceğiz
|
benc takimimiza olan guvenimi geri kazandim bence kazanabiliriz insallah en kotu ihtimal 1 puan alalim
|
bursayı yenip play offa yaklaşmalıyız
|
[QUOTE=Kasim58;762311]Ben yigidoya yürekten inaniyorum bursadan 3 puanla dönecegiz insallah.
Bizim bursaya karsi bayagi bir üstülügümüz var yanilmiyorsam.Son iki sezondur bursa bizi hep yendi icerde disarda simdi sira bizde.[/QUOTE] kardeşim şimdiye kadar 12 mac oynandı 6 sıvasspor-bursaspor 5 beraberlık 1 kupa macları ıle beraber bursa ustun bızden..rabbımın ıznıyle bu macı da alacagız |
bursadan kesinlikle punla dönecez
takımı ve hocalara olan güven artık çok yüksek kabus dolu seneler geride kaldı |
Bursa ve Antalya maçları bakın bu maçlardan 6 puan çıkarırsak 5. sıraya yükselip yerimizi pekiştirebiliriz. Çok önemli bursa maçı ayrıca bursa taraftarı Grosicki kaçtı diye kendini parçalıyor ;) umarım bu maçtan 3 puanla ayırılırız çok zor maç geçecek ama 3 puan alabilecek gücümüz var.
|
cok zor olacak ama bizde zoru seven bir takim olduk :D
|
bursa deplasmanı zor olacak.takımın taraftar desteğine ciddi ihtiyacı olacak.bursa ilk yarıdaki farklı yenilginin rövanşını almak isteyecek.rıza hoca takımı her şeyi hesap ederek hazırlamıştır.defansta basit hatalar yapmazsak gol atma sorunumuz yok.3 puanla dönmek çok iyi olur.en kötü ihtimal beraberlikle döneriz.yenilmezlik serimizi sürdürmemiz iyi olur.tüm takıma şimdiden başarılar.allah yardımcıları olsun.
|
Bilen yigidom iyi bilen bi kurbanlik daha yakindir kim tutar seniiiiiiii
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:23. |