SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğido Gençlik (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=97)
-   -   Basın Bildirisi..! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35561)

psychology58 05.02.2013 12:21

Cevap: BASIN BİLDİRİSİ..!

Arkadaşlar çektiğiniz sıkıntıları sonuna kadar anlıyoruz ama kadıköyden 3 puan ı almışsın tam üst sıralara tırmanacağın haftalarda rüzgarı arkanada almışsın yapmayın böyle şeyler stada gelin maç öncesi hatta maçın bazı bölümlerinde bile yönetime tepkinizi koyun ama asla stada gelmemezlik yapmayın hemde ezeli rakibimizle oynadığımız maçta bu takımın bu maçta size ve tüm yiğidolara ihtiyacı var.

Siz düşünebiliyormusunuz Fenerbahçe-Galatasaray maçında Fener taraftarının yönetim bize sahip çıkmıyor diye maça gitmediğini bu da bizim derbimiz bu maçta tribünde olun ve 3 puanı siz aldırın takıma. Gerçek Yiğidolar asla böyle bir maçta tribünü boş bırakıpta dışarıya karşı bizi mahcup etmez !!!

Kokomo 05.02.2013 12:22

%100 haklısınız arkadaşlar, sizin mağduriyetiniz büyük, yönetimin müdahale etmemesi büyük hata, kesinlikle yanınızdayım ... ama ;

Böyle protesto olmaz !

Bir taraftar desteklediği takımın maçına HER NE OLURSA OLSUN GİTMEKLE mükelleftir !

Başka bir yöntem bulun ve Trabzon maçında yerinizi alın ...

eyupk 05.02.2013 12:25

Ben şunu anlamiyorum birisi soylesin bana,
[B]
tribunlerden çekilmeye gelince birlik olanlar, neden tribunlerde takimi desteklemede birlik olamiyorlar,[/B]

bir grup baska tezahurat yapiyor diger grup baska tezahurat. Bunun aciklamasini yapar misiniz.

Salim58 05.02.2013 12:31

[B][I]Bizler taraftar olarak sizlerin sıkıntılarını anlıyoruz okadar yolu gidip dönmek her yiğidin harcı değil, Tüm masraflarınızı işadamlarımız veya kulübümüz karşılamış olsa bile bukadar uzun yola dayanmanız inanın kolay değil buraya kadar size hak veriyorum.

Takım FB maçıyla güzel bi hava yakalamışken önümüzde ezeli rakibimiz Trabzon maçında takımı yalnız bırakmanız bana pek normal gelmedi, Sizler bizler hepimiz bu takıma destek olmalıyız bu takım bu ligden düşerse bu sadece Sivasspor'a gönül verenleri değil tüm Sivaslıları üzer, Yönetimi futbolcuyu hocayı ve teknik heyeti protesto edebilirsiniz ama tüm takımı protesto edemezsiniz etmemelisiniz. Ben bu karanızı tekrar gözden geçirerek pazar günü tribündeki yerinizi almanız gerektiğini düşünüyorum.. [/I][/B]

85200258 05.02.2013 12:32

Ben maçta staddaydım. Hemde gece işten cıkıp ayrı bi şehirden hiç uyumadan maça gittim. Yine ertesi gün işe yetişmek için koştura koştura otogara gittim. Hepsine PARA verdim. Yol parası bilet parası vs...

Sen eger 12 saatlik yola çıkmadan önce neden biletx'in internet sitesindden maç biletini almadıgının hesabını verirsen eminim yönetimde neden size yardımcı olmadıgının hesabını verir..

Napolyonun 3 kelimeden oluşan bi sözü vardır bilir misin?....! Anlayana
Senin 1950 model dediklerin emek harcamının yanıdna para da harcamayı biliyorlardı.. Hemde 2.ligdeki 3. ligde ki takıma... Neyse bildigin yolda devam et...

sivaslıadem 05.02.2013 12:39

düşünce güzel ama zamanlaması yanlış
En azından bu tepkiyi trabson maçında yapmayalım
Yönetim haketmese de oyuncular böyle bir desteği hakediyorlar

58_babacan_58 05.02.2013 12:39

[B][COLOR="Red"]Pireye kızıp yorgan yakılmaz !
BİZİ LAZ BEYİNLİLERE MADARAMI EDECEKSİNİZ. HER ŞEY ARMA İÇİN, YÖNETİME KIZA BİLİRSİNİZ AMA ARMAYI YALNIZ BIRAKMAMALISINIZ STADTAKİ YERLERİNİZİ ALINIZ ![/COLOR][/B]

karamik 05.02.2013 12:45

[QUOTE=85200258;833950]Ben maçta staddaydım. Hemde gece işten cıkıp ayrı bi şehirden hiç uyumadan maça gittim. Yine ertesi gün işe yetişmek için koştura koştura otogara gittim. Hepsine PARA verdim. Yol parası bilet parası vs...

Sen eger 12 saatlik yola çıkmadan önce neden biletx'in internet sitesindden maç biletini almadıgının hesabını verirsen eminim yönetimde neden size yardımcı olmadıgının hesabını verir..

Senin 1950 model dediklerin emek harcamının yanıdna para da harcamayı biliyorlardı.. Hemde 2.ligdeki 3. ligde ki takıma... Neyse bildigin yolda devam et...[/QUOTE]

Gardaş biletix den bilet alıp gitmeyi akıl etmişlerdir zaten gişeden bedava bilet verecek yönetimde olmayınca zor bu işler

GurbetciYigidom 05.02.2013 12:46

ben avrupada yasadigim icin sivasimizin maclarina herzaman gidemiyorum. senede belki uc belki dört macini izleyebiliyorum.Ama statta gözlemledigim kadariyla taraftar guruplari omacin tadi tuzu oluyor onlarsiz bir mac nasil olur bilemem,ama onlarin isteklerine herzaman bir cözüm bulmak lazim,onlari küstürmemek lazim,yönetim onlarin isteklerini herzaman öne alip cözüm üretmeleri lazim.cünkü onlar 90 dakika canla basla takimimizi destekliyor,bogazlari sisene kadar bagiriyor.onlara ayricalik taninmali,gercek taraftar bence onlar,aldiklari karara cok üzülüyorum,heleki trabzon maci olmasi bir baska sikinti,cünkü takimimizin gecen haftaki basarili olmasi ve bu hafta onlara encok ihtiyacimizin olmasi cok üzücü.insallah yönetim onlarin seslerine kulak verir ve onlarda statta yerlerini alirlar.

infial§ 05.02.2013 12:52

[QUOTE=85200258;833950]Ben maçta staddaydım. Hemde gece işten cıkıp ayrı bi şehirden hiç uyumadan maça gittim. Yine ertesi gün işe yetişmek için koştura koştura otogara gittim. Hepsine PARA verdim. Yol parası bilet parası vs...

Senin 1950 model dediklerin emek harcamının yanıdna para da harcamayı biliyorlardı.. Hemde 2.ligdeki 3. ligde ki takıma... Neyse bildigin yolda devam et...[/QUOTE]
Bildirinin içeriğini iyi oku ondan sonra eleştir,kimsenin cefasını cefasını ölçmeye kalkışmayın

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:29.