![]() |
Cevap: Sivassporda Kujoviç Sesleri
[QUOTE=GokhanTurna;824707]İyi transfer olacak(oldu). Hayırlısı olsun Süper Lig'den alınabilecek iyi forvetlerden biri kendisi. Ben çok sevindim bu işe, umarım yanıltmaz bizi.[/QUOTE]
Ya merak'dan ölcem ya :( Biri bari ip ucu versin |
[QUOTE=mrhgnr58;824710]Ya merak'dan ölcem ya :(
Biri bari ip ucu versin[/QUOTE] kayseride oynuyor kardeş kuyovic...youtube ye yaz videoları var merak edyossan |
[QUOTE=stutgart58;824711]kayseride oynuyor kardeş kuyovic...youtube ye yaz videoları var merak edyossan[/QUOTE]
Bende Kujovic'den baska oyuncu aldik sandim ya :D |
[QUOTE=mrhgnr58;824712]Bende Kujovic'den baska oyuncu aldik sandim ya :D[/QUOTE]
yok kardeş sakın burda ki yazılanlara bakma sen..öyle büyük transferler filan yok...rıza hoca açıklma yaptı zaten: gönderdiimiz oyuncular yerine adam alıcaz dedi...Gönderdimiz oyuncular (doğa,bednar,abdülkadir,faty,cerny sakat) yani bu demek oluyor ki 2 forvet 1 önlibero,1 ortasaha, 1 stopper alıancak...stopperi ankaragücünden aldılar ÜMİT....önlibero KIVANÇ ,ortasaha BURHAN EŞER,forvetlerde CİHAN ÖZKARA ve KUYOVİC....yani milletin bekledgi gibi öyle büyük transferler yok..oyuncular bunlar işte.. |
[url]http://www.youtube.com/watch?v=X7NdpN7Ws44[/url]
Emir Kujovic , uzun boylu ve kafa gollerinde 1 numara ,ayrica serbest vurustan gollerde atabiliyor , ve gol vuruslari Pedriel'den de , Eneramo'dan da daha iyi. Yasida 24 ,. Bence gayet olumlu Transfer olur. Ama yurtdisindan alacagimiz Forvet daha kaliteli olursa , ozaman hic sorun yasamayiz. |
Elimizdeki forvetlerden artısı bitiriciliği ve duran topları etkili kullanması.
Eğer bu transfer bittiyse alınacağından sözedilen diğer forvet kesinlikle hızlı bir isim olmalı diye düşünüyorum. |
Vittek'ten iyi olduğu kesin
|
[QUOTE=cemahmety;824724]Vittek'ten iyi olduğu kesin[/QUOTE]
bencede müzmin sakat vittekten iyidir birde penaltı atmasını biliyorsa oda artısı olur |
1.94 boy ve ayağı iyi,yüksek toplar zaten iyi,frikikçi daha ne olsun.Ayrıca 88 doğumlu,süper.Z.İbrahimoviçin Türkiye şubesi diyorlar,EKŞİ SÖZLÜK'te.:)
|
[QUOTE=stutgart58;824709]Bence çok yanlış bir transfer...!!!..Kalite bakımından evet doğgru çok kaliteli elmanderin bi gömlek altı...ama bu adam türkiyeye uyum sağlıyamadı..kayseriye bile uyum sağlıyamadıysa sivasa uyum sağlaması imkansız..zaten uyum sağlayabilsyedi kayseride kalitesini yansıtıp 3 büyüklerin rüyasını süslerdi...[/QUOTE]
Hocam ne kadar yanlış ters düşüncelerin var senin her baktığım yorumun olumsuz.Kayseri'ye bile uyum sağlayamadı Sivas'a nasıl uyum sağlayacak öylemi, Ona bakarsan yurtdışından gelen özellikle avrupadan gelen oyuncuların hiçbirinin uyum sağlayamaması lazım. Bırakın artık şu düşünceleri adam kabul etmiş Sivas'ında nasıl bir yer olduğunu biliyordur eminim. Sizin dediğinize göre Sivas'a hiç topçu gelmesin alt liglerden topcu alalım hep biz daha iyi. :confused: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:48. |