SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'un Grubu Belli Oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35254)

ROMANTİK KATİL 14.12.2012 07:59

Cevap: Sivasspor'un grubu belli oluyor

[QUOTE=Salim58;821063][B]1. Grup[/B]
1- Trabzonspor
2- Eskişehirspor
3- Sivasspor
4- 1461 Trabzonspor

[B]2.Grup[/B]
1-Fenerbahçe
2-Bursaspor
3-Antalyaspor
4-Mersin İ.Y.

[B]Gurupların böyle olacağını düşünüyorum bakalım tutacakmı ya tutarsa.:)[/B][/QUOTE]

Abi iki Trabzon takımının aynı grupta olmaması için calısma yapacaklarmıs. Onun için iki Trabzon gelmiyor.

ROMANTİK KATİL 14.12.2012 08:03

1.GRUP Fenerbahce
Trabzonspor
Antalya
Mersin

2.GRUP

SİVASSPOR
Eskişehir
Bursaspor
1461 Hamsispor

Gruplar kesin böyle olur gibime geliyor.

muspol58 14.12.2012 08:10

[QUOTE=Salim58;821071][B]Bu karar nezaman alındı acaba.?[/B]

Kuraya, 5.Tur'dan gelen; [B]Bursaspor[/B], [B]Eskişehirspor[/B], [B]Fenerbahçe[/B] ve [B]Trabzonspor[/B] seri başı takımlar olarak, [B]1461 Trabzon, Sivasspor, Medical Park Antalyaspor [/B]ve [B]Mersin İdmanyurdu[/B] ise seri başı olmayan takımlar olarak katılacak. [U][B]Seri başı 4 takım ile seri başı olmayan 4 takım kura ile iki gruba eşit olarak dağıtılacak.[/B][/U][/QUOTE]

ben basının yalancısıyım bununla ilgili haber okumuştum

SenSetik 14.12.2012 08:33

[B][U]1.GRUP[/U][/B]
Bursaspor
Trabzonspor
Sivasspor
Medical Park Antalyaspor

[B][U]2.GRUP[/U][/B]
Fenerbahçe
Eskişehirspor
1461 Trabzonspor
Mersin İdmanyurdu

PETKOVİC 14.12.2012 09:45

trabzonun iki takımı da cıksın :D

H_Turan 14.12.2012 10:50

Kasımpaşa 2 dakika daha bekleyemedi ama başında şota olduğu için bu sonucu biliyordum

Trabzonu hiç sevmem en sevmediğim takımdır bir de pilot takımı var aynı guruba düşürmiyeceklermiş.

Peki 1461 süper lige çıkarsa ne olacak onu çıkartmayacaklarmı o zaman niye lige soktularki

ROMANTİK KATİL 14.12.2012 10:57

[QUOTE=H_Turan;821117]Kasımpaşa 2 dakika daha bekleyemedi ama başında şota olduğu için bu sonucu biliyordum

Trabzonu hiç sevmem en sevmediğim takımdır bir de pilot takımı var aynı guruba düşürmiyeceklermiş.

Peki 1461 süper lige çıkarsa ne olacak onu çıkartmayacaklarmı o zaman niye lige soktularki[/QUOTE]

Trabzonsporla 1461 hamsispor Aynı anonim sirketi oldukları için süperligde mücadele edemiyorlar. Süperlig hakkını kazandıkları takdirde ya cıkma haklarından vazgececekler yada kendi anonim sirketini kurup devam edecek. Dün tvde buna benzer bişey söylenmişti. Yanlıs hatırlamıyorsam böyle. Genede net olarak bilmiyorum.

Çılgın Türk 14.12.2012 11:41

[QUOTE=H_Turan;821117]Kasımpaşa 2 dakika daha bekleyemedi ama başında şota olduğu için bu sonucu biliyordum

Peki 1461 süper lige çıkarsa ne olacak onu çıkartmayacaklarmı o zaman niye lige soktularki[/QUOTE]

Statü geregi iki takim ayni grupta yer alamiyor.
Ama yari finalde eslesmeleri mümkün.

Almanya'da pilot takimlarin 2. lige (Bizdeki PTT ligi) cikmasina izin verilmiyor.
Türkiye'de ise pilot takim ile As takim ayni ligde oynanama sarti var.
Örnegin bu sene Trabzonspor düsse 1461 Süper Lige ciksa sorun yok.
Trabzonspor küme düsmeden 1461'in Süper Lige cikma ihitmali yok. 1. olsalarda cikamazlar. Tek sart Takimi satmak ya da sportik anlamda haketmelerine ragmen PTT liginde devam etmek....

Çılgın Türk 14.12.2012 11:44

[QUOTE=Salim58;821071][B]Bu karar nezaman alındı acaba.?[/B]

[/QUOTE]

Alinan bir karar degil, Statü onu emrediyor!

güneşyurdu 14.12.2012 11:57

bizim için en iyisi

fener
bursa
sivas
1461

olur... bu gruptan en iyi ihtimal 2 olarak çıkma şansımız olur....

diğer taraftarn grupo birincisi trabzon,eskişehir ya da antalya nın grup grup birincisi olarak gelme ihtimali var....
kupanın favorisi fener olduğuna göre onlarla yarı finalde karşılaşmamak bizim için şans

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:13.