![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
İki takım tarafatrının hoş olmayan tezahüratları benim için maçta aklıma kalan şeylerdendi.
|
Aha boyle yollarlar kumeye askerden beri sevmem manisayi zaten oyle has olduki ib......3golde size kapak olsun suyundanda koyyyyyyyyyy
|
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
:D[b]MAÇIN İKİ TAKIM ADINADA ZOR GEÇECEĞİ BELLİYDİ MANİSANIN SON ŞANSIYDI DİREKLER O ŞANSI TANIMADI SİVASSPOR İLK YARI 15 DAK İYİ OYNADI GOLÜ BULUNCA ÇOK ÇEKİLDİ 2.YARI BİRAZ DAHA İYİ MÜCADELE ETTİK TAKIM GS YORGUNLUĞUNU ATAMAMIŞ GÖRÜNDÜ Maçın en iyisi kimdi : ? :DDEFANSIMIZ İYİYDİ 2 3 DEFA ADAM KAÇIRSALARDA İYİYDİLER Maçın en kötüsü kimdi : ? :DKİMSEYE KÖTÜ DEMİYECEM HERKES ELİNDEN GELENİ YAPTI CERNY ERMAN TAM KAPASİTEDE OYNAMADILAR GROSEÇKİ DE HALA DURGUN Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? :DAÇIK KONUŞMAK GEREKİRSE BU MAÇI İYİ YÖNETTİ KORKTUĞUMUZ BAŞIMIZA GELMEDİ MAÇA ETKİ EDECEK 2 3 POZİSYON VARDI GOL OFSAYTTI DOĞRU VERDİ İSAAC KALECİYLE KARSI KARSIYA KALACAKTI ODA OFSAYTTI KAHENİN POZİSYONU OFSAYTTI Maçın Kader Anı : :DMAÇIN KADER ANLARI DİREKTEN DÖNEN TOPLAR OFSAYT OLAN GOL DÖNEN TOP BİZİM GOLÜMÜZ OLDU Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :? :DRIZA HOCA TEMKİNLİ KADRO ÇIKARTTI ORTASAHADA KIVANÇIN OLMAMASI TOPUN MANİSADA KALMASINI SAĞLADI 2.YARI TAKIM MÜCADELE ETTİ SOYUNMA ODASINDA BELLİKİ HAŞLAMIŞ OYUNCULARI Taraftarımız Hakkında ki Düşünceleriniz Neler ? :DTRİBÜNLERDE 200 KADAR ANCA TARAFTAR GÖRÜLDÜ YANILIYORSAM ÖZÜR DİLERİM GELENLERİN HEPSİNEDE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :D[/b] |
sivassporumuza her alanda başarılar ama önce kupada inşallah kupayı alırız hadi Rıza hocam
|
play off adına çok önemli bir galiiyet zorda olsa kazandık şansımızda yanımızdaydı bülent yıldırımdan korktuk ama oyunu etkiliyecek krtik karar vermedi ibb maçınıda mutlak kazanıp 5nciliğimiz garantilensin
|
3 puan çok güzel tebrikler sivasıma fakat kazanırkende hatalrı görmek gerek her ne kadar hafta içi maç oynayıp yorgunluk filan denilsede ben buna katılmıyorum manisada adamlar antreman yapmadı bile doğrud üzgün manisaya çok pozisyon verdik ama kazanmak bunları unutturdu bize ayrıca bizim en kısa zamanda başta hoca olmak üzre grosickiyi kazanmamız lazım yorumlra hep bakıyorum ama kamilden bahseden yok arkadaşlar bu oyuncu bizim takımın şu anda en kaliteli ve geleceğe yönelik en verimli olmaya aday oyuncumuz bu adamı kazanmalıyız bu sorunuda çözecek olan hocamızıdrı
|
[QUOTE=tavarih;776656]Valla şu anda maçlara çok fazla odaklanamıyorum bir taraftar olarak. Platini'nin açıklamaları, Uefa'nın tutumu ve bizim başımıza da birşeyler örecekler mi korkusu var. Şu anda ligden çok kupayı önemsiyorum. İnşallah Playoff'a kalırız ve şike sürecinden başımıza bir iş gelmez.[/QUOTE]
tam isabet inanın aklımdakileri yazmışsınız bende aynı konuda endişeliyim |
maçtan yeni geldim..çok güzel anlamlı bir galibiyet oldu..hem 5.liğe yükseldik..hemde manisayı kümeye gönderdik..rıza hoca defansif bir 11 e oyuna başladı..kadirin golü çok güzeldi ama geriye yaslanınca golü yemeden edemedik.. ikinci yarı ofansif yönümüze dönünce gollerde gelmeye başladı..ziya isaac karşısında çok zorlandı..birde rajnoch ne ve hangi mevkide oynadı ben anlayamadım:confused:...stoperde navratl raynoch ikilisini bozmamak lazım
|
[B]puan durumuna baktıkça kahroluyorum,ts ve bjk hak etmıyorlar bulundukları yerleri,puan durumu oyle dızayn edıldı kı [COLOR="red"]daltonlar[COLOR="black"]([/COLOR]joe,jack,willam,avarel[/COLOR])peş peşe sıralanıyor,[COLOR="red"]tff,mhk ve lig tv şeytan uçgeni[/COLOR] dızaynın baş aktorleri[/B]
|
macı ızleyemedım dınlerken 1-1 di manısanın topları dıreklerden dönüyordu işten cıktım eve geldım 3-1 olmus bu sezon ızleyemedıgım tek mac buydu takımı ve rıza hocayı tebrık ederım play off bızım ınsallah kupa da bızım olacak beklemeye gerek kalmayacak avrupayı avrupa bızı bekleyecek
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:47. |