SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   KIRMIZI KARTON...! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37236)

Rallim58 26.11.2013 21:04

Cevap: KIRMIZI KARTON...!

[B]Kırmızı veya siyah karton düşüncesini daha önce nacizane ben de açmıştım. Yapılan haksızlıklar karşısında gündeme gelen bu ve benzeri protesto şekillerinde her nedense uygulamada problem yaşıyoruz.

Teknik bilgi olarak ; Karton ebadının 50*70 olduğunu düşünüp;

5*7 cm ebatlarında kesildiğinde bir kartondan 100 adet cep boyu karton (rengi siyah olur kırmızı olur farketmez) yapılır... 50 adet kartondan 5000 adet cep boyu karton üretileceğini de belirtmek isterim. Ebat 10*7 cm olduğunda ise bir kartondan 50 adet üretilebilmektedir.

Cep boyu kesilecek kartonların karşılaşmanın ilk dakikası itibariyle;

Özkahya istifa veya MHK istifa tezahüratını 10 saniye kadar olsun tüm stad bir ağızdan tepki göstermesinin ardından kırmızı kartları herkes çıkararak uygulamya koyabiliriz.

Veya bu uygulamayı 58. dakika ışıklı şovun hemen ardından da yapabiliriz.

Ama bu fikir birliği ve dayanışmanın yapılabileceğini maalesef gerçekleşmeyeceğini, yıllarımızı verdiğimiz stadyum kültürüne dayandırarak üzüntüyle belirtmek isterim[/B]

Cley 26.11.2013 21:25

Daha önce Kuddusi denen hakem bozuntusu Trabzon maçımızı katlettiğinde de gündeme gelmişti bu protesto şekli. Malesefki birkaç kişi dışında kimsede tık yoktu. Bu organizasyonda da sınıfta kalacağımızı düşünüyorum

alemdarlar 26.11.2013 21:49

Mesut ve Bekir ekibiyle gerekli cevabı verecektir. Diğer topluluk bozuntularına güvenimiz kalmadı. Havagazı onlar. Bizde doğruya doğru, yanlışa yanlış denir. Mesut ve Bekir ekibiyle iyi yolda şuan.

EsEnTePeLi 26.11.2013 22:35

1967 Sivasspor G.T.D üyesi olarak şunu belirtmek isterim ki Esentepe Tayfa olarak yani yaklaşık 50 kişi kesin olarak destek vericez bu organizasyona ama gruba yayılması an meselesi.Ve kimseye saygısızlık etmek istemem ama sizlerde bu karamsarlık olduğu sürece bizden değil sizden bi cacık olmaz kimse kusura bakmasın. Grubumuza laf etmeden önce biz ne yaptık diye bir düşünün? deyim yerindeyse çuvaldızı kendinize batırın.

58CeZa58 26.11.2013 22:49

bence herkez kirmizi karton tutsun havaya önünede
"HALIS ´e KIRMIZI KART" yazin :)

asabibaba 26.11.2013 23:03

[QUOTE=alemdarlar;886453]Mesut ve Bekir ekibiyle gerekli cevabı verecektir. Diğer topluluk bozuntularına güvenimiz kalmadı. Havagazı onlar. Bizde doğruya doğru, yanlışa yanlış denir. Mesut ve Bekir ekibiyle iyi yolda şuan.[/QUOTE]

[B]Ben mesajımda bunu anlatmaya çalıştım .Gruplar destek verir ve organize ederse sadece Maraton 58 . dakikada yapsa bile ses getirir .Ama V.İ.Pte destek verirse (V.İ.P sade çekirdekçi ben orada izlediğim için biliyorum.) [/B]

sıvaslıgenç 27.11.2013 09:27

Allah aşkına şu gruptu bu gruptu muhabbetine bir son verelimde tek çatı altında toplanıp sadece Sivasın menfeatlerini düşünelim .

Artık stada gelen herkesin özellikle de gençlerin üzerlerindeki ölü toprağını atması lazım ruh lazım ya 90 dk bitmeden susmamak lazım gerçek taraftarlık budur .
Arenada millete bağırmaları için resmen yalvardık öteki maçlara göre iyimiydi iyiydi ama neden daha iyisi olmasın artık bu takım ufak bir takım değil bunun farkına varıp ona göre taraftar olmamız lazım herkes elini vicdanına koysun.

Dua 27.11.2013 10:10

[QUOTE=corner58;886409]Maratondakilerin hepsinin sırtına kırmızı karton yapiştırılır iğneyle istiklal marşi biterbitmez sırtımizı stada döneriz 1dakikalık sessizlik ardından güzel bir slogan[/QUOTE]

Fikir bence güzel.

Mete209 27.11.2013 10:42

Güzel bir düşünce! Uygulanamayacak bir şey değil. Birisi veya bir dernek sevabına kartonları getirip maça girenlere dağıtabilir.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:39.