![]() |
Cevap: GS Erman'ı Bitirdi
SON DAKİKA HABERİ.... Erman KILIC'ın takımdan ayrılmasıyla Sivasspor KAMİL GROSİCKİ adında bir futbolcu transfer etti. Geçen senelerde oynadığı takımda kasıtlı olarak top atılmayan Grosicki'nin Ermanın transferiyle bu sene Sivasspor'da yeniden doğacağı düşünülüyor... Erman'ın gitmesi bie bize bir adam kazandırdı. teşekkürler Erman!!!
|
[QUOTE=Serdar63972;859972]SON DAKİKA HABERİ.... Erman KILIC'ın takımdan ayrılmasıyla Sivasspor KAMİL GROSİCKİ adında bir futbolcu transfer etti. Geçen senelerde oynadığı takımda kasıtlı olarak top atılmayan Grosicki'nin Ermanın transferiyle bu sene Sivasspor'da yeniden doğacağı düşünülüyor... Erman'ın gitmesi bie bize bir adam kazandırdı. teşekkürler Erman!!![/QUOTE]
Oleey Ermanin yerine güzel bir transfer yaptik :D |
[B]Yiğidoların sevdiği bir futbolcu idin, gün geldi sahada gezdin gün geldi sokakta. Ama bu taraftar hep bağrına bastı. Sivassspora kuruş kazandırmadan gitmen ne kadar vefalıktır, sana ne denli yakışır, sen daha iyi bilirsin.
Emeklerinin karşılığını kat kat aldın ama biz nezaketen yine de teşekkür edelim. GS'a gitmesine üzüldüm. Futbol okulu olarak bilinen, futbol şehrinden gitmesi demek; kendisinin de, futbol hayatının da bitmesi demektir. Bu transferde herşeyi başlık anlatıyor. "GS Erman'ı bitirdi"[/B] |
güle güle... biz bu sene öyle şeyler yapacağız ki sen sadece yedek kulübesinde izleyeceksin erman kılıç 2(9)maç gol yok asist yok sende
|
[QUOTE=mustafa_kavak58;859949][IMG]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/970890_10200169268776207_151235431_n.jpg[/IMG][/QUOTE]
Allah yolunu açık etsin erman ha bu arada o üzerindeki forma sana hiç yakışmamış |
Gittiğine üzüldüm en az üç sene daha oynardi.
|
[B]Sivastan aldığı paranın yarısına gittii sanırım inşallah giderken mazereti çocukların eğitimi falandır....Bu taraftar ve bu takım seni sevdi ama nedendir bilinmez sanki bir kalbi kırık gibi bir anlam veremedim... Sorun para değil galiba ama ne? Bu taraftar sana içi buruk ama yolun açık olsun kardeş futbol hayatın bittii bundan sonraki teknik adamlık hayatında başarılar dilerim.[/B]
|
hayırlı olsun ama face de yazanlara ve dogu beyin söylediklerine göre istemesende nezaket icabı yönetimle bir görüşmen gerekirdi geçen sezonun gs maçlarına bakacak olursak telekomda sahada 18 kişi dışında tribünden bi 11 oyuncu daha vardı maç izliyen bi koltukda ermana verirler seneyede bi anadolu klubune kiralık gider
|
[QUOTE=Serdar63972;859972]SON DAKİKA HABERİ.... Erman KILIC'ın takımdan ayrılmasıyla Sivasspor KAMİL GROSİCKİ adında bir futbolcu transfer etti. Geçen senelerde oynadığı takımda kasıtlı olarak top atılmayan Grosicki'nin Ermanın transferiyle bu sene Sivasspor'da yeniden doğacağı düşünülüyor... Erman'ın gitmesi bie bize bir adam kazandırdı. teşekkürler Erman!!![/QUOTE]
[B] agzina yiyim senin kocuuummm benimmm...:D gercekten ayne yazdini ben de yazacaktim agzina ve ellerine saglik kardesim..:) [/B] |
Yonetımın sozlesme yenıleme ıstegıne cevap bıle vermeden gıtmıs kendı düşen ağlamaz üzüldüğüm şu hiç biri Servet kadar olamadı Servet'te kariyer için gitti ama takımına kazandırarak gitti
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:56. |