![]() |
Cevap: 4 Futbolcuyla Yollar Ayrıldı
Pedriel'den kurtulduğumuz iyi oldu,tam isabetli karar.Eneramo ve Rajnoch için üzüldüğümü belirtmek isterim.Her ikisinide çok beğeniyordum.
|
Cevap: 4 Futbolcuyla Yollar Ayırdı
[QUOTE=infial§;856387]Rajnoch kalsaydı iyi olurdu,transfer falan mı olacak başka takıma[/QUOTE]
[B]aynen Kardesim Rajnoch kalsaydi iyi olurdu neden gitti acaba??? obürlerle üzülmem ama Rajnocha gercekten cok üzüldüm yolun acik olsun Rajnoch'cim senin Kafagolleri özlecem :) bu arada Ugur, Hayrettin, Erman, Kadir dan Bilgi var mi?? [/B] |
bence isabetli bir karar olmuş yaşı geçen bazı yerli oyuncularında temizlenmesi gerek takımdagenç dinamik başarıya aç koşan ter akıtan adamlar lazım örnek verecek olursak akhisar örneği karşımızda fazla söze gerek yok
|
Eneramo belki kalabilirdi.
|
[B]Bana göre Jan Rajnoch [U]gitmek istediği için [/U]gönderildi.[/B]
Gitmek isteyeni zorla tutacak halimiz yok.:) |
[B]Rajnoch gittiğini bilmiyor mu ?[/B]
Rajnoch sosyal paylaşım sitesinden şu mesajı yazdı; [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40508&token=10218[/IMG] [B] "Ben Türkiye'de neden haber oldum bilmiyorum, ama kimse bana bir şey söylemedi"[/B] |
[QUOTE="Önümüzdeki yıllarda çıtayı mutlaka biraz daha yükseltmemiz gerekiyor. Bir kısır döngünün içerisine girdik. Mutlaka yeni hamlelerle yeni başarılara imza atmamız gerekiyor. İnşallah, önümüzdeki sezon her şey arzu ettiğimiz gibi olur" diye konuştu.[/QUOTE]
Carlos'la birlikte iyi transferler yapılacağında sinyali gibi geliyor bana, zaten olması gereken de bu. Sivasspor her zaman hedefi olan ve olması gereken de bi kulüp.. ayrıca ayrılan oyuncuların da emeklerine sağlık çoğu taraftar gibi benim de tek üzüldüğüm isim Jan oldu hem savunmada hem de duran toplarda gerçekten etkili olan bir oyuncu keşke ayrılmasaydı. |
[QUOTE=Salim58;856439][B]Bana göre Jan Rajnoch [U]gitmek istediği için [/U]gönderildi.[/B]
Gitmek isteyeni zorla tutacak halimiz yok.:)[/QUOTE] [B]Salim dayi, tabbi gitmek isteyince zorla tutmiyacaksin okadar basit....;) ama neden gitmek istedi bunu hala anlamadim cünkü kendisine 3 hafta önce Twitter üzerine konustum ve kendise demiski Riza gidecekse ben Kalirim..... Riza gitti ve simdi kendisi da gitti!! Anlamadim....:confused: [/B] |
[QUOTE=hatzivrettas;856438]Eneramo belki kalabilirdi.[/QUOTE]
[B]belki mi??? amaan bu Adam uzak kalsin..... :mad: [/B] |
[QUOTE=keko 58;856444][B]Salim dayi,
tabbi gitmek isteyince zorla tutmiyacaksin okadar basit....;) ama neden gitmek istedi bunu hala anlamadim cünkü kendisine 3 hafta önce Twitter üzerine konustum ve kendise demiski Riza gidecekse ben Kalirim..... Riza gitti ve simdi kendisi da gitti!! Anlamadim....:confused: [/B][/QUOTE] Keko emmi Rıza hocaya, ya benide götür ya sende gitme demiş olabilirmi.:) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:44. |