SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Sporlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=75)
-   -   LONDRA 2012 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34591)

sivaslıadem 06.08.2012 00:02

Cevap: LONDRA 2012

filenin sultanları ise grubunda abdye 3-0 kaybederek çeyrek final şansını mucizelere bıraktı
Millilerimiz çeyrek finale yükselmesi için brezilyanin sırbistana mağlup olmasını bekleyecek
Ancak şu an brezilya setlerde 2-0 önde maçı da alacak gibi görünüyorlar

sivaslıadem 06.08.2012 00:11

[QUOTE=şarkışla 58;799135]Erkekler 100 m finalini 9.63 ile Jameikalı Usein Bolt kazandı.Ayrıca bizim daha madalyamız yok.Kazakistan ın bile 6 altın madalyası olmuş[/QUOTE]

Maalesef tüm ekiplerimizde ciddi motivasyon eksikliği var
Sporcularımız üzerinde psikolojik bir baskı oluşturuluyor
Ayrıca gereken destek(manevi destekten bahsediyorum özellikle ,maddi desteğin bir nebze sporcularımızın gönlünü aldığını düşünüyorum)sponsorluk faaliyetleri ,vb. Yetersiz kalıyor
Özellikle halterde yaşadığımız hayal kırıklığı bunun en büyük göstergesi
Umarım yetkili kişiler menfaat peşinde koşmayı bırakıp sporcuların başarısına odaklanır
Yoksa aday olduğumuz 2020 olimpiyatlarında ev sahibi olsak bile hüsran yaşamamız içten bile değil

infial§ 06.08.2012 00:20

her bir **** takma ad koyma furyasının son örneğidir. potanın perileri nedir ya çizgi film mi çekiyorsunuz *** ayrıca hiçbiri de peri gibi değil bunların. milli takım desenize arkadaşım aptal saptal takma adlar takınca içlerine lebron james mi giriyor?Aynı şey filenin devrildi sultanları icinde geçerli :mad::mad:

infial§ 06.08.2012 00:27

yarısından çoğunun hedefsizce, gezip görmek için gittiği kafiledir. adama soruyorlar;

-hedefin nedir?
+kendi en iyi derecemi yapmak.
-hımm.

olimpiyata oyuncu yetiştirmek güzel de; sen beni başarılı bir şekilde temsil edemiyorsan bunun bir getirisi olmaz. güreş, tekvando, halter dalındakiler ve birkaç atlet dışında madalya amaçlayan yok. bayan basketbol takımına soruyorlar;

-hedefiniz nedir?
+gruplardan çıkıp, iyi bir eşleşme gelirse çeyrek finale kalmayı hedefliyoruz.

kardeşim, sen daha geçen sene avrupa ikincisi olmadın mı? nedir bu kendine güvensizlik?

işin özü, biz 2020 istanbul için didineceğimize, 2020'de bizi gururla temsil edecek sporcu yetiştirmeliyiz. ev sahibi ülkenin, o zamana kadar belki de 80 milyon nüfusa erişip 150-200 tane sporcusu yetmez. çin ne yaptıysa, aynısı yapılmalı.NOT;eleştirdiğim sporcular değildir. burda eleştirilen altyapı eksikliği, sistem bozukluğudur. hepsinin çabasına helal olsun, orası ayrı

sivaslıadem 06.08.2012 00:53

[QUOTE=infial§;799146]her bir **** takma ad koyma furyasının son örneğidir. potanın perileri nedir ya çizgi film mi çekiyorsunuz *** ayrıca hiçbiri de peri gibi değil bunların. milli takım desenize arkadaşım aptal saptal takma adlar takınca içlerine lebron james mi giriyor?Aynı şey filenin devrildi sultanları icinde geçerli :mad::mad:[/QUOTE]

Yaşça büyüğümsünüz o yüzden çok fazla karışamıyorum düşüncelerinize
Yorumunuzda haklısınız ancak kullandığınız daha doğrusu okuyanlara hissettirmek istediğiniz kelimeleri bir sivaslı olarak kabul edemiyorum
Bizim diğer insanlardan farkımız olmalı diğer taraftarlardan farkımız olmalı
Dikkat ettiyseniz sivasspor olarak kötü tezahürattan dolayı sahamız hiç kapatilmadı kapatıldıyşa da ben hatırlamıyorum
Bu yönüyle örnek bir taraftarımız var

Bu sebeple lütfen kullandığımız ifadelere biraz daha dikkat edelim hem de mübarek ramazan ayında böyle kelimeler kullanmaktan daha da kaçınalım
Maalesef sosyal ortamda bu ifadeler daha kolay kullanılıyor bu sitenin küfürden arındırılması için elimden gelen ne varsa yapacağım ve böyle konuşan tüm üyeleri isim ayırmadan kınadığımı bir kez daha hatırlatıyorum
Sitenin idarecilerinin de aynı duyarlılığı gösterdiklerini düşünüyorum zaten

HALIL 06.08.2012 01:14

su an turkiyenin tek bir madalyasi bile yok resmen husran

şamatacılar 06.08.2012 16:01

rıza kayaalp 120 kıloda son dörde kaldı. amerıkalı ve ukraynalı rakiplerını yendı.

kendısı 89 doğumlu ve yozgatımızdan .. başarılar rıza Allah yardımcın olsun

madalya umudumuz rıza

cemahmety 06.08.2012 17:29

En kalabalık 5. kafileyiz ama daha madalya alamadık yiğidolar rezalet durumdayız maalesef.

münihli_58 06.08.2012 18:27

[QUOTE=infial§;799146]her bir **** takma ad koyma furyasının son örneğidir. potanın perileri nedir ya çizgi film mi çekiyorsunuz *** ayrıca hiçbiri de peri gibi değil bunların. milli takım desenize arkadaşım aptal saptal takma adlar takınca içlerine lebron james mi giriyor?Aynı şey filenin devrildi sultanları icinde geçerli :mad::mad:[/QUOTE]

Ben katilmiyorum, Filenin Sultanlari veya Potanin Perilerinde ne var? Milli Takimimiz oldugu belli zaten herkes biliyor takma isim konmus nesi var bunun bence gayet güzel cünkü Basketbolcularimiz cok basarili ayni sekilde Filenin Sultanlarida ama maalesef cok zor gruba düstüler ve elendik bence isimleri degil yaptiklari önemli isimlerini tartismaya gerek yok..

sivaslıadem 06.08.2012 22:15

sonunda ilk madalyamızı aldık !
120 kiloda mücadele eden güreşçimiz Rıza Kazaalp bronz madalya mücadelesinde gürcü rakibini 2-0 yenerek Türkiye adına ilk madalyayı kazandı
Temsilcimizi tebrik ediyor diğer sporcularımıza da başarılar diliyoruz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:37.