SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Hayrettin'e Vefa(sızlık) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36289)

adres58 01.07.2013 12:51

Cevap: Hayrettin'e Vefa(sızlık)

[QUOTE=favori58;863780]Kısa ve öz; Hayrettinin bu haliyle Sivassporda kalmasını isteyenlerin kesinlikle samimi sivassporlu olduğuna inanmıyorum.lütfen sapla samanı karıştırmayın,bzim için sivasspor önemli olmalı şahıslar değil. ayrıca Sivasspor kulübü hayrettine emeğinin karşılığını fazyasıyla vermiştir. her şeyin olduğu gibi bununda bir miyadı var,hayrettinin miyadı doldu.[/QUOTE]

Üstad benimde senin bu Hayrettin takıntını anlamıyorum. Tamam belki miadını doldurmuş olabilir ama sivasspordan asla ve asla gitmesi taraftarı değilim. Örneğin altyapıda eğitmen olabilir. Mesela çocuklara şunu öğretebilir. 1-Topa yerde iken nasıl kafa ile müdahele edilebilir. 2-Bir sol bek nasıl sağ bek yada orta saha oynayabilir 3-Boğazına bir darbe alırsanız ve diliniz boğazınıza kaçarsa nasıl en yakın arkadaşınıza haber verirsiniz....

Doğrudur kendi kalesine gol atmıştır, o cırt pırt neyse ondan da yapmıştır. Kötü de oynamıştır. Kabul ediyorum ama bu çocuk sokak aralarından 3. liglerden gelmiştir buraya, ona karşı bu kadar agresif olmak sence Hakmıdır. Bence değildir. Bende yuhaladım kızdım Hayrettin kardeşimize, ama bir şekilde şu takımın personel listesinde dahi olsa monte edilmeli diye düşünüyorum. Bırakın bu defolizm kelamlarını artık...

Rallim58 01.07.2013 12:54

[QUOTE=favori58;863782]

...........................

Bırakın bunları,profesyonellikte vefa vardır ama duygusallığa yer yok,acırsanız acınacak hale düşürseniz[/QUOTE]

[B]Canım kardeşim bizde duygusallıktan değil, Geçmişteki emekleri ile, vefa'dan bahsediyoruz.

Vefa; bazı yorumlarda olduğu gibi, "yeter artık", "bıraksın artık", gibi maksadını aşan ifadelerle olmaz.

Bugün; bir gazetede dolaylı vurulması (Borjan 58 giymek istiyor) ile değil, oysa o haberi yazan kişi de biliyor ki; Borjan şu anda bırakın Sivas'ı, Türkiye'de bile değil ve kampa dahi geç katılacak. Telefonla mı bilgi aldı derseniz "hiç inandırıcı gelmiyor".

Kısaca özümüzden çıkan bir evladımızı, yedirmeyiz, yedirtmemeliyiz denilmesi gerekirken, maalesef bu ve benzeri yorumlara üzülmemek elde değil.[/B]

sivaslıadem 01.07.2013 13:22

her takımda hayrettin gibi oyuncu bulamazsınız
Hayrettine doğduğu zaman forma versen sivas forması giyerdi yine
Kolay yetişmiyor böyle insanlar
Alt yapıdan kolay adam çıkaramıyoruz
Onun gibi birini 10 yılda bir çıkarıyoruz belki
Hiç oynatilmayacaksa bile takımda tutulmalı
Onun ruhu yeter
Ya da erken veda edilmesi isteniyorsa iyi bir jübile ile altyapı vs. Görevlerde barındırılmalı
Antrenörlük eğitimine gönderilerek bu işin başına geçirilebilir
Ama kimse hayrettinı başka formayı giymeye zorlayamaz

59yigido58 01.07.2013 14:13

artık takıma verecek bişeyi kalmamıştı hayronun takımda tutlması ne yarar sağlayacaktıki bari oynayabileceği bir takıma gitmesi en iyi seçenek onun için

yigidoyuzz 01.07.2013 14:28

ben katılmıyorum superlige çıktıgı zaman 450 milyara imza attı bence çok abartmamak lazım arkadaslar , onun yerine genç birisi gelse oda ekmek yer çok guzel para alıyor bence para içinde takımda kalıyor neden derseniz dugun salonları yurtlar bunlar, hayrettin arkadasımıza babasından mıras kalmadı değilmi hayretine sivasspor çok şey kattı oda sivasspora bir değer katmak istiyorsa teşekkür edip ayrılması lazım arkadaslar ne jubilesinden bahsediyorsunuz normal oyununda ne yaptıkı jubilesinde ne yapsın bence sivasspora değer katamıyor kan kaybı yasıyoruz bak şaban ı hayrettine yer açılsın diye kiralık gönderdik şaban onu beş e katlar hayrettin dirsek yedi ölümden döndü yok bişeylşer oldu vefasızlık diyorsunuz ne alakası var hiç bir kimse sivassporun uzerinde değil karşılıgında parasını çatır çatır almıştır o zman aldıkları yaptıkları butun mulklerını sivasspora hibe etsın o zman diyim ki vefasızlık dıyen arkadaslar doğru söylüyormuş bence laf benim kulağıma girmez arkadas.. [B] Mehmet akif Ersoy : diyor ki .. Aldanma insanların samimiyetine menfaetleri gelir her şeyden önce vaad etmeseydi ALLAH cenneti ona bile etmezlerdi secdeyi..[/B]

favori58 01.07.2013 14:37

[QUOTE=adres58;863789]Üstad benimde senin bu Hayrettin takıntını anlamıyorum. Tamam belki miadını doldurmuş olabilir ama sivasspordan asla ve asla gitmesi taraftarı değilim. Örneğin altyapıda eğitmen olabilir. Mesela çocuklara şunu öğretebilir. 1-Topa yerde iken nasıl kafa ile müdahele edilebilir. 2-Bir sol bek nasıl sağ bek yada orta saha oynayabilir 3-Boğazına bir darbe alırsanız ve diliniz boğazınıza kaçarsa nasıl en yakın arkadaşınıza haber verirsiniz....

Doğrudur kendi kalesine gol atmıştır, o cırt pırt neyse ondan da yapmıştır. Kötü de oynamıştır. Kabul ediyorum ama bu çocuk sokak aralarından 3. liglerden gelmiştir buraya, ona karşı bu kadar agresif olmak sence Hakmıdır. Bence değildir. Bende yuhaladım kızdım Hayrettin kardeşimize, ama bir şekilde şu takımın personel listesinde dahi olsa monte edilmeli diye düşünüyorum. Bırakın bu defolizm kelamlarını artık...[/QUOTE]

Benim hayrettin takıntım filan yok. Benim için Sivasspor önemli. Yav onun bariz hataları yüzünden azmı maç kaybettik? bunları nasıl görmezsiniz. Zamanında iyiydi şimdi Sivasspor'da oy-na-ya-maz! bunu görün artık.Bunlar olağan şeylerdir.Kuru kuruya Sivaslı ayaklarınıda bırakılım. Sivasspor'a en faydalı kimse bizim için Sivaslı o dur. ön yargıyı bir kenara bırakın. Ayrıca fedekarlıktan bahsediyorsun, her işte bir risk vardır. inşatta çalışanın iskeleden düşme riski var.Maç oynarken sakatlanan bir tek o değilki. Kimse Sivasspor'da babasının hayrına oynamadı,fedekarlık yapmadı. Oynadığının karşılığını fazlasıyla aldı. Yeter artık kimsenin Sivasspor'a zarar vermeye hakkı yok

adres58 01.07.2013 14:43

[QUOTE=favori58;863816]Benim hayrettin takıntım filan yok. Benim için Sivasspor önemli. Yav onun bariz hataları yüzünden azmı maç kaybettik? bunları nasıl görmezsiniz. Zamanında iyiydi şimdi Sivasspor'da oy-na-ya-maz! bunu görün artık.Bunlar olağan şeylerdir.Kuru kuruya Sivaslı ayaklarınıda bırakılım. Sivasspor'a en faydalı kimse bizim için Sivaslı o dur. ön yargıyı bir kenara bırakın. Ayrıca fedekarlıktan bahsediyorsun, her işte bir risk vardır. inşatta çalışanın iskeleden düşme riski var.Maç oynarken sakatlanan bir tek o değilki. Kimse Sivasspor'da babasının hayrına oynamadı,fedekarlık yapmadı. Oynadığının karşılığını fazlasıyla amdı. Yeter artık kimsenin Sivasspor'a zarar vermeye hakkı yok[/QUOTE]

Üstad bence Sivassporumuza zarar vermiyor. Tamam haklısın parasını aldı, kendisine ''Sivaslı Hayro'' dedirtti lakin bunun bu şekilde olmaması lazım. Sen sevmezsin ben severim işide değil bu. Ama eğer bazı futbol takımlarında bazı oynuculara vefa gösterilecekse ''Örn: BJK Toraman, Bursa Ömer Erdoğan, Fener Gökhan Gönül'' bizde bu vefaya Hayrettin layıktır ve takımda oynamasa bile bir şekilde Sivasspor arması adı altında mücadelesine devam etmesi gerekir. Bu ya altyapı ya mentörlük ne bileyim bir şekilde bu Sivaslı Hayroyu bozmayacak bir yapı içinde yerini almalı diye düşünüyorum. Yoksa eğer o ayaklar gözvdeyi taşımıyorsa mutlaka kendisi bile bilecektir artık faydalı olamayacağını... Lakin sizi çooooooookkkk uzun zamandır takip ediyorum, gerçekten Hayrettine karşı her fırsatta antipatinizi dile getiriyorsunuz bu dikkatimi çekti. Yoksa sizin görüşünüz size benim görüşüm bana. Ben haklıyım diyede bir şey yok, saygı duyarım her görüşe bu kadar basit...

Külhan 01.07.2013 14:49

Ahde Vefa göstermeliyiz herne Kadar oynamasada son degisikliklerde ondakika hayroya yerverib sene sonu jubilesini saglamaliyiz emegi cok bunu unutmamaliyiz biz insanlara herzaman anlayisla yaklasmaliyiz heleki yigido ya büyük emek vermis birisi olarak daha bir anlayis göstermeliyiz.

Anadoluvoyages 01.07.2013 15:29

Hayrettin'in tek ekstrası Sivasli olmasıdır. Son 2-3 sezondur kaç puanlık katkısı oldu takıma. Ne vefasızlığı, peki Hayrettin yüzünden kaybedilen maclar ve puana göre Sivassporumun alamadığı paraların vefasını kime soracağız. Hayrettinli kadrosa hangi macı alabildik Allah askına. Kısaca Hayrettin futbol oynayabileceği yerde oynasın...

Abdullah DuMaN 01.07.2013 15:31

Düğününde Başkanın söyledikleri geldi aklıma "bugüne kadar Sivasspor'dan başka hiçbir yerde forma giymemiş olan kardeşimin..."

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:27.