SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Erman Ağız Değiştirdi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34361)

Respect58 30.05.2012 13:00

Cevap: Erman Ağız Değiştirdi

[B]Erman ağız değiştirdi diyerek futbolcuyu karşınıza almakdaki amaç ne? Erman gitse burada sallayanlar cebinden para koyup yerini dolduracak mı? Hadi para verdiler Erman gibi bir futbolcu bulabilecekler mi? Takmışlar kafayı Erman'a,İbrahim Toraman'a.Nerede boş konular var onun peşindeler.İnsanlar hata yapabilir ve hatasını anlayıp bu hatadan dönebilirler.Daha zorlamanın ne anlamı var.Sanki çok iyi imkanlara sahiplermiş gibi herkese atar yapıyorlar.Erman gitse seneyede Ermanı niye gönderdiniz diye konuşursunuz. [/B]

58Sivaslilar 30.05.2012 13:21

Yigidoya gönül vermis SIVASSPORDA oynayan cani gönülden emegi gecen gecmekte olan her futbolcu yandasimizdir kardesimizdir onlari dislamak gibi bir lüksümüz olamaz olmamali elestirmek haktir ileri gitmemek kaydiyla:confused:

benozgurr 30.05.2012 13:42

ermanin eski aciklamalari talihsizdi buyuk yerlerde oynamak herkesin bence hakkidir ama layik oldugum yerde olmak istemiyorum demesi hataydi bi anlik dalginlik olsa gerek ama bundan sora ole bisey olmaz umarim

Harput0658 30.05.2012 13:44

[QUOTE=yorumyapıyombenya;789423]Ne yaptın aga sen o kadar da değil, Nerdeyse dil sürçmesi diyeceksin. Adam açık açık hak ettiğim yerde oynamak istiyorum dedi. Bundan ötesi var mı ?[/QUOTE]

Bunu duyanınız varmı? İzlediniz mi görüntüleri? Ben yazıları okudum yazılara da inanmak zor. Erman böyle söylememiştir. Çarpıtılmıştır bunlar.

yigidoss 30.05.2012 14:50

[QUOTE=kakikli;789407]başka bir takım taraftarı yokki oyuncusunu, hocasını, yöneticisini kısaca kendi değerlerini yoketmek için yarış sergilesin...
klasik bir sivas geleneği, kendi değerlerine hiç bir zaman gerekli değeri önemi vermemiştir ve öyle yapmayada devam ediyor.[/QUOTE]

Hay ağzını seveyim kakikli gardaş. Benim yazacaklarıma tercüman olmuşsun. Bizim taraftarın ... gönlünü okşa gerisini boş ver. Gün gelip te Erman'ı savunacağım aklımın ucundan bile geçmezdi. Erman kardeşim bu şekilde oynamaya devam ettiğin sürece başımızın üstünde yerin var. sen sözde sivaslı topçulardan daha Sivaslısın benim gönlümde

Külhan 30.05.2012 14:52

Her futbolcunun bir hedefi var dir zira büyük takimlarda avrupa hayallei kurarlar ama avrupaya gitmek pekaz futbolcuya nasib olur bunlar herkesin gayet tabi hakki hic kimse bir takimda kalici degildir bunun icin kimseye serzeniste bulunmaya kimsenin hakki yok ermanin da bunlari dillendirmesi normal kendisine basarilar diliyorum bize cok faydasi oldu bunu unutmamak lazim gidersede kalirsada bizim icin birsey degismez biz onu hep seviyoruz ve saygi duyuyoruz o bizden birisi.

cemahmety 30.05.2012 15:47

Erman şu takımda eğer isteyerek,hırsla oynayacaksan kal aklın başka takımlarda olacaksa derhal, hiç zaman kaybetmeden git

ahmet ali 30.05.2012 16:02

Erman'ı Rıza Çalımbay'ı gönderip Sivasspor'da oynamak isteyen futbolcu ve hocayı getirelim.Bu o kadar zor değil.Yeter ki niyet ve kararlılık olsun Gidenler hak ettikleri yerlere,hayalini gördükleri yerlere gitsinler. Uğurlar olsun.

kaptann58 30.05.2012 16:08

kimse sivassporun üsütnde değildir isteyen gelir isteyen gider kimse bu takımdan daha iyi bir takım bulamaz

YİĞİDO EMİR 58 30.05.2012 16:14

olsun bi anlık heyecana kapıldı ama hatasını anlamış ermanı kaybetmemeliyiz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:25.