SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Başbakan'ın kapısında yatacağım (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34363)

B.DUMANLI 30.05.2012 21:07

Cevap: Başbakan'ın kapısında yatacağım

Sivasspor´u örnek gösrermesi nasil igrencse,kendi haklarini savunmasi 33000 kisilik stadyum istemeside o kadar taktire sayan bir hareket.En azindan haksizliga bas kaldirmis.Bizimkiler gibi susmayi benimsememis.

izmirliyigido 30.05.2012 21:09

[QUOTE=burak58as553;789487][B]Bu arada Elazığ başkanı ne içtiyse aynısından istiyorum..[/B][/QUOTE]

Bu forumun süper yorumu da bu !.. :D :D :D :D :D :D

Bundan sonra her forumun en kral yorumunu seçeceğim... :D

.

asabibaba 30.05.2012 21:12

[QUOTE=migroArmis;789496]Bu zaat-ı muhterem Sivastaki stadın yeni yapıldığını ve bu stadın 33 bin kapasiteli olduğunumu sanıyor ...anlamadım...[/QUOTE]

[B]büloya sormayı bile akıl edememiş bu temellii saf mı ne?[/B]:D:D:D

etlidöktürek 30.05.2012 21:41

başkan lige renk katmaya gelmiş:)

MaXiMuM 30.05.2012 21:48

Bu yapılmayacaksa şu andaki stadımızda koltuk sayısı 33 bine çıkarılsın. Biz burada milli maçlarımızı niye oynamayalım. Elazığa bir stat yapılacaksa benim taraftarım, benim vatandaşım rahatlıkla ulaşımlarını sağlayacağı bir yer olmalı. Güney çevre yoluna hangi otobüs, hangi minibüs işleyecek. Ben taraftarları maçlara nasıl getireceğim."

[B][I]Aklı yolu birdir. Bizde aylarca bu stadyum konusunda itirazlarımızı aynen böyle dile getirdik. Şehrin dışına yapılan stadyum için, sırf yalakası olduğu partisine laf gelmesin diyen diyen yalakalar iyi okuyun ....[/I][/B]

Çılgın Türk 30.05.2012 21:55

Bülo bu adamin kulagina yanlis bilgi üfleyip gaza getirmise benziyor :D

Cley 30.05.2012 22:00

[B]Sadri Şener'den sonra bir de Selçuk Öztürk mü çıktı ? [/B]:)

yorumyapıyombenya 30.05.2012 22:19

Türbülent mi çarpmış bunu töbe bismillah ne olmuş böyle :)

kkemal58 30.05.2012 22:24

Teşbihte hata olmaz Elazığ diyince birazda normal geldi aslında :)

migroArmis 30.05.2012 22:34

[QUOTE=kkemal58;789504]Bursasporlu kardeşim bu arada geçmiş olsun size. İnşALLAH Cas ta bu karardan geri dönülür ve Bursaspor avrupaya gider[/QUOTE]

Sağolasın kardeşim..Eksik olmayınız...Tüm samimiyetimle söylüyorum Avrupaya gidememkten dolayı herhangi bir üzüntüm yok..Asıl zoruma giden şey büyük diye tabir edilen aslında küçük olan şikeyle şaibeyle iş yapanların faturalarını bir şekilde başka nedenler altında başkalarınada fatura edip bunları cezalandırırken bakın yanında bunlarada ceza verdik imajının verilmesinde..Uefa yada inancım kalmadı..Bu politika öyle bir şeyki işin içinde büyükler oldumu her şeyi bi şekilde yoluna yordamına sokmayıda iyi biliyorlar.Bütün Türkiyenin gözünün içine baka baka b. jimnastik başkanını tff başkanı yaptılar..Başka söze ne hacet...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:35.