![]() |
Cevap: STSL/Kayserispor-Sivasspor maçı tahmin ve y
Mac evimizde olsa kesin galibiyet gibi durur ama deplasman zorlar bizi. Ben beraberlik dusunuyorum. Ama insallah yanilirim. O maci istanbulda izleyecek yer bulmam lazim
|
?ayserispor bu sene kadroyu korudu sayılır.Bize göre daha oturmuş takımları var.Sabırlı oynarız bana kalırsa.
Skor tahminim 1-2 (Burhan,Atıf) ____ [QUOTE=babapiton;870641]Carlos'un geçen seneki deplasman performansı nedeniyle deplasmanlara ayrı bir önem verdiği ve iç sahada farklı deplasmanda farklı bir sistemle oynayacağını biliyorum.Umarım geçen seneki gibi dış saha performansımız kötü olmaz...Allah nasip ederse deplasmanda takımımıza destek vermeye gideceğiz...[/QUOTE] SS Tv olarak tribün videolarını çekecek misiniz? |
nedense sivas ilk maçlarini hep deplasmanda oynuyor ve çogunlukla yeniliyor. insallah kazaniriz bu sefer
|
[QUOTE=HALIL;870698]nedense sivas ilk maçlarini hep deplasmanda oynuyor ve çogunlukla yeniliyor. insallah kazaniriz bu sefer[/QUOTE]
2010-2011 sezonu Gs yi 2-1[B](zita-cio18)[/B] yenip galibiyetle başlamışlığımız da var :) |
[QUOTE=HALIL;870698]nedense sivas ilk maçlarini hep deplasmanda oynuyor ve çogunlukla yeniliyor. insallah kazaniriz bu sefer[/QUOTE]
[B]Geçtiğimiz sezon Antep deplasmanı 0-1 ;)[/B] |
[QUOTE=Caner POLAT;870700]2010-2011 sezonu Gs yi 2-1[B](zita-cio18)[/B] yenip galibiyetle başlamışlığımız da var :)[/QUOTE]
o sezon bizim için cehenemm gibi geçmisti iyi hatirliyorsam.:D |
[QUOTE=Respect58;870701][B]Geçtiğimiz sezon Antep deplasmanı 0-1 ;)[/B][/QUOTE]
evet pedriel'in goluyle :) |
[QUOTE=HALIL;870704]o sezon bizim için cehenemm gibi geçmisti iyi hatirliyorsam.[/QUOTE]
Evet 15. sırada bitirmiştik. |
içimden galibiyet geçiyor ama olmassada hiç değilse yenilmeyiz inşallah
|
Carlos'un lisansi hala cikmamis. Bakalim Kayserispor macina yetisecekmi :confused:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:39. |