SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Deivid Türkiye'ye Dönüyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36213)

izmirliyigido 09.06.2013 11:50

Cevap: Deivid Türkiye'ye Dönüyor

Yine bay bilenler konuşmaya başladı. Çoğunuz Carlos'a da karşıydınız. Gelmeden ve imza attıktan sonra adı en çok bahsedilen takımlar arasın da, Türkiye basınında 4. takım olurken, Avrupa ve dünya basının da ise gündemini koruyor.

Deivid, Lugano gibi isimlerin gelmesiyle sansasyonelliği ve başarıyı gelmeden nasıl görebiliyorsunuz anlamıyorum. Bırakın safsatayı, ön yargıyı. Zamanında genç olarak Anderson, Fransergio geldiler. Ne oldu? Takıma ne verdiler, ne kazandırdılar, ne vizyonları oldu? Ne hatıraları kaldı? O zamanda kimse tanımıyordu, şimdi de pekçoğunuz isimini bile unuttunuz.

Bırakın da Türk futbol tarihin de iz bırakmış adamlar gelsin. Onların 35 yaşı, bizim 25 yaşındaki pekçok futbolcumuzdan daha verimlidir. Geldikleri zaman göreceksiniz. Birkez daha Yalçın abi haklı çıktı diyeceksiniz.

.

58temha 09.06.2013 11:51

40 Yaşındaki Sadece 2 Yılda Yıldız Olan Drogba Oynarsa Deivid'de Haydi Haydi Oynar. Gelirse de Tek Temennim Fenerdeki Gibi Güzel Şut Çekebiliyordur. Gücünü Kaybetmemiştir İnşallah...

rezi 09.06.2013 11:52

Arkadaşlar Brezilya ligi bizim lige oranla daha teknik,bizler biraz daha fiziki mücadeleye yatkınız.Yaş işte burada etkili oluyor.

ahmet ali 09.06.2013 12:14

Belki yaşı önemli değil ama sakatlığının ciddi ve kronik olduğu söyleniyor..1 maç oynayıp 5 maç sakat olacaksa alınması hata olur... sağlık kontrolleri ise ülkemizde güven verici olmuyor...

MaXiMuM 09.06.2013 12:22

[QUOTE=sebasteia;860908]yorumunuzu okuyan da sürekli genç oyuncuları satıp para kazanan bir kulüp olduğumuzu sanacak. :)[/QUOTE]

[B]Sürekli öyle yaptığımız, bundan sonra öyle yapacağımız anlamına mı geliyor ?

Yönetimi ve başkanı eleştirdiğimiz tek konu neydi ? Aldığımız futbolcuların maddi olarak geri dönüşümü olmaması değil miydi?

Carlosun gelmesine sevindiğimde, genç ve geleceğe yatırım yapacağımız Brezilyalıları transfer ederiz diye düşünmüştüm. Ama ne yazık ki herkes günü kurtarmayı düşünüyor.

Ben Deivid veya o tür futbolcular gelmesin demiyorum ama bunların yanına da genç oyuncular serpiştirilmeli. Lugano geldiğinde takıma abilik yapacakmış. kime ?[/B]

MaXiMuM 09.06.2013 12:24

[QUOTE=rezi;860912]Arkadaşlar Brezilya ligi bizim lige oranla daha teknik,bizler biraz daha fiziki mücadeleye yatkınız.Yaş işte burada etkili oluyor.[/QUOTE]

[B]Çok doğru. Brezilya ligini biraz olsun takip eden herkes bilir. Orada leblebi gibi gol atan futbolcunun , Türkiye'de o golleri atması çok zor.[/B]

Caner POLAT 09.06.2013 12:29

[QUOTE=MaXiMuM;860919][B] Lugano geldiğinde takıma abilik yapacakmış. kime ?[/B][/QUOTE]

Uğur Kavukdan iyi yapacağı kesin hocam.

yiğido58sinan 09.06.2013 12:29

messi'yi de alsak boyu kısa kafa vuramaz derler demiştim :) bana geliyorsa hayırlı uğurlu olsun demek düşer :)

HALIL 09.06.2013 13:03

[QUOTE=HALIL;860887]bilememe hayirlisi[/QUOTE]

ozur dilerim bilemem yazmak istedim simdi gordum hatami :)

babapiton 09.06.2013 13:08

Ben yararlı olacağını düşünmüyorum ve bu haberlerin menejer oyunu olduğunu inanıyorum. Lucho Gonzales,Lugano dışında basında yer alan Baptista,Alex,Deivid in Sivasspor'a katkı sağlayacağını düşünmüyorum...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:34.