SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Antalya Sivas'a Duacı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34040)

eyupkocak 10.04.2012 01:29

Cevap: Antalya Sivas'a Duacı

kim düştüğü önmli değil sivasspor dışndakiler umrumda değil ha samsun ha antalya farketmezz ister dot olurlar ister düşman...

okyay58 10.04.2012 10:04

Samsun yerine bunlar düşmeliydi...

ardahanlı 10.04.2012 10:14

Benim bildiğim Sivasspor hiçbir hesabın içine girmez. Kimin düşeceği kimin kalacağıyla ilgilenmez.

Geçen sezonun son maçı dahil her maça kazanmak için çıktığı gibi bu sezonun son maçınıda aynı şekilde çıkan Sivassporu kutluyorum.

Her camia aldığı neticeleri önce özeleştiri yaparak değerlendirmelidir. Böyle yapmak tüm Türk milletinin yapısı olduğu gibi yiğido lakabıyla yıllar yılı anılmış bir camianında bunu böyle değerlendirdiğinden adım gibi eminim.

Ben sadece keyfimden bu foruma üye değilim arkadaşlar!!!!...

SenSetik 10.04.2012 10:15

herkesin kendi menfaati söz konusu olunca nasıl dost olduğunu görüyoruz...bugün Samsunlular hesap günü planları yapıyorlar...Bursalılar atıp tutuyor internet haber sitelerinde...en iyisi kimseye üzülmemek..güçlü olacaksın çıkıp çatır çatır oynayıp kazanacaksın bütün maçlarını..kim düşüyo kim kalıyor umursamadan..ama birgün düşersek unutmayın üzüldüklerimiz dahil hepsi birer tekme vuracaklar bize...

karasarlıyiğido 10.04.2012 10:50

ben hiçbir takıma üzülmüyorum çünkü sivasın dostu olduğuna inanmıyorum. bu sezon gördük dost dediklerimiz bile bizi tribüne çagırıp gol yiyince şikeciler diye bağırdılar. o yüzden sivastan gerisi teferruat kim kalırsa kim düşerse umrumuzda olmamalı güçlü olup ayakta kalmalıyız çünkü bu sene gördükki MHK, Federasyon ve onların yavşak hakemleri bizi yıkmaya çok uğraştı ama allahtan rıza hoca ve aslanları savaşarak yüzümüzü kara çıkartmadı.teşekkürler en büyük yiğido Rıza hoca...

hasanim58 10.04.2012 12:37

Futbolun cilvesi iste keske antalya dibe cakilsaydi yazik oldu samsuna yapacak bisey yok samsun tribunlerinin hali aklima gelince icim yaniyo valla Allah biz yigidolari o duruma dusurmesin insallah....aminnnnnn

58hsn58 10.04.2012 13:29

simdi dua ederler, yarin agzina gelen kufuru sayarlar... Sivasimizin Sivaslidan baska dostu yoktur...

sivasliapocan 10.04.2012 15:24

Sivas olmasa bütün takımlar bitik sadece sivasspor he yerde hr zaman en büyük SİVAS

KIZILCAN 10.04.2012 18:03

Antalyalılar dua,Samsunlular beddua ediyor.Biz her zamanki gibi sahaya çıkıp oyunumuzu oynadık.Aslolan Sivasspordur.Gerisi bizi ilgilendirmez.

HALIL 10.04.2012 20:55

keske tam tersi olsaydi :(

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:59.