![]() |
Cevap: STY Final Puan Durumu (6.Hafta)
Yeni sezon başlayacak hediyemizi alamadık henüz bilgi de verilmedi. Ne zaman nerden nasıl alacağız???? Sivas İl temsilcimiz Bekir BAYRAK kardeşim veya İzmir İl temsilcisi İzmirliyigido Yalçın kardeşim bilgi verirseniz sevinirim.
|
Bende isterim hediyemi bende bende, hem de yeni sezon formasından isterim. Ne zaman nereden alacağım. Teşekkürler şimdiden.
|
sanırım bizim ödüller yalan oldu.. adres verdik numara verdik ama henüz kimseyle bi iletişim kuramadık. sorarsan bilgi veren oluyor sormazsan bilgi veren de yok.. :))
|
Evet yaa yeni sezon başladı 4. haftayı oynayacağız hediyelerden ses yok, haber yok. İsteriz arkadaş hediyelerimizi bana ne bana ne :)
Şaka bir yana sağlık olsun o güzelim yarışmayı düzenleyenler puanlayanlar bu heyacanı yaşatanlar ve tüm herkes sağolsun önemli olan neşeli vakit geçirmek. Heyacanını maçlar öncesinde yaşayıp sonuçları heyacanla beklemek en güzeli herkese teşekkürler. Not: Bu hediyeleri almasam da olur manasına gelmesin :D hediyemi bırakmam, isterim :D |
[QUOTE=Bulut@ğlu;805437]sanırım bizim ödüller yalan oldu.. adres verdik numara verdik ama henüz kimseyle bi iletişim kuramadık. sorarsan bilgi veren oluyor sormazsan bilgi veren de yok.. :))[/QUOTE]
[QUOTE=tykinik58;805440]Evet yaa yeni sezon başladı 4. haftayı oynayacağız hediyelerden ses yok, haber yok. İsteriz arkadaş hediyelerimizi bana ne bana ne :) Şaka bir yana sağlık olsun o güzelim yarışmayı düzenleyenler puanlayanlar bu heyacanı yaşatanlar ve tüm herkes sağolsun önemli olan neşeli vakit geçirmek. Heyacanını maçlar öncesinde yaşayıp sonuçları heyacanla beklemek en güzeli herkese teşekkürler. Not: Bu hediyeleri almasam da olur manasına gelmesin :D hediyemi bırakmam, isterim :D[/QUOTE] [B]Ödüllerin alınmasının üzerinden 4 ay geçtiğini biliyorum:) Takdim zamanın en kısa zamanda olmasını diliyorum. Sanıyorum (aldığım duyum yanlış değilse) bu hafta sonu veya gelecek hafta içerisinde de verileceğini duydum... Kısaca, ödüller elbette verilmeli, ama zamanında olsa daha da güzel olacaktı. Neyse verilsin de ne zaman verilirse verilsin.:)[/B] |
aynen öyle kardeş. ödül için yarışmadık ama madem yarışma sonunda 1-2-3 ve 58.ci olana ödül verilecek dendi bizde ödülümüzü isteyelim alalım öyle değilmi :)
|
53 puanla 58. Olamadık
Internete düzenli girseydik tahminleri kaçırmazdık Emeği geçenlere teşekkürler |
Hediyeleri vermek için yeni sezon formaları beklenmiş olabilir. Yeni formaların da yakın bir zamanda çıkmayacağı belli oldu. Geçen sezonki formalarla hediye takdimi kısa süre icinde yapılır tahminimce.
|
ödüller mavi formalardan mı verilecek acep..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:40. |