![]() |
Cevap: Beşiktaş - Sivasspor
[B]Beşiktaş - Sivasspor Maçının Hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu. [/B]
|
Maçın seyircisiz olması çok güzel .Ben 3 ihtimalli bitmeye açık bir maç diyorum İnşallah kazanırız yada en kötü berabere olsun diyorum.Hadi hayırlısı...
|
Abitoğlu yönetecekmiş delikanlı hakem yamuk yapcağını sanmıyorum
|
bız besıktsı yenecek gucteyız yeterkı ıyı motıve olalım ve mac sehırcısız ınsallah 3 puan bızım olur bız ıkı mactır gol atammama sıkıntısı yasıyoruz ıyı golcuye cok ama cok ıhtıyac var herkese selam
|
Hocamizdan bir ricamiz var Cicinho ya biraz ögüt ve nesihat versin dünki kupa mac inda hic yokdan kart gördü lütfen mac esnasinda biraz sabirli olsun öyle gelisi güzel olur olmaz sinirlenmesin galata macinda da bu yersiz ve gereksiz kizginligi kart görmesine Hemde kirmizi sebeb oldu biraz agzina Sahib olsun kamaralar karsisinda biraz tedbirli olsun onun söylediklerini aninda ceviri yapip hakeme aktariyorlar sanmasinki benim konustuklarimi kimse anlamiyor .
|
Bu macı alıcaz baska yolu yok ..........
|
bucanın taktiği ile rhaat yeneriz.
bugüne kadar hep ofansif futbolu savundum ama biz henüz o ayarda bir takım değiliz ve savunma öncelikli çıkmalıyız. roberto carlos kendi sistemini oturtmaya çalışıyor ama kadir ve adem gibi sıfır teknik+futbol zekasına sahip oyuncularla yapamazsın... eğer göbekte ayağı 2 iyi ofans+defansif özellikli oyuncumuz olsun bu takım 10 puan farkla şampiyon olur. beşiktaş maçında kadromuz şu olmalı. ......korcan... cicinho.....ümit.....da costa....ziya .....kaidr.....mehdi .....hakan.... aydın... Aatıf C.... ...............Djebbour........ |
arkadaslar silivri macindaki oyunu unutmanizi rica ediyorum lütfen ama sakat futbolcularimiz yoksundu bakin bjk yi büyütmenin anlami yok bizde ayni oyun tarzindayiz ben icimden geleni size söylüyorum bjk maci ya aliriz yada beraber biteriz yenilmeyecegiz yenilmekte yok buna emin olun ve cesur olmanizi dilerim gardaslarim
|
kontrollü ve fazla açılmadan bir maç çıkartırsak galip geleceğimizi düşünüyorum defans arkasına atılacak toplarda daha dikkatli olursak bu ligde mağlup edemeyeceğimiz takım yok son haftalarda performansta biraz düşüklük olabilir her takımın başına gelebilecek şeyler bunlar ama biz kaliteli bir takımız üstesinden geleceğimizi düşünüyorum bu maç tekrar bir çıkışın başlangıcı olabilir ve geri kalan 3 maç adına iyi bir moral ve motivasyon sağlayabilir galip gelmemiz dileğiyle...
|
Besiktasın kupa macından sonra marali bir hayli bozuldu. Bunu lehimize cevirmemiz gerekiyor. İleri uc elemanlarımız üstüne düsen görevi yaparlarsa galibiyetle dönecegimize inanıyorum.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:13. |