![]() |
Cevap: Laf olsun diye !...
Tekrar söylüyorum geçen haftaki [B]trabzon galibiyetinde de uğur kavuk oyuna alındığında kendisinin maç başı ücret aldığı ve ts maçında da jest yapıldığı konuşulmuştu[/B]
Kasımpaşa maçında da kenarda bir forvetin daha dururken aatıfı çıkarıp [B]tamamen anlamsız mantıkdışı[/B] bu değişikliğin yine [B][U]JEST yapma[/U][/B] amacı güttüğünü düşünüyorum. Dün futbol analizde bunu dile getirdik ama nali bey soruyu anlayamadığından cevap veremedi güzel soru dedi (!) [B]Sivasspor[/B] ve menfaatleri kimsenin kimseye [B]jest yapmak üzere deneme tahtası[/B] olarak kullanılacağı bir platform değildir.. Ha ortada illa jest yapılacak bir durum varsa- ki mantık dışı bir durum- Sivasın en büyük başarılarında alnının teri olan hayrettine yapılması gerekir. Ama tekrar diyorum Sivassporun menfaatleri bütün futbolcu ve teknik adamların yöneticilerin menfaatlerinden üstündür uğur kavuğu artık son 10 dakika dahi görmek istemiyorum |
[B]Rıza hocayı savunanlar neredesiniz :D:D:D[/B]
|
[QUOTE=izmirliyigido;837129][B]Laf olsun diye[/B] oyuncu değiştiren Rıza hocayı kınıyorum. Oyuncu değişikliği ya [B]taktikseldir[/B], ya [B]sakatlıktandır[/B], ya [B]yetersizliktendir[/B], ya da [B]oyunu[/B] soğutmaktandır. [B]Bizde ki[/B] ???? Bizde ki oyuncu değişiklikleri laf olsun diye !..
Her maç hemen hemen [B]hep aynı[/B]. 60. dakika da 2 oyuncu, son dakika da 1 oyuncu değişikliği. Ve bu [B]neyin taktiği[/B] onu da anlamış değiliz. Oyuna aldığın [B]oyuncuya[/B] güveniyorsan maçın kaderini değiştirecek diye daha erken al ki bir işe yarasın. Şimdi bana kızacak bazı arkadaşlarım, hemen yazacaklar buraya. "[B]Çok biliyorsan Teknik Direktör ol[/B]" diyecekler. Bilmek için Teknik Direktör olmaya gerek yok. Herkes görüyor herşeyi. [B]Eleştirmezsek[/B] yanlışı-doğruyu göremeyiz. Gördünüz, [B]Piech[/B] çok mu kötü oynadı? İlk saniyede [B]gole[/B] yaklaştı, varyate yaptı, top sürdü, pas attı. Allah'ım [B]o top sürüş neydi öyle[/B]? Lig Tv jeneriklerde, fragmanlarda gösterecek görürsünüz. Bu adam ısınmadan bunları yaptı, bir de ilk 11'de olsa yada 2. yarının başında girse kimbilir neler yapar? [B]Aatıf[/B]'ı çıkartıp [B]Uğur[/B]'u alıyorsun? Bu neyin kafası Allah aşkına. Uğur'un sözleşmesinde [B]özel[/B] bir madde mi var? "[B]Her maç en az 1 dakika oynarım, primimi alırım[/B]" diye ????????? Şu Pedriel ile Uğur'da halen ne buluyorsun anlayamıyoruz. Bırak artık Pedriel ve Uğur aşkını. Oyuncu değişikliklerinde herhangi bir [B]taktik düşüncesiyle[/B] yapılıp kazandığımız veya mağlubiyetten kurtulduğumuz [B]bir maçı hatırlayan[/B] varsa lütfen yazsın buraya. Ben unutmuş olabilirim. Hep laf olsun diye [B]yapılan[/B] oyuncu değişiklikleri, taraftarın da tepkisini çekiyor. Ben [B]geçen hafta[/B] da yazmıştım, her hafta da yazıyorum. Trabzon galibiyeti bizi kandırmasın [B]değişen birşey yok[/B] diye. Gördünüz dünkü maçta. Yine aynısını söylüyorum. [B]İstikrar[/B] olmayan bir yerde [B]başarı[/B] sürekli olamaz. [B]Örnek:[/B] Biz !.. .[/QUOTE]Doğru lafa ne denir.Baştan sonuna kadar haklısın.Uğuru alınca n oluyor dıye kendıme soramadan edemedim.1_0 maglupsun rıza hoca bırak 2_0 olsun.Neden piech oynatmassın anlamadım gitti.Bence adam süper oyuncu.Yazık günah el insaf yanii.. |
[B]ERTUĞRUL SAĞLAM[/B]
|
[QUOTE=yigidolar06;837184][B]Rıza hocayı savunanlar neredesiniz :D:D:D[/B][/QUOTE]
Riza hoca´yi her platformda savunmasini yapariz,fakat Piech denen oyuncu Erman´dan daha iyi ise o vakit ,Riza hocayida karsimiza aliriz... |
[QUOTE=58MySouL;837186][B]ERTUĞRUL SAĞLAM[/B][/QUOTE]
Evet ertugrul saglam :) ertugrul saglam bu takima ne guzel gider. Adaletli bir hoca. Oynayamayani keser. Guzel olur |
Taktik olsun diye değişiklik öncelikle suna bir açıklık getirelim uğur atıfin yerine girmiş olabilir bu atının kanalinda oynayacak anlamına gelmez oyunu iyi takip ettiyseniz erhan çıktı yerine piech girdi kadir sağbek oynadı fakat yorgun olduğundan geri dönemedi yani kanata hızlı koşan bek lazimdi uğur girdi oyuna ki uğur girmeden önce kadının bir orta yapmaya çalışması vardik i evlere şenlik baskı kurulmuş kale ablukaya alınmış illaki orta yapmayı bilen birisi oyuna girecek gelelim piech konusuna çok iyi top sürdü pas attı bu onun artısiydi birde topuk pasi attı kimse hareketlenmedi buda onun eksisiydi kimse ondan roman yazmasını beklemiyor sadece futbol terimlerin öğrenmesini istiyor futbol oynayanlar bilir şifreli kelimeler kullanilir oyuncu topu nasıl atması gerektiğini bilir bunları öğrenince takıma faydasi olacaktır değişikliklerle kurtardigimiz maç bursa maçı son10 dakikada iki gol soyleyeceklerim şimdilik bu kadar cep telden girdim yazılarımda imla hatası olabilir eğer birisini uzduysem kırdım özür dilerim
|
hale rıza hocaya laf ediyorlar sivas taraftarının futboldan ne kadar anladıgı belli rıza hoca varya eli öpülcek adam hale konuşuyosunuz
|
Bence hocanın uğuru oyuna sokma nedeni, Uğur'un eskiden forvet oyuncusu olmasindan kaynaklanıyor olabilir. İstediği forvet oyunculari alamadı yönetim vede cihan özkaraya anlaşılan yeterince güvenemiyor Rıza Hoca. Nedeni bu olabilir, yani asıl sorun transferin yapılmaması ve hocanın alternatifi olmaması.
Hoca suçsuzmu? Değildir illaki fakat tüm suçu hocaya yüklemek ne derece doğru olur orasını kendinize bırakıyorum. |
piech hiçte kötü değildi rıza hoca çok abartmış. hele uğuru oyuna alması saçmanın saçmasıydı ..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:09. |