![]() |
Cevap: Rakip Tokatspor
İKİ KARDEŞ ŞEHRİN GÜZEL OYUNU OLACAK
|
Aman ne büyük maç bu hazırlık kamplarını anlamıyorum gidip kıyıdaki köşedki takımlarla maç ayarlıyorlar onlardada vasat futbol sonra başlıklarda yenildik ama umut verdik gibi manşetler, lig başlayıp yenilgiler alındıgında hep aynı cümleler ''bu maçta hatalarımızdan ders çıkaracağız,ilerideki maçlara hataları yansıtmayacagız''sıkıldık artık her maç kazanılmaz ama ne kadar ciddiye alındıgı yapılan maçlardan belli oluyor......................
|
bari bu maçı kazanalımda güven gelsin takıma taraftara
|
bir aksilik olmassa maça gideceğim.yeni forvetlerimizi izleyelim:mad:
|
Artık hazırlık maçı kazanma zamanı gelmiştir umarım
|
Kazanalım moral depolayalım. Zaten taraftar küskün, kızgın, yorgun, kafası karışık. Hazırlık maçlarımız iç açıcı değil, pembe tablolar çiziliyor. Hiç değilse bu maçı alalım kardeşlerimizi iyi ağırlayalım ama yenelim...
|
[b]tokatsporu yense nolacak yenilse nolacak sakatlık olmasında başka bişey istemem benim için lig performansımızı ilgilendirecek maçlar ankaradaki tsyd maçları olacaktır [/b]
|
Yine şehit verdik başımız sağolsun! Bugün maça herkes Türk Bayrağı götürsün!!!
Spor sitelerinde kulüplerin baş sağlığı mesajlarına bakarken tabiki yine Sivasspor adına bir açıklama görmedim.. Neden? Bunu yapacak adamımız yok! Ne zaman değişecek bu durum çook ama çoook merak ediyorum... |
keske haftaya oynasalardı ne güzel maca giderdim
|
[QUOTE=58_babacan_58;798573][B][COLOR="Red"]Tv58 -- Srt -- sipaş tv -- iş başınaa..![/COLOR][/B][/QUOTE]
o kanalların daha mühim yayınları vardır otun çöpün reklamını yapmaları gerekiyor! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:52. |