![]() |
Cevap: Galatasaray - Sivasspor
Gs çok fazla pozisyon yiyor.Konya maçında kurtuldular ama Sivasspor affetmeyecek..
|
Tek kelimeyle bir tahmin öne sürecegim sivasspor 20-25 dakika gool yemezse kale önünd gereksiz faul yapmazsa hakemle fazla ugrasmadan isimize bakarsak karlos capuru, cupuru oynatmazsa mac bizimdir:confused:
|
kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum eğer savunmada açıklar vermezsek puan ya da puanlar alabileceğimiz zevkle seyredilecek hareketli bir mac olacagina inaniyorum hadi istanbllu yigidolar takima destek zamani
|
[QUOTE=sivaslıadem;884140]bugünkü maçta yine olaylar çıkar muhtemelen ve rakipte kart cezalısı mutlaka olur
Ama iki haftalık milli maç arasının bizden ziyade cin cona yarayacağını düşünüyorum Çünkü fb maçında çok yorulacaklar Ziyanın olmaması bizim için büyük bir eksiklik bana göre Yerine oynayacak oyuncu kim olursa olsun onun yaptığı bindirmeleri yapamayacağını düşünüyorum Deplasmanda olmamıza rağmen başa baş bir mücadele ortaya koyacağımıza inanıyorum Oyuncularımızın büyük maçlara ayrı motivasyonla çıkması lazım Fb maçındaki kırılganligimız, dün kaçan penaltıdan sonra atıfın tutuk kalması gibi şeyleri kaldırabilmemiz lazım Bu maç ve bjk macları puan kayıplarının normal karşılanacağı maçlar Ancak avrupa yolunda saf dışı bırakmamız gereken rakipler Avrupada ayakta kalmak için bu macları oynamaya alışmamız lazım Hakemden yana şanssız olmazsak bu maçta kaybetmeyiz diye düşünüyorum Gs ye bi siftah atalım artık ve ıstanbulda yenelim artık şunları[/QUOTE] Milli maç arası Galatasaraya yarar demişsin gardaş, müsadenle katılmıyorum. Çünkü Galatasaray için lig nasıl gidiyorsa Şampiyonlar Ligide hakeza öyle Topal gidiyor. Bizim maç akabinde 3-4 gün sonra Şampiyonlar Liginde çok çok önemli bir müsabakaya çıkacak. Kafası kesinlikle orada olacaktır. Ne kadar da demeç verip ilk önce Sivassporu sonrada Şampiyonlar Ligine bakacağız deselerde futbolcu psikolojisi motivasyona bir hafta önce başlar. Bizimde sadece Ziya sıkıntımız var. Onun yerine oynatacağımız oyuncuyu iyi hazırlarsak bu maçtan puan yada puanlar almamız içten bile değil... |
gs baskiya gelemiyor, hücüm hatlarimiz formdaysa kendi sahalarinda fark atariz ama gol pozisonlarimizi iyi kullanmamiz gerek, böylesi maclari az pozisonlari degerlendilerek kazanilir. takimin morali yüksek olacagindan eminim ve carlosun kazanma mentalisiyle galibiyetle dönecegiz.
cezali ziya nin yerine kamil sol bek olarak düsünülebilir. eski hirsina bir defansiv pozisonda ulasabilir, bunu bir cok oyuncuda gördüm. gs 0-2 ss |
Çok sıkıntılı bir maç heleki Fenerbahçe'yle fark bu kadar açılmışken fakat onlar için stresli bir maç ve biran önce maçı kopartmaya çalışacaklar.Bunu değerlendirebilirsek ve ilk golü bulursak herşey olabilir.Fakat gerçekci olursak 1 puan bizim için iyi sonuç.
|
gerçekçi olmak gerekirse henüz üst tempo futbol oynama noktasında değiliz ! Çok iyi bir kadromuz var ,Teknik Direktörümüz iyi, takımın havası da iyi ama bazı gerçekler var gs bu haftaki fb mağlubiyetini unutturmak için Sivas karşısında net bir skor almaya çalışacak ! benim tahminim sivasın 3-1 mağlup olacağı şeklinde, o yüzden beraberlik iyi sonuç olur !
|
Sivassporun ayrisi gayrisi olmaz her maca kazanmak icin cikar futbolbu yenerde yenilirde bunun icin eseflenmeye gerek yok oyunumuzu oynadigimiz surece kazanamayacagimiz mac yoktur bizim kadromuz her hali ile cok mükemmel herkim oyuna girerse kendine düsen oyununu oynamasi bir kuraldir eften püften sebebler gecersiz Ziya cezali ise onu aratmayacak daha nice oyuncularimiz var tabiki Ziya biraz daha bizim icin farkli oluyor.
|
ben beraberlik veriyorum bu maça, inşallah yanılırım galip geliriz.
|
cincona da koyarız.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:05. |