![]() |
Cevap: Çalımbay iki forvetin peşinde
[QUOTE=HALIL;792980]su ana kadar 19 yorum yapilmis
18'1 olumlu ve pozitif 1' olumsuz ve negatif :D troll ![/QUOTE] napalım gardaş koyun gibi milletin peşinden mi gidelimmm |
hakkaten aatif (bulgar oyuncu dedikleri ama aslen fas'li bulgar liginde oynuyor)
çok begendim grosicki'nin saçsiz versiyonu adeta ! kyle lafferty (kuzey irlandali forvet) boyu çok uzun her iki ayagininda iyi kullaniyor ! uzun boylu tam bir pivot forvet ! harika bir oyuncu son vuruslari super ezechiel ndouassel tipik yillardir surdurdugumuz mehmet yildiz tarzi guçlu ayaginda topu tutabilen forvet begendim açiksasi eneramo'u aratmaz bence bu 3 futbolcu kastediliyordur insallah ayrica yonetimden bir ricam olacak erhan guven'in yerine daha iyi bir sagbek alinsaydi keske bu sorunu bi haledemedik gitti |
[QUOTE=akifesk;792981]napalım gardaş koyun gibi milletin peşinden mi gidelimmm[/QUOTE]
seni bir turlu çozemedim gardas iyimisin kotumusun belki de sen sivasspo'u çok sevoyrsun senin tarzin aci seyler soylemek sonuçta "dost aci soyler derler" ama biraz olumsuz olmayi birak kalbini ferah tut hersey guzel olacak bizim için merak etme ! sana bir tavsiyem olacak site'ye hergun girme mesela arada sirada gir tahmin edebiliyorum canin sikiliyordur transfer haberi gormeyince birde bakmisin gunun birinde bombalar patlamis ! daha ne diyim sana gardas:D |
[QUOTE=HALIL;792983]seni bir turlu çozemedim gardas iyimisin kotumusun belki de sen sivasspo'u çok sevoyrsun senin tarzin aci seyler soylemek sonuçta "dost aci soyler derler"
ama biraz olumsuz olmayi birak kalbini ferah tut hersey guzel olacak bizim için merak etme ! sana bir tavsiyem olacak site'ye hergun girme mesela arada sirada gir tahmin edebiliyorum canin sikiliyordur transfer haberi gormeyince birde bakmisin gunun birinde bombalar patlamis ! daha ne diyim sana gardas:D[/QUOTE] Ben artık akifesk den ümidi kestim bir tane olumlu mesajı yok benim okuduğum içim kararıyo yorumlarıyla :) |
Riza hoca,sag bek Ugur´a okadar güveniyorki bu bölgeye Ugur´un yedegi olarak Erhan´i aldi.Yasi itibariyle Ugur artik yoruluyor.Iki forvet oyuncusunun alinacagini söyleyen Riza hoca´ya sormak lazim.Pedriel ve Abdülkadir ne zaman forma sansi bulacak?Birde Kadir ve Doga bir devre halinde degisimli oynayacaklar,bu bugünden belli.Fakat defansa taze bir kan mutlaka gerekli.
|
[QUOTE=HALIL;792983]seni bir turlu çozemedim gardas iyimisin kotumusun belki de sen sivasspo'u çok sevoyrsun senin tarzin aci seyler soylemek sonuçta "dost aci soyler derler"
ama biraz olumsuz olmayi birak kalbini ferah tut hersey guzel olacak bizim için merak etme ! sana bir tavsiyem olacak site'ye hergun girme mesela arada sirada gir tahmin edebiliyorum canin sikiliyordur transfer haberi gormeyince birde bakmisin gunun birinde bombalar patlamis ! daha ne diyim sana gardas:D[/QUOTE] peki gardaş görüşürüz. transfer olursa beni çaldır :D |
hayırlısı neyse o olsun yeterki sivassporumuz sert adam gibi oynasın gerisi gelir
|
Haberde adi gecen Bulgar oyuncu aslinda Bulgaristan'da oynayan Aatif Chahechouhe.
Bulgar sitelerine göz attim. Aatif Chahechouhe'in adi gecen hafta Trabzonspor ile gecmis (ilgilendiklerini sanmiyorum) Düne ait haberde ise 600 bin euroluk bonservis karsiliginda Sivasspor ile prensipte anlasildigini ama Borgas takimin hocasi Aatif Chahechouhe'i takimda tutmak istedigi icin transferin gerceklesmeyecegini yaziyorlar. |
---------ndouassel
lafferty----erman----cerny -------kadir----aatif hayro-navratil-rajnoch-ugur -----------korcan lafferty haberi sacmalikti düsünüyorum, tabi gelse cok sevinirim, ayni anda grosicki'yi vermemiz lazim bence. aatif'i kadirin yaninda görüyorum. defansif ve ofansif ortasahayi birbirine baglayan bir oyuncu olarak, anlatabildiysem. |
Çalımbay iki forvetin peşinde
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=36076&token=17151[/IMG]
Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, ''Bir Bulgar orta saha oyuncusu ile 2 forvetin peşindeyiz. İnşallah bu hafta bitireceğiz'' dedi. Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Kadroyu güçlendirmek için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Çalımbay, ''Bir an önce transfer yapmamız gerekiyor'' ifadesini kullandı. Transfer listelerinde bazı oyuncuların olduğunu anlatan Çalımbay, bir Bulgar orta saha oyuncusu ile 2 yabancı forvetin peşinde olduklarını belirterek, ''İnşallah bu hafta bitireceğiz'' diye konuştu. Yeni sezona Bolu ve Avusturya'da yapacakları kamplarla hazırlanacaklarını ifade eden Çalımbay, 28 Haziran'dan itibaren futbolcuların sağlık kontrolü ve gerekli testlerden geçeceğini, ardından Bolu Gerede'de çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Bolu kampında 1, Avusturya kampında ise 4 hazırlık maçı yapacaklarını belirten Çalımbay, yeni sezona iyi başlangıç yapmak istediklerini kaydetti. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:30. |