SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Yiğidoların Fotomaç tepkisi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37085)

Rallim58 22.10.2013 09:06

Cevap: Yiğidoların Fotomaç tepkisi

[B]Yiğidoların tepkisi ancak klavye başı olur.. Sanal da olur.. Bir de telefonu uygun ise, oturduğu yerden arayıp tepki gösterir, bunun da sayısının yeterli olacağını düşünmüyorum...
[/B]
Sabah işyerine gelirken aracımı park edip kendi gazetemi aldıktan sonra, gazete bayii ile ayak üstü malum gazete isimlerinin satış tirajını sordum, tepkileri konuştum, memleket sevdalılığı vs. vs. bahsettikten sonra aldığım cevap enteresandı..

[B]- Beyefendi bizim satışımızda değişiklik hiçbir zaman olmadı...
[/B]
- O zaman sizde Gazete Dağıtım ana merkezinden, bu gazeteleri istemeyin, almayın, satmayın... dediğimde ise

[B]- Biz ekmek yemiyek mi?...
[/B]
Yorum, gerçek yiğidoyum diyenlerindir...

karasarlıyiğido 22.10.2013 09:15

bu tepkiler sadece taraftarda kalmamalı futbolcu ve yöneticilerde tepki göstermeli bizimkilerde tık yok maşallah ben ziyanın yerinde olsam takvim gazetesinde o yazıyı yazan şerefsize dava açarım resmen sahtekar diyor adam çıksın başkan yeter artık desin bu ne ya şamar oğlanı olduk vallaha buna bir dur demek lazım. tribünde iki gazeteyi de pretosto edelim organize birşeyler yapıp bu takıma sahip çıkmak lazım

SenSetik 22.10.2013 10:22

[QUOTE=Rallim58;881189][B]Yiğidoların tepkisi ancak klavye başı olur.. Sanal da olur.. Bir de telefonu uygun ise, oturduğu yerden arayıp tepki gösterir, bunun da sayısının yeterli olacağını düşünmüyorum...
[/B]
Sabah işyerine gelirken aracımı park edip kendi gazetemi aldıktan sonra, gazete bayii ile ayak üstü malum gazete isimlerinin satış tirajını sordum, tepkileri konuştum, memleket sevdalılığı vs. vs. bahsettikten sonra aldığım cevap enteresandı..

[B]- Beyefendi bizim satışımızda değişiklik hiçbir zaman olmadı...
[/B]
- O zaman sizde Gazete Dağıtım ana merkezinden, bu gazeteleri istemeyin, almayın, satmayın... dediğimde ise

[B]- Biz ekmek yemiyek mi?...
[/B]
Yorum, gerçek yiğidoyum diyenlerindir...[/QUOTE]

aynı şey trabzonda, Bursa'da olsa millet ayağa kalkardı...burası Sivas abi çok görmüyorum :(

58sinan58 22.10.2013 18:09

hani bir reklam vardı
bazı gazeteler okumak içindir bazıları da kese kağıdı yapmak içindir
bunlarıda kese kağıdı filan yapacan başka bir işe yaramaz

06batu58 22.10.2013 19:56

evlerinde 3 puan alamadılar diye kuyruğuna baılış kedi gibi vıyaklıyıp duruyolar

06batu58 22.10.2013 19:56

fotomaç gazetesini dahada okursam

06batu58 22.10.2013 19:57

[QUOTE=58sinan58;881287]hani bir reklam vardı
bazı gazeteler okumak içindir bazıları da kese kağıdı yapmak içindir
bunlarıda kese kağıdı filan yapacan başka bir işe yaramaz[/QUOTE]
hahahahahahahahahhahahahaahhahahahahahahahahahahahahahah
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

myyiğido58 22.10.2013 23:11

bu gazateyi kapatmak lazım

Del Piero 23.10.2013 00:30

[B].................................. ş.refsizler.[/B]

muspol58 23.10.2013 09:16

okumayacaksın arkadaş ben almıyorum,fotomaç gibi şerefsiz bir gazetenin ne işi var sivas2lının elinde,bunlardan kese kağıdıda olmaz :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:03.