![]() |
Cevap: Sivasspor-Galatasaray Maçı Tahmin ve Yoruml
Samimiyetimle ve inanarak yaziyorumki,Sivasspor'un bu ligde yenemeyecegi takim yoktur.Galatasarayida yenecegiz.Bu ligde karsilasipda yenemedigimiz takim varmi YOK,oyleyse supheye yerde yok.Sivasspor yenecek.
|
"Şahsi fikrim" oyun olarak GS dan daha üstünüz. Stres yapmazsak rahat alırız. Kaybedersek psikoloğa görünmesi lazım takımın. Ben şahsi hatalardan çok çekiniyorum.
|
Ben gs den korkmuyorum hakemlerden korkuyorum.Dikkat edin gs ile oynayan takımlar hep 10 kişi maçı bitiriyor.Bu maçta mutlak 3 puan almalıyız.Bu zorlu periyotta kimseyi yenemedik bari gs yi yenelim.Başkanın tahliye olması moraliyle.Erman ve Eneramo nun da olmasıyla 3 puan alacağımıza inanıyorum.Maçın başında yediğiimiz gollere dikkat etmeliyiz.
|
bu macı alıırız inşallah rakıp galatasarayın dunkı macını izledim elmander cok ınatcı bır oyuncu topu hıc bırakmıyor sıkı pas trafıgı yapmamız gerek onu saf dısı bırakmak ıcın engın baytar cezalı duruma dustu selcuk kadıre kaldı defansta tecrubesız semıh hata yapmaya müsait inşallah bu mac bızım olacak cok guzel mac olacak futbolcularımızdan kadır selcuk u keser ve ustun bır oyun oynarsa erman ve eneramo semıhı sürekli hataya zorlarsa bırazda apdullah avcı utanır ben nasıl bu oyuncuları almadım mıllı takıma diye
|
Olay çok basit, Ujfalusi den uzak dur Semihin üzerine git, pres yap (Fener maçı), rakibe önde bas, Orta sahada ayakta dur, ayağa pas yap maçı al...
|
Valla yiğidolar dünkü gençler maçını izledim. Türkiyedeki bu sene izlediğim en güzel maçtı bakın vallahide billahide premier league tadında maç izledim. O yüzden harika oynadı sivasspor vede gençlerbirliği.
İddia ediyorum. Bu kötü gs ligde 9 puan fark yaptıysa bunun asal sebebi fenerin bjknın vede lazyonun berbat ötesi kötülüğündendir. Son haftalarda gsnin maçlarına br bakın. İnanılmaz futbol şansı yanlarında. Şansın olmadığı anlarda hakem imdada yetişiyor zaten. Tam grogi duruma düşmüşken dandik ve şans dolu goller atıyorlar çünkü rakipleri psikolojik olarak ürkek oynuyorlar... İddia ediyorum Sivasspor fenere oynadığı ilk yarı demiyorum bakın dikkat edin ; bütün maçı oynasın handikapl kazanır, işte bu kadar........... |
defans zaafı olmsın her takımı hemde çok rahat yeneriz işte kale ve defansa güvenmiyorum
|
Zor maç olucağı kesin, ama inşallah kazanıcağımıza inanıyorum. bu arada şunuda söylemek gerek Galatasarayda Engin Baytar cezalı.
|
Gençler maçındaki gibi basit goller yemezsek yeneriz GS 'ı.GS şu anda ligin en iyi topunu oynuyor,zaten topladığı puanlar bunun göstergesi.Eneramo ve Erman'ın oynaması çok çok önemli.Ziya'nın yokluğu kötü oldu.
Yenersek büyük sükse yaparız,ilk 4 için inşallah yeneceğiz. |
Gs, maçı bizim için mühim.Rakibin kilit adamı olan selçuk ve meloyu sıkı markaja alırsak orta sahada kuracagımız üstünlük ile enaramo ve grosicki ile rakip sahada daha atak oluruz.bu maç sivasın olursa çok buyuk avantaj olur.ilk 4 için.hayırlısı dşyelim.stada gelip takıma destek olalım.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:35. |