SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Anket-Herşeye rağmen helal olsun Hocam... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36063)

infial§ 14.05.2013 19:32

Cevap: Herşeye rağmen helal olsun Hocam...

Mecnun Başkan'ın yokluğunda rıza çalımbAy değil Erdal sarılar takımı ayakta tuttu,rıza çalımbAy basit yenen goller ile hatırlanacak

Cley 14.05.2013 19:52

[B]Yemememiz gereken goller yedik.
Arkadaşlarımız isteklerimizi sahaya yansıtamadı.
Basit goller yedik.
Önümüzde 3 tane ,5 tane,7 tane vs. final maçı var.
Sakat oyuncularımız fazla dar bir kadromuz var.[/B]

Sezon boyu bu cümleleri duyduk kendisinden.

sebasteia 14.05.2013 22:57

su forumda yazanlari okuyup ders cikaracak olsa, bize riza hocadan daha iyisi bulunmaz...

izmirliyigido 14.05.2013 23:04

Bir ankette buraya koyalım bakalım.

Eğrisiyle, doğrusuyla emeği geçen Rıza Çalımbay'ın devam etmesini mi, yoksa etmemesini mi istiyor Yiğidolar.

.

DOGU_BEY 14.05.2013 23:08

[B][QUOTE=izmirliyigido;854420]Bir ankette buraya koyalım bakalım.

Eğrisiyle, doğrusuyla emeği geçen Rıza Çalımbay'ın devam etmesini mi, yoksa etmemesini mi istiyor Yiğidolar.

.[/QUOTE]

bence bülent gelsin veya gelmesin diyenler dengede gider, ama çalımbay gitsin diyenler açık ara önde çıkar...[/B]

asabibaba 14.05.2013 23:10

[B]Aklı başında bir yerli hoca lütfennnn yaaaa bizi tanıyan bize uyacak teknik ve taktik bilgisi süper olan bir hoca ama yerli hoca lütfennnnn[/B] :)

DoomsDay58 14.05.2013 23:12

Huylu huyundan vazgeçmez derler keşke malum kötü huylarından vazgeçse de biz de onu Alex Ferguson'umuz yapsak ama ne yazık ki bu pek mümkün görünmüyor o yüzden teşekkür edilip yollar kesinlikle ayrılmalı :mad:

ivancrayz 14.05.2013 23:25

[B]iyi bir yazı yazan kardeşimi tebrik ediyorum. Ben kesinlikle rıza çalımbayın hatalarını anlayıp devam etmesi gerektiğini düşünüyorum neden mi ?

bu takımı kuran ve bu şekilde oynatabilen başka bir adam bulamayız diyorum mevkisi belli olmayan ermandan messi c.burgasdan aatif c. legiadan kovulan grosicki bunları birarada toplayıp yöneten bir adam gittiğinde yeni gelen t.direktör ne kadar başarılı olabilir çekmedikmi kaç sene ligden düşme korkusu ? ferguson gidiyor yerine gelen adama 6 senelik sözleşme yapılıyor daha rıza hocanın 2.5 yılı henüz çok erken ve yaptıkları ortada ama yanlışlarını gözardı edemeyiz ama oda bir insan şu türkiyede sivaslı olupta kaçkere her çıktığı yerde ben sivaslıyım buranın çocuguyum diyen gördünüz ? istikrar için gelecek için RIZA ÇALIMBAY'la yola devam edilmeli...[/B]

Respect58 14.05.2013 23:37

[QUOTE=Cley;854329][B]Yemememiz gereken goller yedik.
Arkadaşlarımız isteklerimizi sahaya yansıtamadı.
Basit goller yedik.
Önümüzde 3 tane ,5 tane,7 tane vs. final maçı var.
Sakat oyuncularımız fazla dar bir kadromuz var.[/B]

Sezon boyu bu cümleleri duyduk kendisinden.[/QUOTE]

[B]"İstediğimiz transferleri yapamadık"ı eklemeyerek büyük ayıp etmişsiniz :)[/B]

Ferhat06 15.05.2013 07:44

Cevap: Anket-Herşeye rağmen helal olsun Hocam...

İstikrar diyorum.Kabus görmektense uyumam diyorum.Atom karıncayı çok seviyorum,herşeye rağmen..Rıza Çalımbayla durmak yok yola devam.O içimizden biri..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:50.