SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Hakemler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=51)
-   -   Çakır Gururumuz Oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34471)

oguzhan_1616 25.06.2012 18:45

Cevap: Çakır Gururumuz Oldu

Burda Sivasspor maçlarındaki yönetimini tartışıyorsunuz beyler daha adam Euro 2012'de Yarı Final yönetiyor,yarı finaal gurur duyalım bence.

Murat ARICI 25.06.2012 19:36

ne diyelim TÜRKLÜK adına guru verici..

Morten58 25.06.2012 20:46

Euro 2012 nin en genc hakemi olan Cüneyt Hocamiza yürekten basarilar dilerim.

Mete209 25.06.2012 21:26

Allah yolunu açık etsin.

sivaslıadem 28.06.2012 09:44

Cevap: Cüneyt Çakır'a önemli görev

EURO2012 yarı final mücadelesinde İspanya penaltılar sonucunda Portekiz'i eleyerek finale kalmayı başarırken Türk hakem Cüneyt Çakır başarılı bir yönetim sergiledi.

Karşılaşmayı yöneten Türk hakem Cüneyt Çakır, zorlu maçı kritik bir hata yapmadan tamamlarken sergilediği performansla alkış topladı. Oyun içinde sertliğe müsade etmeyen Çakır, kartlarını cömertçe kullanırken maç boyunca 9 sarı gösterdi.

Çakır, ayrıca mücadelenin 30. dakikasında Portekiz'in hızlı hücumunu keserek faulü kullandırmak isteyince yıldız futbolcu Nani'nin tepkisiyle karşılaştı. Öte yandan karşılaşmada yan hakem olarak görev yapan Bahattin Duran ve Tarık Ongun ise verdikleri doğru kararlarla mücadeleyi hatasız tamamladı.

[B]sporx[/B]

adres58 28.06.2012 11:48

[QUOTE=yigido Atilla;792496]Cüneyt cakira Final verilecegine inanmiyorum. ilk macinda iyi di ama ikinci macinda cuvalladi. yapilan her faulde oyunu durdurmasi gerekmiyor top faul yapilan takimda neden oyunu durduruyorsun bu kadar düdük calmasi gerekmiyor. hakem Topun saha kalmasina müsade etmeli. Bence bu sans firat aydunusa verilmeliydi. cünet cakirdan daha iyi mac yönetiyor ve oyunu kücük seylerle durdurup sogutmuyor. Dikkat ettim hic bir hakem cüneyt cakir gibi oyunun hizi kesmiyorlar sahada oynanan futbolun kalitesini yok ediyor....bu benim sahsi fikrim[/QUOTE]

Adaşa katılıyorum. Fırat Aydınus vücut dilini çok iyi uyguluyor. Verdiği kararların çoğunda neden verdiğine dair izahatlar yapıyor işaretleri ile bilgilendiriyor. Her şeye zırt pırt faul çalmıyor. Çakırın şansı sadece ''yürü ya kulumdur'' Bence Aydınus şu anki performansı ile Çakırdan bir gömlek daha iyi...

Morten58 28.06.2012 11:59

Cüneyt Cakir dün gayet cok güzel mac yönetti , ama tek problemi yabanci Futbolcularla kontak kuramamasiydi.

HALIL 28.06.2012 15:05

hakkaten guzel maç yonetti tebrikler

35kağan58 29.06.2012 10:56

İspanya - İtalya finalinde de 4.hakem olarak yer alacak.

sivaslıadem 17.07.2012 10:01

[B][SIZE="5"]Zirveye yürüyor[/SIZE][/B]

Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sona ermesiyle birlikte elit hakemler kategorisindeki sıralama yeniden şekillendi.
Euro 2012'deki yönetimiyle otoritelerden tam not alan Cüneyt Çakır, puanını 893.8'e çıkararak, sıralamada ikinci sırada yer aldı. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Şampiyonası finalini yöneten Portekizli hakem Pedro Proença ise 'elit hakemler' kategorisinde ilk sıradaki yerini korudu.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:42.