![]() |
Cevap: Çalımbay:İnşallah daha iyi konuma geleceğiz
Hocam gerekli şeyin farkına varmışsınız
İstikrar, istikrar ve yine istikrar. |
iyi oynamak sürekli topu alıp rakibe göstermemek değil futbolda 4-5 doğru vardır biz bu hafta için doğru olanı yaptık antep topu bize göstermedi bizde onlara puan göstermedik alsın top onların olsun biz puan toplayalım yeter
|
[QUOTE=şarkışla 58;802161]unuttuklarım var.Eneramo yu geç çıkardı Rıza Hoca.Atıfı,rakip yorulduktan sonra 30 dk falan mı oynatmalı.Yoksa maçın başında mı.Bence sonradan daha mı iyi olur gibime geliyor.Helede öndeysek rakip saldırdıkça Cerny-Atıf rakibi bayağı sıkıştırı gibime geliyor.Ayrıca Erman da dinlenme fırsatı bulur.........
Takım yeniliyor eleştiri,takım kazanıyor efendim rakip çok iyi oynadı şansa kazandık.3-0 yensek bakalım bu muhalefet neler bulacak.[/QUOTE] bizim kaçırdıklarımızdan kimse bahsetmiyor.eneramonun,ermanın bazuka gibi kaç tane şutu var.rakip iyi oynamış,ne yapmış iyi oynamış da yüzde yüz gol mü kaçırmış?navratil-rajnoch ikilisini bozmasını kimse anlayamıyo ama biz hocanın nasıl bir planlama yapdığını bilemeyizki.biz hoca değiliz ve bu işi hocadan iyi bilemeyiz. |
biraz sıkıntılarımız var özellike defansta işallah o sıkıntıyı da atlatırsak daha iyi yerlere gelecegiz
|
önemli olan kazanmak kazanan takımımızı teknik ekibimizi tebrik ediyorum bütün yigido kardeşlerimin bayramı mubarek olsun
|
oynadıkça bu takım diğerlerinin korkulu rüyası haline gelecektir her maçta gol atarız bu senede ama yememeye gayret edelim
|
doğa ve erhan güven beni çok şaşırttı erhana bayıldım pedriel şaşırttı
|
Şansımızın bir türlü tutmadığı Gaziantep ilinden 3 puanla dönmek sevindirici ancak takımın halen eksik olduğu da gözlerden kaçmıyor umarım tüm sezon boyunca şansını yitirmeyen sakatlık yaşamayan bir Sivasspor görürüz Tebrikler SİVASSPOR Hayırlı olsun SİVASIM
|
dünkü maçın temposu hem ilk maç hemde sıcak olmasından dolayı çok düşüktü ama gordukku kronik sorunlar devam edıyor neredeyse 3 pas yapamadık top bizde olmuyor bir türlü geçen seneki takımımıza oyunumuza yakın bır oyun beklıyorum bu sezondan tempolu oyunda yine zorlanabılırız pozısyon verebılırız
|
Sivasspor'u yürekten tebrik ediyorum
RIZA HOCAM: Allah'ını seviyorsan şu groscikiye söyle ya adam gibi oynasın,yada defoluqp gitsin! Yazık değilmi Sivasspor'a 10 kişi canla başla oynuyor,bu beyefendi kılını kıpırtatmıyor. en az 7-8 top ezdi takım resmen 60 dakika bir eksik oynadı |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:07. |