![]() |
Cevap: Grosickinin aklı hala Galatasarayda
kamil millitakima seciliyorsa sivassporda oynadigi icin eger gs de olsaydi kulubeden cikamazdi milli takimida zor gorurdu yatsin kalksin sivasspora dua etsin her mac ilk onbirde oynuyor
bunlar yemek yedigi kapa pisliyen insanlar bu kadar nankor olunmaz yani ligin ikinci yarisindaki performansida benim gozumde sifir hic faydali olamadi takima |
Cevap: Grosicki
[QUOTE=avare;791914]kamil millitakima seciliyorsa sivassporda oynadigi icin eger gs de olsaydi kulubeden cikamazdi milli takimida zor gorurdu yatsin kalksin sivasspora dua etsin her mac ilk onbirde oynuyor
bunlar yemek yedigi kapa pisliyen insanlar bu kadar nankor olunmaz yani ligin ikinci yarisindaki performansida benim gozumde sifir hic faydali olamadi takima[/QUOTE] Aynen öyle.... İmza...++ |
Grosickinin ikinci yari karnesi koskocaman bir bir. Adam cani istedimi oynuyor bize herzaman catir catir kosan oynayan Gol atan lazim! Inisli cikisli degil. Büyük kulüpler hep onun pesinde idi ama istikrarsiz olusu Transferini engelledi!
|
adam haklı beyler.
|
Cevap: Grosicki'nin aklı hala Galatasaray'da
[b]AKLI bjk de kalan rıza hocayla,aklı gsde olan groseçkiyle ,aklı layık olduğum büyük takımda oynamak istiyorum diyen ermanla bu sezon sivasspor neyapacak çok merak ediyorum:mad:ben bu sivassporu şampiyonluğa oynatacağım diyecek ona göre transfer yapacak bi hoca ,ben sivassporun unutulmaz futbolcusu olmak istiyorum sivasspordaki başarılarımın karşılığını milli takıma seçilerek almak istiyorum diyecek groseçki,benim için sivasspor doğduğum takım diyecek erman daha çok katkı yapardı :mad:kovulmuş rıza hocaya sivasspor kucak açtı 1 maç oynayıp 5 maç kaybolan groseçkiye gs taraftarı katlanmazdı ermanın oynamasını 2 yıl bekledik biraz insaf olması gerekir groseçki gsyi unutup sivassporun başarısı için daha çook çalışması gerekir bu haliyle milli takımda anca yedek kalır [/b]:mad:
|
Grosicki ligin ikinci yarısında Euro 2012 rüyasından dolayı sakatlanırım diye top bile oynamadı. Bu gidişle maça çıkacağı da yok bi sakatlık falan çıkmadan Polonya ile elenip takıma dönmesinde fayda var.
|
sivas benim gözümde düyanın en güzel şehri, ama bir polonyalıya göre de dünyanın en güzel şehri mi?
sivasspor bence dünyanın en büyük kulübü, peki ya bir polonyalıya göre de böyle mi? profesyonellikte duygusallığa yer olmaz...adam ekmeğini bu işten kazanıyor...herkes daha iyi bir şehirde, daha iyi maaşla, daha iyi yaşam koşullarında yaşamak ister...örneğin grosickiye "hain" damgasını vuran arkadaşım bunu istemez mi? bana göre iyi olan, bir başkasına göre iyi olmayabilir...sana göre büyük olan da bana göre aslında küçüktür...mantık yoksunu yorumlardan artık vaz geçsek diyorum, dost var düşman var... |
[QUOTE=etzel1967;791938]sivas benim gözümde düyanın en güzel şehri, ama bir polonyalıya göre de dünyanın en güzel şehri mi?
sivasspor bence dünyanın en büyük kulübü, peki ya bir polonyalıya göre de böyle mi? profesyonellikte duygusallığa yer olmaz...adam ekmeğini bu işten kazanıyor...herkes daha iyi bir şehirde, daha iyi maaşla, daha iyi yaşam koşullarında yaşamak ister...örneğin grosickiye "hain" damgasını vuran arkadaşım bunu istemez mi? bana göre iyi olan, bir başkasına göre iyi olmayabilir...sana göre büyük olan da bana göre aslında küçüktür...mantık yoksunu yorumlardan artık vaz geçsek diyorum, dost var düşman var...[/QUOTE] haklısın kardeşim |
[B]Bu haberin doğru olduğuna ihtimal vermiyorum ancak diyelim ki doğru.Bak Kamilcim sen antremanlarda yatarsan maç esnasında ayağına top beklersen,ikili mücadelelere girmezsen kısacası kız gibi futbol oynarsan ne milli takımda oynarsın ne gsde ne fbde nede başka bir takımda.Evet çok yeteneklisin Süper Ligin en hızlı futbolcususun ancak fiziğin iyi olmadığı sürece bunları bir maçta 2-3 defa kullanırsın oda ancak bizi gaza getirir.Sen çalış iyi oyna bak o zaman değil gs avrupanın büyük kulüpleri bile seni ister.[/B]
|
Cevap: Galatasaray'ı kim istemez!
[QUOTE=tavarih;791871]Haber doğru olmayabilir. O nedenle haberle ilgili yorum yapmayacağım ama Grosicki ile ilgili yorum yapmak istiyorum. Eğer ciddi bir teklif gelirse bu oyuncunun satılmasını istiyorum. Zamanında Musa, Abdurrahman, Mehmet Yıldız'ı da satmadık sonra hepsi ücretsiz gitti. O nedenle Grosicki şampiyonada biraz süre alıp birşeyler ortaya koysa da iyi paraya satabilsek keşke.[/QUOTE]
mesela karabük emenikeyi sattı ve iyi oyuncuları götürüyor |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:28. |