![]() |
Cevap: İlk maçımızı hangi takımla oynarız (2012-20
akhisar ve elazığ demiş 6şar kişi . ligin yeni takımlarından biriyle oynarsak galibiyet bizde gibi görünüyor. ilk 3 hafta çok önemli . inş bu sene ilk 3teyiz
|
[QUOTE=Murad_Kelleci58;795260]Toto oynamadım... Gönlümden geçeni yazdım.. Diğer konularda alakasız yorumları dikkale ve heyecanla okuyorsunuz ama.. Nokta..:mad:[/QUOTE]
bu isler gönülle olmuyor maalesef hayirlisi diyorum sadece bu yorumu okumasam alinti yapmazdim abi sende amma alinganmissin :D |
[B][COLOR="DarkOrange"]aslında bülo lu elazığ gelse de SİVASLIMA nankör diyen bülo ya 5 atıp göndersek süper olur[/COLOR][/B]
|
İnşallah Kayseri Maçı İlk 6 Haftaya Gelmez (Tabi Deplasmansa) Ama Öncelikle Ben İlk Önce Trıkzonu Sonra İse Gakkoşlar İle Oynamak İsterim...
|
önce zorlu rakiplerle oynayıp, o hızla alabildiğimiz puanları almamız lazım.
zayıf rakiplerden şöyle böyle puan alınır.hem bu işin bir de ikinci yarısı var. güçlü rakiplerle son haftalar mücadele etmek avantaj değildir. |
bilo sivasa nankör, dediyse dönüp geriye baksın.
biz ikinci ligdeyken çorba parası bile yoktu, getirdik forma giydirdik sonra yönetime aldık sonrasını bilemiyoruz, aynı sezon oynamayan futbolcular nedense bilo takımın başına geçince iyi mücadele ettiler. hala anlamış değilim. yüzye 100 fark getirmez hoca faktörü. bilmem anlatabildim mi? |
ilk maçı trabzonda trabzonla oynamak lazım derim...
|
trabzon, kayseri, galata, bursa, fener, ordu, beşiktaş, karabük, akhisar, elazığ, kasımpaşa, gençler, antalya(karda), istanbul belediye, mersin idm.yurdu, eskişehir
|
[B]Galatasaray veya Fenerbahçe'den birini takip edelimde ilk hafta kiminle oynadığımızın çokta önemi yok.[/B]
|
İlk hafta elazığspor gelir büloyla hasret giderilir sonrada kayseri deplasmanı gayet hoş olur.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:47. |