![]() |
Cevap: Sivasspor'u Karıştıran Teklif
simdi Bülent Uygun zamanindaki oyuncularimiza gelen tekliflere vede oyuncularin vede Bülent hocanin aciklamalarini bugün Riza hocayla kiyasliyorumda Riza hocam bir oyuncuyu kaybetmek icin ne gerekiyorsa yapiyor hem oyuncuyla catisiyor hem oyuncuyu herkesin önüne atiyor
yapacagi aciklama kesinlikle su olmali Grosicki kaliteli oyuncu tekliflerin gelmesi normal bizim vede oyuncunun menfaatleri dogrultusunda ne gerekiyorsa onu yapariz diyip cikmali Ayriyetden Grosicki ben gitmek istiyorum falan bile demiyor hoca ve yöneticiler karar verir diyor Hadi riza hocam birde sunu söylemeden gecemeyecegim Besiktas Teknikdirektörle imza atana Kadar Besiktasla ilgili aciklamalarin unutdugumu zu sanma. |
[QUOTE=yigido yakup;829425]simdi Bülent Uygun zamanindaki oyuncularimiza gelen tekliflere vede oyuncularin vede Bülent hocanin aciklamalarini bugün Riza hocayla kiyasliyorumda Riza hocam bir oyuncuyu kaybetmek icin ne gerekiyorsa yapiyor hem oyuncuyla catisiyor hem oyuncuyu herkesin önüne atiyor
yapacagi aciklama kesinlikle su olmali Grosicki kaliteli oyuncu tekliflerin gelmesi normal bizim vede oyuncunun menfaatleri dogrultusunda ne gerekiyorsa onu yapariz diyip cikmali Ayriyetden Grosicki ben gitmek istiyorum falan bile demiyor hoca ve yöneticiler karar verir diyor Hadi riza hocam birde sunu söylemeden gecemeyecegim Besiktas Teknikdirektörle imza atana Kadar Besiktasla ilgili aciklamalarin unutdugumu zu sanma.[/QUOTE] aynen katılıyorum yönetim en iyi oyuncusunu kaybetmek için her şeyi yapıyo. elimizde başka bir alternatif mi varda gönderiyosunuz.elde tutmaya çalışın.satılacaksa da avrupada bir takıma gitsin |
[b] iyi oynayan groseçkiyi sözleşmesi bitiminde 5 milyon € dan aşşağı satmayız şöylede gerçek var groseckiyle rıza hoca arasında sanki soğukluk var futbolcuda isteksizlik var şuanda teklif 3 milyon€olursa verilmesinden yanayım hamdallah o boşluğu doldurur üstünede 2 3 oyuncu daha alırız bu saatten sonra groseckinin sivasa katkısı olacağına inanmıyorum [/b]
|
eğer bu oyuncuyu kazanmak yerine kaybetmeyi düşünpde satarsanız en rıza hocam ve bu zamana kadar kendi adıma hep olulmu düşündğüm yönetim bundan sonra size karşı fikirlerim tamaıyla değişir bir tarftar olarak
|
Grosicki takimimizin butun tehlikeli ataklarinda olan nadir bir futbolcumuz onu satilmamasi taraftariydim bugune kadar ama bugunku konusmasina bakarsak bu saatten sonra sivasa pek yararli olacagini dusunmuyorum. Eger geri kazanilamassa buyukbir kaybimiz olur grosickki sivassporun en buyuk yildizidir tartismasiz ....
|
saygıdeğer futbol duayenleri grosicki eğer bunu demişse vede satılmıyorsa grosickiyi kimse koşturamaz ve 1 sezon sonra beleşe gider
adamın son 1 sezonda olumlu bir hareketi varsa söyleyinde bizde görelim bu oyuncu hemen satılmalı ve ondan gelecek parayla 2-3 sağlam oyuncu alınmalı yönetimin hatası grosiçkiyi devre arasında transfer bütçesi yapıp 3-4 adam gibi transfer yapacaktı ama hala şansı var sat ve ondan gelen parayla takımın eksiklerini gider inş mehmet yıldız gibi elimizde patlamaz :confused: |
[QUOTE=stain;829436]saygıdeğer futbol duayenleri grosicki eğer bunu demişse vede satılmıyorsa grosickiyi kimse koşturamaz ve 1 sezon sonra beleşe gider
adamın son 1 sezonda olumlu bir hareketi varsa söyleyinde bizde görelim bu oyuncu hemen satılmalı ve ondan gelecek parayla 2-3 sağlam oyuncu alınmalı yönetimin hatası grosiçkiyi devre arasında transfer bütçesi yapıp 3-4 adam gibi transfer yapacaktı ama hala şansı var sat ve ondan gelen parayla takımın eksiklerini gider inş mehmet yıldız gibi elimizde patlamaz :confused:[/QUOTE] hemşerim benm tepkim kamile değil rıza hocaya kamilin söylediklerinde ben ters bişey görmüyorum ama bir takımın antrenörü çıkıp basın ve tarftarın önünde futbolcu böyle demiş diye onu eleştiryorsa ben kusuru oyuncuda değil hocada ararım ayrıca SİVAS taki bursayla oynadığımız maçın son 5 dakikasında grosckinin iki sisitiyle yenilgiden kurtulduğumuz bir maç var ilk yarı oynadığımız adam yeterki oynamak istesin ben yine söylüyrm takımdaki en kaliteli oyuncu bu oyuncuyu kazanmaksa hocanın en başta görevidir . |
Valla ben olsam Kasımpaşa 2,5 milyon euro verirse anında veririm. 2 milyon euro verirse sonraki transferinden de yüzde 10 pay isterim, yanında da Abdurrahman'ı 6 aylığına bize kiralayın derim :)
|
[B][QUOTE=yigido yakup;829425]simdi Bülent Uygun zamanindaki oyuncularimiza gelen tekliflere vede oyuncularin vede Bülent hocanin aciklamalarini bugün Riza hocayla kiyasliyorumda Riza hocam bir oyuncuyu kaybetmek icin ne gerekiyorsa yapiyor hem oyuncuyla catisiyor hem oyuncuyu herkesin önüne atiyor
yapacagi aciklama kesinlikle su olmali Grosicki kaliteli oyuncu tekliflerin gelmesi normal bizim vede oyuncunun menfaatleri dogrultusunda ne gerekiyorsa onu yapariz diyip cikmali Ayriyetden Grosicki ben gitmek istiyorum falan bile demiyor hoca ve yöneticiler karar verir diyor Hadi riza hocam birde sunu söylemeden gecemeyecegim Besiktas Teknikdirektörle imza atana Kadar Besiktasla ilgili aciklamalarin unutdugumu zu sanma.[/QUOTE] Rıza Çalımbay takıntı ve inatları uğruna bu sezon hem takımı hem kendini hem de oyuncuları doğruyor..Sonumuz hayır olur inşallah... [/B] |
[QUOTE=DOGU_BEY;829446][B]
Rıza Çalımbay takıntı ve inatları uğruna bu sezon hem takımı hem kendini hem de oyuncuları doğruyor..Sonumuz hayır olur inşallah... [/B][/QUOTE] [B]Başka transfer yok mu ?DOĞUBEY kardeşim durumlar nedir?[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:30. |