SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transfer 2013 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35354)

Çılgın Türk 02.01.2013 20:42

Cevap: TRANSFER 2013

[QUOTE=benozgurr;824992]Günlerdir medyada ve sitedeki bilgilerden başka bir şey yok ki...[/QUOTE]

Dün Sarilar gecen hafta Oflaz'in aciklamarinindan zaten bunlari biliyoruz.
Ama arkadas asiri alingan oldugu icin elestiri getiremiyorum, yoksa hemen küsüyor :)

adres58 02.01.2013 20:44

[QUOTE=sivastatlıbelam;824990]CERNAT çaykur rize de...:confused: vizyonsuz amatör yöneticilerimiz uyumaya devam ediyor...
yeter yaa adam gibi transfer yapın şu takıma artık...taraftarı bir kere şaşırtın ne olur.[/QUOTE]

İki gurup var... Hoş zaten başkada olamazda :D

Cernat ın adı geçtiği zamanlar:

[U]Birinci gurup [/U] Cernat'ı ne yapacaksınız. Yaşı gelmiş 32 ye bu adamdan ancak yarım dönem faydalanırız. Pili bitmiş. İyi olsaydı Mesut hoca oynatırdı vesaire vesaire...

[U]İkinci gurup:[/U] Cernat'ı elimizden kaçırdık, böyle bir yönetim olamaz, tam ihtiyacımız olan topçuydu vesaire vesaire...

Kimseye bir şey beğendiremezsiniz aslında, maymun iştahlı ayran göğüllüg :D Alın işte ispatı. İki dakikanızı ayırıp inanmayan Cernat hakkında sitemizde yayınlanan yorumları ayrıştırsın...

Not : Sözüm sana değil gardaş ortaya... ;)

Çılgın Türk 02.01.2013 20:46

Cevap: Sivasspor Onur Akbay ve Cemil Adıcan'i isti

[QUOTE=babapiton;824988]Bu transferler Ümit alınmadan önceydi ümit alındığına göre stoper transferi yapacağımızı zannetmiyorum...[/QUOTE]

Ama bunlar paralarini alamadiklari icin TFF'ye basvuranlardan, yani gelirlerse belese gelecekler, kisacasi tam yönetimin istedigi tip transferler :)

burak58as553 02.01.2013 20:46

[B]Ziya gidecekse sezon sonu gitsin Beşiktaş'a bu sayede A Milli Takım kapısı açılır.Tabii ki de Ziya'nın gidişi ucuz olmayacak..[/B]

sabanoh 02.01.2013 20:48

[QUOTE=Çılgın Türk;824995]Dün Sarilar gecen hafta Oflaz'in aciklamarinindan zaten bunlari biliyoruz.
Ama arkadas asiri alingan oldugu icin elestiri getiremiyorum, yoksa hemen küsüyor :)[/QUOTE]

Fazla konuşursan ya mesajin silinir yada sempatizanları gelir bize bir güzel laf atarlar.
Hiç bir zaman inanmadım bu adama ve hiç biz zaman inanmam.
Saygıyla

Murad_Kelleci58 02.01.2013 20:48

[QUOTE=adres58;824996]İki gurup var... Hoş zaten başkada olamazda :D

[U]Birinci gurup [/U] Cernat'ı ne yapacaksınız. Yaşı gelmiş 32 ye bu adamdan ancak yarım dönem faydalanırız. Pili bitmiş. İyi olsaydı Mesut hoca oynatırdı vesaire vesaire...

[U]İkinci gurup:[/U] Cernat'ı elimizden kaçırdık, böyle bir yönetim olamaz, tam ihtiyacımız olan topçuydu vesaire vesaire...

Kimseye bir şey beğendiremezsiniz aslında, maymun iştahlı ayran göğüllüg :D Alın işte ispatı. İki dakikanızı ayırıp inanmayan Cernat hakkında sitemizde yayınlanan yorumları ayrıştırsın...

Not : Sözüm sana değil gardaş ortaya... ;)[/QUOTE]
Hay ağzını seveyim.. Üstad yine kitabın ortasından yazmışsın, her şirazesi kopan aklievveller bazı seyleri kavrayabilsrler.. ;)

babapiton 02.01.2013 20:48

[QUOTE=adres58;824996]İki gurup var... Hoş zaten başkada olamazda :D

Not : Sözüm sana değil gardaş ortaya... ;)[/QUOTE]

Aynen katılıyorum ve ekliyorum

[B]Ücüncü grup:[/B]
[B]1-Lig devam ederken >[/B] Cernat diye topcu bulmuşlar adamlar helal olsun bizim yönetim şöyle bir adam bulamadı
[B]2- Cernat Sivasspor ile ilgileniyor> [/B]Yaşı gelmiş 32 ye bu adamdan ancak yarım dönem faydalanırız.
[B]3-Sivasspor Cernattan vazgeçti>[/B] Bir adamı almayı beceremediler yazıklar olsun böyle yönetime

Murad_Kelleci58 02.01.2013 20:52

Atilla abi ya ben ne zaman usta yiğido olacağım.. Yap bı torpil üstad ;)

DoomsDay58 02.01.2013 21:00

Mitroğlu keşke alınsaydı ama Toto da iyi son vuruşları etkili bizim de ihtiyacımız olan bu inşallah transferi gerçekleşir

cügo58 02.01.2013 21:02

Su Totoyu alsakda Loto bize vursa Artik ;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:27.