![]() |
Cevap: "Kalecimiz mükemmel oynadı"
galatasaray maçından sonra dedim ki sivassporun aklı kupada, trabzon maçında farklı oynayacaklar. Ben bu kadar ruhsuz olacaklarını tahmin etmiyordum. Bugün işyerinde yerimde duramadım. Heyecanla bekledim maç saatini. Keşke futbolcular ve teknik heyette benim kadar heyecanlı olsalardı...
|
mağmafii cancağızlarım 6-0 ı bekliyorlarmış...rıza Çalımbay size muhteşem bir hediye ile veda ediyor tadını çıkarın:mad:
|
[QUOTE=antik58;852663]EN SİNİR OLDUĞUM CÜMLE;
''Bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp önümüzdeki maçlara bakacağız''[/QUOTE] [B]Daha siniri de var...YEME[B]ME[/B]MİZ GEREKEN GOLLERİ YEDİK.... Yağmur yağdıktan sonra şemsiyeyi koluna tak yaniiiii[/B]:mad::mad::mad: [B]Yeme kardeşimmm yedirmee çalış rezil olma oldurma [/B]:mad::mad::mad: |
iki macta takim 10 gol yedi. Sorun kalecide degilse sorun kimde hocaaaaaaaaaaa????????????
|
rızanın suçu yok pahalı diye transfer yapmayan yönetim suçludur yapılan transferler ortada sercan nerde pieh kadroda bile yok rızanın sivassporda misyonu doldu son 2 maçtan sonra gönderilmeli ve kaliteli topcular alınmalı
|
Olan oldu, takımın yarısı gitmek istiyor dolayısıyla bu sonuçlar normal. Kamil twitter'ına "Tebrikler Galatasaray" yazmış, Eneramo çıkmış "Beşiktaş menajerim ile görüşüyor" diye açıklama yapıyor. Bir tek Borjan ve Aatıf var takımını severek oynayan.
Sivasspor'da takımı sevmeyen oynayamaz. Öncelikle şunu kabul edelim, orta halli bir anadolu takımıyız ve Sivaslı olmasaydık Sivasspor umurumuzda bile olmazdı. Ne biliyim, Orduspor, Antalyaspor falan gibi. Bu nedenle her yenilgide (bu bir hezimet bile olsa) felaket tellalliği yapanları anlamıyorum. Burada kastım şu, bazılarınız diyebilir ki Karabük ile Elazığ'a yenilip küme düşersek bu da mı felaket değil? Bence değil, o zaman da takımımız bizi senelerce temsil etti, inşallah tekrar çıkar deriz. Biz Sivaslıyız, bu yüzden Sivasspor'luyuz. Birbirimize ağır laflar etmek yerine birlik olup takımımızı destekleyelim derim. Dipnot: Rıza Hoca'nın hiç değilse Borjan'ı savunmasını takdir ettim. Bazı futboldan anlamayanlar 6 gol yenir mi diye Borjan'ı suçlu ilan etmeye çalışıyorlar. Hiçbir golde onun suçu yoktu, önünde defans yokken o ne yapsın? |
[b]borjanın gollerde hatası yoktu ,belki volkanın uzak direğe plasesini kurtarabilirdi ,penaltıdada şansı yardım etseydi gayri ihtiyari topu sağa sola yumruklasaydı belki maçın seyri değişik olurdu 2 maçta yediği 2 3 gol hariç suçu yok ,bu yılı kazasız belasız atlatalımda çok revizyon olacak takımda [/b]
|
Hakettiğimiz bir mağlubiyet aldık diyorsun da
Hoca mağlubiyetin bile bi şanı şerefi var mücadele edersin mağlup olursun eyvallah ama böyle ezik bir oyunla mağlup olunca hele hele o mağlup takım da hamsilerse insanın zoruna gidiyor adamlar son dakikalarda resmen dalga geçtiler bizimle Sivas gol gol diye Hevesimizi kursağımızda bıraktınız hepinize teşekkürler |
İlk maçı 2-1 lik bir avantajla bitirip bu kadar açık futbol oynarsan skor da böyle olur..Maçlar orta sahada kazanılır,orta sahada kaybedilir..Sivasspor bu maçta orta sahaya rakibe verince beklenen sonuç ta kaçınılmaz olur..Rıza Hoca Sercan olayında gösterdiği inadı Cihan'a da göstermeye başladı..3-4 aydır doğru dürüst futbol oynamayan;gittiği PTT 1. lig takımında 35 yaşındaki Emrah ı bile kesemeyip tekrar sivasspora dönen Cihan ı ligin sonunda oynatmaya başladı tekrar..Elinde ondan daha iyi ve daha tecrübeli olan golcüsü Piech dururken Cihan' ı sahaya sürmesi ne anlama geliyor onu da merak ediyorum...Madem Cihan bu kadar kıymetliydi de sezon başında neden kiralık gönderdi acaba?Ortada o kadar çok sorulacak soru var ki,hangi birini soralım...6-0 lık bir maçtan sonra takımın en iyisi kalecimiz demesi kargaları bile güldürür....Seneye neler olacak şimdiden merak etmeye başladım..
|
Sivasspor'da sorun futbolcu değil surun olmayan hocada takım şöförü olmanyan otobüsüm gibi nereye toslayacağım belli degil
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:00. |