![]() |
Cevap: Kombineler satışa çıkıyor
Keşke Sivas da olabilseydik de kombinemizi alabilseydik. Umarım kombinelere gerekli ilgiliyi gösterir memleketimin güzel insanları.
|
[QUOTE=astaravisa;865629]başlıkta Kombineler satışa çıkıyor yazıyor.
haberin içeriğinde alakasız haberler var. kardeşim bu kombineler kaç para onu yazsanıza habere :)[/QUOTE] [B] haberde fiyat degisikligi yok diyor, yani gecen sene ile ayni hatirlamayanlar icin :) VIP tribünü kombine kartları 400, maraton tribünü kombine biletleri ise 250 liradan satıldı[/B] |
Kombine kartlar ne zaman satışa çıkacak tam olarak bi bilgisi olan var mı? Bugün gittim kongre binası önüne kapalı idi.
|
Kombine alacam almasına da ya arkamdan kombine almış olan 'Çekirdekçi' çıkar da maç seyrederken 'Otur gardaş göremiyom' derse diye korkuyorum. Olmaz demeyin,olur biliyorum. Kombine alırken grup olarak almakta fayda var o nedenle.
Aslında ideal olanı biz forum üyelerinden Sivas'ta oturanların beraber kombine alması ve tribünde Sivasspor.com kısmı oluşturmasıdır. Öyle ya madem binlerce üyeyiz. O zaman en az bir yüz kişi sürekli iç saha maçlarına gidip beraber seyredebilecek taraftar çıkarırız diye düşünüyorum. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:28. |