![]() |
Cevap: Uğur'a 3 maç ceza
uğuru bende hiç sevmiyorum ama o bizi temsil ediyor kaptanlığa layık görülmüşse biraz daha dozajımızı ayarlamamız lazım sanırım.Ayrı bi parantezde aynı hareketi uğura veli yapmış olsaydı 3 maç ceza gelir miydi?hiç ama hiç sanmıyorum...
|
İyi olmuş falan demek istemiyorum ama Erhan Güven rahat rahat onun gösterdiği performansı gösterir sıkıntı olmaz diyeyim
|
keşke 10 maç ceza verselermiş yazık oldu sivasspora ugur takımdan ne kadar uzak kalırsa iyi olur
|
[B]az olmuş keşke futboldan men etselerdi de bizde kurtulsaydık[/B]
|
baslik "sadece 3 maç mi ? haci" olacakti :D
|
Uğur için demiyorum ama o harekete 3 maç hakikaten az olmuş. Uğur'un aldığı da iyi oldu tabi. Erhan layığıyla yerine getirir vazifesini
|
***verilmeyen 2 penaltımıza ve 3 puanımıaza yazık oldu.bence aslında uğur kasıtlı yaptı o hareketi,3 yanına keşke 0 koysalardı.bizlerde bir yıl rahat mac izlerdik.
|
PFDK ya mail atalım bence uğuru futbol oynamaktan men etsinler, bizde keyfimize bakalım :)))
|
Bana göre verilen bu ceza az bile ALLAH korusun ayagının biraz daha yukarı kalkıp kalbine gelmesi muhtemeldi herneyse geçmiş gitmiş bir olay 3 hafta kafamız rahat en azından..
|
[B][I]Ohh beeee Yaradan mevlam sesimizi duydu :)[/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:55. |