![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Aatif ayakta duramiyor utaka sahada yok burhan cok zayif aydin etkisiz djebbour bitmis hele bos kale kacarmi rezalet bu mu golcu yaomayin Allah askina golcu gormesek yutturacaklar bu refik midir nddir golcu diye yazik oldu boyle devam ederse bu takim avrupaya felan gidemez
|
Ah jebbour ah güzelim pozisyonu harcamasaydın şu anda burada galibiyeti konuşuyorduk neyse sağlık olsun en azından yenilmedik kargalara
|
1 puan gerçekten mucize oldu..
Takımı bu kadar kötü beklemiyordum açıkcası..rafik ve utakanın durumunu benim 2 yaşındaki abuş bile biliyor bir cacık olmazz.. Ümite çok kızmıştım neden bu kadar kötü diye ama maç sonunda soyunma odasında bayıldığını, sonrasında hastahaneye kaldırıldığını ve maça serumlarla çıktığını öğrenince hakkını helal et gardaş dedim içimden ve gerçekten büyük bir fedakarlık göstermiş,, Cici gerçekten muhteşemdi yine, mehdide iyiydi beğendim bu maçta ama ademi gerçekten çok aradık orta sahada,adem varlığıyla bizi mest etmesede yokluğuyla gerçekten aman aman dedirtti.. rize maçıyla iyi bir seri daha yakalayabiliriz ama ziya bu takımın vazgeçilmezi bunu bir kez daha gördük , aydın da ziyanın dönmesini dört gözle bekliyor o zaman muhteşem 3 lümüz yine iş yapacaktır bundan eminim..1 puan candır;) |
[FONT="Comic Sans MS"][B]ümit in üstüne gitmeyin adam grip 39 derece ateşle oynamış şimdide hastaneye kaldırmışlar adama teşekkür edeceğinize bi ton laf ediyorsunuz [/B][/FONT]
|
Berabere kaldik ,fakat futbolumuz zevk vermiyor.Bu Besiktas´i yenemiyeceksen ,hangi Besiktas´i yenecegiz.Ziya megerse bu takimin yarisiymis megerseAatif eski Aatif degil,Burhan zevk vermiyor.
Fakat takimda müthis bir perfonmans düsüklügü var.Gidisat iyi degil.Sahamizda Antalya´ya karsi kaybettigimiz bir 3 puan ve kötü futbol.Bugün alinan bir puan fakat ortada ic acici bir futbol yok.Besiktas´in beceriksiz futbolu bize 1 puan kazandirdi.Forvetlerimiz icler acisi bunlarla mac kazanamayiz biz.Ancak Da Costa´nin uzaktan sutlari ile mac kazanacagiz galiba. Birde bir hususu hatirlatmak istiyorum.Bu sezon kazandigimiz tüm maclarda rakip 10 kisi kalinca biz mac kazandik. Ziya takimdaki yerini alirsa Sivasspor daha bir baska oyniyacaktir. |
Ben böyle saçma sapan bir takım ve böyle saçma sapan bir maç görmedim.Sanjrsam Carlos 2-8-1 oynamayı düşündü.Çünkü Aydın ı akıl sağlığı yerinde hiç kimse bek oynatmaz.Beşiktaş tek forvet oynadı biz 4 forvet başladık maça.Aklı başında hiç kimse bu formasyonda böyle maça çıkar mı Allahaşkına söyleyin.Kısaca biz Carlos un fantazilerini eskisi gibi sadece istanbul gecelerinde gerçekleştireceğini,takıma pek karıştırmayacağını umuyorduk ama yanılmışız.Biliç de biraz akıllı olsa da oyuna Holosko ile baslasa ya da başda Pekdemeği Aydının üstüne salsa düşünemiyorum olacakları.Ya devre arasında Rıdvan bile ben dedi bu Sivasspora karsı ilk yarıda 3 kere kaleci ile karşı karşıya kalırdım.Rezillik bu.Neymiş berabere kalmışız.1 puan.Ama bu maçın, bu laubaliliğin kümede kalmak için derhal düzeltilmesi gerektiğini göstermesi açısından ben farklı mağlubiyeti yeğlerdim.Ceburun yanında boş bir de değil iki arkadaşı varken topu rakibin üstüne vurması bu bahsettiğimiz laubaliliğin sadece bir örneği.Costayı ön liberoya çekip defansa Navratil i koyup hucuma hızlı ve aklı basında iyi bir forvet almak lazım.Ben başkana sadece acil önlem alması gerektiğini belirtiyorum.Allah Sivassporun sonunu hayretsin diyorum.
|
Mac baslamadan rahat galip gelecegimiz düsünüyordum mac baslayip besiktas hem golu atip Hemde arka arkaya kacirinca kendi kendime fark yemeden su deplasmani bitirseydik diye dilekte bulunuyordum.
Mac bitti 1 puandan baska cok fazla iyi diyecegimiz yanimiz yok. Ayaklarimiz yere basmali anlasilan oki bizim takim Ziya Ve Adem oynayinca tüm ilk 11 ile bi takim biri eksildimmi cok kötü görüntü sergiliyoruz. Bazi oyuncularimizda form düsüklügü var bazilari ama hic sezon boyu form bulamadilar bizim sorunumuz bu gpbp duruyor. Atif,Burhan, Cicinho ,Ziya Aydin formunun üstünteyken takim rakip tanimiyor ama simdi onlarin bi kaci formsuz ama onlar yokken Utaka Cebur yüksek forma ulassalar hic sorunumuz olmayacak. Bir kaliteli forvet ihtiyacaimiz var. |
burhan utaka rafik atıf ileri hattımız tamamı ile etkisiz ve çok gereksiz top kayıbı yapılıyor bazen biraz daha basit oynamalıyız 1 puan aldığımız için mutlu olmalıyız ilk yarıdaki futbolumuzda bir hayli düşündürücü...
|
[QUOTE=svsli585858;888053][FONT="Comic Sans MS"][B]ümit in üstüne gitmeyin adam grip 39 derece ateşle oynamış şimdide hastaneye kaldırmışlar adama teşekkür edeceğinize bi ton laf ediyorsunuz [/B][/FONT][/QUOTE]
Hastaysa Utaka'nın yerine Navratil kadroya alınıp Ümit yedek kulubesinde bekletilebilirdi. Hasta hasta oynaması büyük fedakarlık ama Sivasspor her şeyden önce gelmeli. |
Maçın başını görünce iyi ki dedim 22 puanı zamanında almışız,halimiz harap olurdu.Sonra toparladık ama belli topçularda bir form düşüklüğü ve bir laubalilik var.Sanki birbirleriyle yarışıyorlar kötü oynamak için..Aydın mesela;bu kadar yetenekli bir adam ısrarla aynı pas hatalarına devam ediyor.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:26. |