![]() |
Cevap: Tek Hedefimiz Türkiye Kupası
[B]inşallah bu sene işi sıkı tıtıp alırız şu kupayı.[/B]
|
[B]nihayet, nihayet..çok şükür artık uzun bir aradan sonra hedef koymaya başladık kendimize..en az finale çıkarak avrupa yolunu garantileriz inşallah...[/B]
|
[B]ligtv.com.tr erman 1 yıldız 10 gol köşesinde erman ve attıgı süper 10 golün videoları var.mest oldum tekrardan.;)[/B]
|
Yine güvenimizi boşa çıkarmayında, geçen senede ümitlendirdiniz hayal kırıklığına uğrattınız.
|
Önce bizi bu ligde birakacak puanlari alip sonradan tamamiyle kupaya yönelmeliyiz.
Her ne kadar yönetim daha önceden yaptigi jest ile futbolculari tamamiyle kupaya yöneltmis durumda olsada ,kupa yoluyla Avrupa kuplarina katilmak ön eleme oynamaktan dahada garanti gibi geliyor bana. Her kesin malumu gibi yönetimin yaptigi jest tüm kupa gelirlerini futbolcular arasinda pay etmek,kupadan gelecek tek kurusu yönetim istemiyor.Bu yüzden ben Sivasspor´un kupa sansini büyük görüyorum. |
Tek hedefimiz değil şuanki en önemli hedefimiz Türkiye kupası olsun..
|
kupayı alıp istasyonda birlikte turlamayı bizde çoooook isteriz,inşallah bu sene olur
|
Bu sene ligden düşmeyiz, bir kaç hafta önce öyle bir endişe vardı, ancak ilk 4 de biraz zor gibi, bu durumda kupaya asılıp Avrupa'ya gitmek en önemli hedefimiz olmalı
|
[B]Trabzon maci ne olur?
[/B] Yorum bekliyorum... |
Sivasta 2-0 yenip işi bitiririz.Yeter ki stadyum dolsun
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:22. |