![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
herkez cok guzel oynadi basta biraz baski yedik. ama ikinci yari bomba gibiydik. tebrikler. SIVASSPOR <3
|
ilk 25 dk. sirf Gs oynadi
sonra ilk sutumuz 25dk geldi yavas yavas toparlandik ama kesin yeniliriz gibi görünüyordu GS Barcelona gibi top ceviriyordu ama ikinci yari bomba gibi basladik iyi olanda gol attiktan sonra geri cekilmedik ve futbolumuzu devam oynadik ve hak ederek kazandik bir yanlis ofsayt caldi hakem kaleciyle bire bir kabilirdik daha cok gol atabilirdik ama yine baya kacirdik yani bir iki gol yeseydik yine yenilecekdik biraz gol sutlarinda dahada soguk kanli olmamiz lazim ayni mersine karsi gibi erman ve eneramo nasil kacirdilar anlamadim bi kac hakem hatasi vardi ama bizim lehimizede caldi bugün Sivasspor bir bambaska futbol sergiledi belkide Grosickinin olmamasida bir neden olabilir ve defansda bugünm duvar gibiydi vallah macin yildizi bütün takim ama kim derseniz atilla cerny faty ve eneramo ama hepsi |
[B]Erman tarikat kur müridin oluyum.[/B]
|
Çok daha farklı kazanmalıydık. Sivas'taki maçın rövanşını alma şansını yakaladık aslında ama sağlık olsun, gs'nin abartıldığı kadar olmadığını herkese gösterdiği için bütün futbolcularımıza tebrikler ve teşekkürler
|
*** macın kahramanları kalede atilla vede kara murat eger rıza hoca artık kara muratı fark edemiyorsan senin hocalığında şüphelenirim. nasıl ki macın son dk.adam değişikliğini unuttugun gibi
***şu mahalle takım larla oynadığımız maclarda ilk kez şerefli yönetim gösteren bir hakem izledim ***kamilin olmadığında dolayı zevkli bir mac izledim derim |
ne kadar gs yalakası bir spikermiş yahu maçı bıraktık spikere sövmeye başladım..
hakem farkı engelledi ama yinede çirkefleşmedi.. bugun rıza hoca öyle bir strateji yaptıki helal olsun.. EZİLDİLER RESMEN....TEBRİKLER YİĞİDOM |
[QUOTE=Besyo_cu;775531][B]Erman tarikat kur müridin oluyum.[/B][/QUOTE]
:D:Dbende olurum :D |
[B]Ulfaluji, Eneramo'nun Sivassporda olduğunu bilse İspanyada Messi'ye razı olur Türkiye'ye gelmezdi. :) [/B]
|
hep dedim yine diyorum grosicki bizim için aman aman değil bizde eneramo olmasın sivasspordan cacık olmaz eneramo gerçekten çok iyi gol vuruşlarıda iyi olsa zaten bizde olmaz takımın yaptığı savunmaya bakarsakta grosicki nin yardım etmediği ortaya çıkıyor denilebilir bir tane formsuz 1 oynayıp 5 yatan grosicki yerine 2 tane cerny miz olsun bize yeter futbol takım oyunu bunu bir kez daha görmüş olduk atillla yı tebrik ediyorum
|
[QUOTE=Besyo_cu;775531][B]Erman tarikat kur müridin oluyum.[/B][/QUOTE]
Ya bende oluyum..Ya sende olma.:) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:14. |