![]() |
Cevap: DOĞA KAYA NASIL OYNAR!!!!
doga iste doga'yi izliyor :D
ben takimdaki rol'unu daha kavrayamadim açikcasi adini bile duymadim maçta |
SİZİ BU TAKIMA HOCA YAPALIM.
NE DERSİNİZ??? |
Takım henüz ikinci maçını oynadı.Antebi yendi güçlü mersinle berabere kaldı.Yattara sakatlanmasa skor çok da farklı olurdu.Önümüzde daha çok maç var.Bırakalım oyuncuları eleştirmeyide Sezonun ilk maçında stadı dolduramayan taraftar olarak KOMBİNE alalım LİSANSLI ÜRÜN ALALIM. Adam belkide maça bedava giriyor tutmuş teknik drektörlük taslıyor.Buna kimsenin hakkı yok kardeşim.EMEĞE SAYGI!
|
doğanın iyi oynadığını bende düşünmüyorum alışma sürecinde adam daha sivasın havasına suyuna alışamamış olabilir biraz sabredelim kötü olursa zaten oynatılmaz.teknik direktör yapalım gibi muhabbet açanlar bu forumlar eleştiri için var bu üyelikler fikir için var beğenirsin beğenmezsin kimsenin düşüncesine saygısızlık edemezsin fikir beyan etmeyeceksek kapatalım gidelim
|
bir kişinin şahsi fikirleri ne zamandan beri forum konusu oldu buralarda ?? hani genel olrak sorulsa sorun yok ama tamamen sahsi fikirlerin forum konusu yapılmasına karsıyım...
|
[QUOTE=bassguitar;803676]bir kişinin şahsi fikirleri ne zamandan beri forum konusu oldu buralarda ?? hani genel olrak sorulsa sorun yok ama tamamen sahsi fikirlerin forum konusu yapılmasına karsıyım...[/QUOTE]
forum nasıl olur bence internetten bir araştırın |
[QUOTE=EneS ElmaS;803643]KENDI gibi kapasitesiz? Burada tek kapasitesiz birsey varsa oda senin yorumundur.[/QUOTE]
Enes Elmas rıza hocanın oyuna müdahalesinden memnundan veya futboldan anlıyorsan kapasitesini anlarsın MİY macında stadyum da ki herkes bu macın 3-3 e gelecegini biliyordu,2srnrdir takımın defansı sorunlu ya bizimkilerde. Sorun var yada rıza calimbay da,Sana tavsiyem Futbol topunun icine plastik top yerlestir oyna; yapilisinida tarif ediyim,fazla şişirince meme yapan alternatif futbol topu üretme yöntemi. orjinalinden sert olur böyle mikasa gibi. nasıl yapılır? gerekli malzemeler: 1- bakkaldan 1-3 liraya alınan pettop(mümkünse 8 kat falan olsun ama kames olmasın) 2- patlak futbol topu 3- 6-8cm uzunluğunda bir vida 4- pompa yapılışı: vida, pettopun sibobunun içine, çekince sibobu çıkarılabilecek kadar indirilir. sonra sakin hareketlerle sibop çıkarılarak pettop indirilir. futbol topu, sibobu merkez alınarak 4-6 cm çapında bir çember şeklinde kesilir. indirilen pet top bu delikten açık olan sibobu kaçırılmayacak şekilde topun içine yerleştirilir. ardından pettop, kulak memesi yapmayacak kıvama kadar şişirilir. meme yapmayacak iste... ardından vidanın ucundaki sibop yerine yerleştirilir ve degaj yapılır. |
Ben önliberoda Faty'nin oynaması gerektiğini düşünüyorum Doğa falan hikaye
|
[QUOTE=badboysefaa;803677]forum nasıl olur bence internetten bir araştırın[/QUOTE]
arastırılıcak bişey yok.halıyle DOGA KAYANIN FERFORMANSINI NASIL BULUYORSUNUZ adında forum konusu olsa saygı duyarım ama konu acan kişinin sahsi fikirleri altında konu acılması hos olmamıs..nihayetinde grosıncki niye oynamıyor.faty neden oynamıyor.cerny neden gec girdi.. gibi konuların konu baslıgı olmasını hoş bulmuyorum saygılarımla.. |
[B]Aynen katılıyorum doğanın bu takımda işi yok rıza hoca ne yaapmaya çalışıyor elimizdeki maçı verdik[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:56. |