SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1-0 Eskişehirspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35091)

Rallim58 08.11.2012 10:13

Cevap: Sivasspor - Eskişehirspor

[QUOTE=Kasim58;814462]Dogayla ilk onbirde baslar 89 dakkika oyunda kalirsa sonumuz malum yenilgi kacinilmaz[/QUOTE]
[B]
İç sahada Doğa'yla başlayacağını düşünmüyordum ama, şimdi Doğa'ya da muhtaç olduk.[/B]

Rallim58 08.11.2012 10:25

[QUOTE=SenSetik;814491]..................

Herkesin gelip takımına destek vermesi gerekiyor.

Çünkü biz 2 seneden beri bu takımı çok kötü yerlerden alıp buralara getirdik. ..................................[/QUOTE]

[B]Hocam ilk cümlenize tamam ama şu "çok kötü yerlerden" kelimen, takdir etmelisiniz ki "çok kötü".

Hani biri birine iyilik yapar ve bu iyiliğini de sürekli başına kakar ya seninki de onun gibi birşey.

Bakınız.. Destek verelim noktasında tartışmam ama ne olur ikide bir "çok kötü yerlerde" deme lütfen. akıllara başka yerler :) geliyor..:)

Sanki BAL liginden, kurtardınız...
Gayet iyi anlıyoruz serzenişinizi...
Ama lütfen... Böyle bir daha söylememenizi istirham ediyor ve bekliyoruz.

Hatta 90. dakikada Abdulkadir gibi forvet bir futbolcuyu 2-0 mağlup iken oyuna alıp da rencide etmemeni de bekleriz.[/B]

Kasim58 08.11.2012 10:43

[QUOTE=Rallim58;814498][B]Hocam ilk cümlenize tamam ama şu "çok kötü yerlerden" kelimen, takdir etmelisiniz ki "çok kötü".

Hani biri birine iyilik yapar ve bu iyiliğini de sürekli başına kakar ya seninki de onun gibi birşey.

Bakınız.. Destek verelim noktasında tartışmam ama ne olur ikide bir "çok kötü yerlerde" deme lütfen. akıllara başka yerler :) geliyor..:)

Hatta 90. dakikada Abdulkadir gibi forvet bir futbolcuyu 2-0 mağlup iken oyuna alıp da rencide etmemeni de bekleriz.[/B][/QUOTE]

Ağzına yüreğine saglık abi düşünceler bundan daha güzel ifade edilemezdi.

SenSetik 08.11.2012 10:45

Rallim Abi tespitin gerçekten çok doğru...sanki BAL liginden yada amatörden falan geldik :D neyse bu haftada takımın yanındayız...herzaman olduğumuz ve olacağımız gibi...Rıza Hoca'da birazcık taraftara kulak asıp futbolcu tercihlerinde gereksiz ısrarlarından vazgeçer inşallah...

FirtinaK 08.11.2012 11:54

[QUOTE=Rallim58;814498][B]Hocam ilk cümlenize tamam ama şu "çok kötü yerlerden" kelimen, takdir etmelisiniz ki "çok kötü".

Hatta 90. dakikada Abdulkadir gibi forvet bir futbolcuyu 2-0 mağlup iken oyuna alıp da rencide etmemeni de bekleriz.[/B][/QUOTE]

Bazilari kizacak bana ben direk konusuyorum diye ama Riza hocanin yaptigi resmen basa kakmak. Gibi si fazla. Sanki biz Süperlig´de 2. felan olmadik hic. O zaman cok mu zengindik? Basarilari kendine mal ediyor, basarizlik durumunda mazeret hazir. Efendim neymis maddi durumumuz iyi degilmis.

Abdulkadir konusuna gelince, Riza hoca´nin yaptigi tamamen ayip, Abdulkadir´i harciyor resmen, istedigi seviyeye tam gelmemismis, külahima anlatsin. Eneramo sanki cok iyi seviyede, rezilleri oynuyor bana sorarsaniz. Skor 0-0 ken Abdulkadiri oyuna alirsa belki kendini gösterma sansi olur. Insan Allah´tan korkar takim maglup durumda iken 90. dakikada oyuncu degistirmeye, Kaan´ada Güngören macinda aynisini yapti. Hadi son dakikalarda önde oluruzda oyunu sogutmak, zaman kazanmak icin degisiklik yaparsin onu anlarim.

Gördügünüz gibi hakaret icermiyor yazdiklarim ama Riza hoca´yi hic begnmiyorum, yaptiklarini yanlis buluyorum, bunuda yazmaktan hic kacinmayacagim. Kim ne derse desin.

sivaslıadem 08.11.2012 12:50

çok zor bir maç
Adamlar hücumda çok iyiler
Biz de defansta iki yıldır hala yetersizız
Takviye yapılıyor aslında ancak değerlendirilmiyor
Bu yüzden defansta sıkıntı yaşamaya devam ediyoruz
Golü bir şekilde buluyoruz
Defansta diri durursak kaybetmeyiz
Abdulkadir de mutlaka ilk 11 başlamalı emeramo ile yan yana hücumda affetmememiz lazım

Respect58 08.11.2012 20:06

[B]İki takımın oynadığı futbol ortada.Normal şartlar altında Eskişehir bizi rahat yener.Normal şartlar altında diyorum çünkü artık kötü futbol bizim için normal olmaya başladı.

Hocanın her açıklamasında takımı küme düşmekten kurtardık demeside çok komik.Yönetimin ilk defa paraya kıyıp devre arasında yaptığı transferleri(Kamil,Eneramo,Navratil) hangi teknik direktöre yapsaydı yine Sivasspor'u ligde tutardı.Bu bukadar övündüğüne göre Mesut Bakkal'ın çok daha fazla şeyler yapması gerekir çünkü adam geldi mevcut kadroyla ligde tuttu.Ama bunun kadarda övünmedi.

Bakalım muhtemel Eskişehir yenilgisi sonrasında adam yerine koymadığın taraftar sana nasıl cevap verecek ?[/B]

nuri_58 08.11.2012 20:56

Eskişehire bir dur demek lazım . onuda biz yapıcaz inş . 1 puan bile bu durumda iyidir . aatıf kadroda yok galiba :confused: tek forvetle olmuyor . kadir cezalı olduğu için onun yerinde doğa oynar veya sadece adem koçak olur . forveti ikiler suarezle . haftaya zorlu bir gençlerbirliği deplasmanı var . onuda düşünmeli rıza hoca . kalede büyük ihtimal atilla olur . nihat şahin , korcan ve borjan en az 2 hafta daha yoklar (borjan 2 ay) . kaleci hatasından gol yemeyiz umarım . eskişehire sövmek yerine takıma destek için bağırırlar inş . bol gollü bir maç olacak diye düşünüyorum . Hatta birde skor tahmini vereyim ;)

Sivassporumuz:3 Eskişehirspor:2

Külhan 08.11.2012 21:02

Ben dikkat ediyorum diyer takimlar hep ayni kadro ile cikmiyorlar ya yaridan sonra yada bitime az kala degisiklerle oynuyorlar ama biz se hep ayni kadroyu bozmayalim diye sanki adeta sartlan misiz madem ayni kadro iyi oynuyor neden kaybediyoruz öyleise diyer futbolculara sans vermeliyiz hic bir futbolcu yedek kulubesinde bekleyerek iyi oynadigini gösteremez riza hoca dan rica etsek pekte fena sayilmaz gecen hafta erenamo ayakta duramayaqcak vaziyette iken bile degistirmedi bizim abdulkadir ne güne duruyor biz bu cocugu nicin aldik bir doksan dakika denemedik ama suclamaya gelince hic üstüne yok oda bir insan bu kadarda olmazki

DOGU_BEY 08.11.2012 21:16

[B]Maç saati yanlış yazılmış...Maç akşam 8'de, 7'de değil...Bu maça gideceğim inşallah...Çünkü takımın,hocanın ve bazı oyuncuların geleceği açısından çok önemli bir viraj olduğunu düşünüyorum...Sanki biraz da gergin bir atmosferi olacak gibi...Hayırlısı olsun artık...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:57.