SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hernán Rengifo (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36315)

ahhguzum 06.07.2013 00:03

Cevap: Hernán Rengifo

kafa vuruşlari sağlam bilinçli vuruyor o konuda eneramodan üstün. ..sag ayak sol ayak bilmem sin vuruşlari iyi oksun yeter

benozgurr 06.07.2013 00:06

bizim takimda son vuruslari iyi olan bi oyuncu cok gol atar biz 2 yildir bunun eksikligini cektik kalenin dibine kaddar getirip topu auta attik

59yigido58 06.07.2013 07:00

umarım bu sene de korkulu rüya görmeden ligi iyi bir yerde bitiririz yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun

adres58 06.07.2013 09:06

Eneramo belki geçen yıllarda takımımızın en fazla gol atan oyuncusu idi. Lakin gollerin yanında bazı istatistiklerinede bakmak lazım. Örneğin bildiğim kadarı ile en fazla ofsayta düşen oyunculardan olması, en fazla faul yapan ileri uç oyuncu olması ve gelen yaklaşık 10 pozisyonda sıfıra yakın gol ortalama ile oynaması kayda değer. Diyoruzki 10 pozisyondan birisi gol olsun yeter, aslında çok şey istiyoruz, totala vurduğumuzda 34 gol olurki direk gol kralı oluyorsun Süper Ligde. Ama şöyle baktığımızda Özellikle Anadolu takımlarında bizden başkada bu denli gol kaçıran bir takım yok. Çok nadir... Rengifo bu çıtayı bir TIK daha yükseltse bize yetiyor. Gördüğüm kadarı ile Lech Poznan da oynadığı yıllarda herfiçioğlu leblebi gibi goller atmış. Bunda takımında payı yadsınamaz, resmen Rengifoya çalışan bir ekip var. Neden olmasın diyorum. Eneramo fiziği kuvvetli top tutan ama çok cılız vuruşları olan bir özelliğe sahipdi. Artık geldi geçti emekleri için teşekkür ederiz ama Rengifonun onu aratmayacağı düşüncesindeyim...

DoomsDay58 06.07.2013 09:25

[QUOTE=adres58;864968]Eneramo belki geçen yıllarda takımımızın en fazla gol atan oyuncusu idi. Lakin gollerin yanında bazı istatistiklerinede bakmak lazım. Örneğin bildiğim kadarı ile en fazla ofsayta düşen oyunculardan olması, en fazla faul yapan ileri uç oyuncu olması ve gelen yaklaşık 10 pozisyonda sıfıra yakın gol ortalama ile oynaması kayda değer. Diyoruzki 10 pozisyondan birisi gol olsun yeter, aslında çok şey istiyoruz, totala vurduğumuzda 34 gol olurki direk gol kralı oluyorsun Süper Ligde. Ama şöyle baktığımızda Özellikle Anadolu takımlarında bizden başkada bu denli gol kaçıran bir takım yok. Çok nadir... Rengifo bu çıtayı bir TIK daha yükseltse bize yetiyor. Gördüğüm kadarı ile Lech Poznan da oynadığı yıllarda herfiçioğlu leblebi gibi goller atmış. Bunda takımında payı yadsınamaz, resmen Rengifoya çalışan bir ekip var. Neden olmasın diyorum. Eneramo fiziği kuvvetli top tutan ama çok cılız vuruşları olan bir özelliğe sahipdi. Artık geldi geçti emekleri için teşekkür ederiz ama Rengifonun onu aratmayacağı düşüncesindeyim...[/QUOTE]

Kesinlikle katılıyorum Eneramo'da bitiricilik eksikliği var ayrıca takımda sadece Rengifo yok Abdülkadiri, Piechi kimse göz önünde bulundurmuyor sanki sadece Rengifo oynayacakmış gibi düşünülüyor biraz da diğer forvetlere bakmak lazım sonuçta hiç forvetimiz yok değil

adres58 06.07.2013 09:30

[QUOTE=DoomsDay58;864971]Kesinlikle katılıyorum Eneramo'da bitiricilik eksikliği var ayrıca takımda sadece Rengifo yok Abdülkadiri, Piechi kimse göz önünde bulundurmuyor sanki sadece Rengifo oynayacakmış gibi düşünülüyor biraz da diğer forvetlere bakmak lazım sonuçta hiç forvetimiz yok değil[/QUOTE]

Tabiki... Benim sadece karşılaştırmam 2 futbolcu yönündeydi. Bu oyunculara ben Cihanıda düşünüyorum. Ne kadar güçsüz olsada bilekleri ve şut yeteneklerinide sayarsak Eneramodan daha iyi. Ama güçsüz. Dediğim gibi Pivot Santrafor özelliği bakımından iki futbolcuyu aynı kefeye koymak istedim. Ama seyretmeden bir karar vermek istemediğimden sadece düşüncemi ortaya koydum.

hanz 06.07.2013 10:28

Adam yaslI degilmi?

keko 58 06.07.2013 10:43

[QUOTE=hanz;864974]Adam yaslI degilmi?[/QUOTE]

:rolleyes::rolleyes:

[B]ya kardesim Adam önce bi Maca ciksin ki ona göre Yorum yapilir kimse tanimiyo ki bunu......

yeni basladi burda Yasli masli falan filan....

[/B]

GokhanTurna 06.07.2013 16:48

Bazıları Rengifo'ya beleşci demiş. Eneramo beleş golleri atamıyordu, demek ki Rengifo bizde gol kralı olur beleşleri atarsa ;)

ayazoğlu 06.07.2013 18:24

Çok iyi golcü bundan iyisi bulunmaz [http://www.youtube.com/watch?v=Qebhov_vGoY"]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:47.