SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Barcelona Modeli (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37501)

onur0634 31.01.2014 09:53

Cevap: Barcelona Modeli

[QUOTE=DOGU_BEY;895147][B]

kardeşim oynanan futbolu görmüyor musunuz? herhalde yakın geçmişteki rastgele uzun top şişir, karambolden gol at dönemlerini özlediniz...ligde en iyi futbol oynayan takımlardanız, kendi kapasitemize göre evet barcelona tarzı futbol oynuyoruz...devre arası kaliteli isim bulmak öyle kolay mı? zaten kayseri kadar, bursa kadar paramız olsa paraya elbette kıyılır ama bütçemiz kendimize göre iyi kötü idare ediyorsa nasıl paraya kıaycağız? sözde sivaslılar, iş adamalrı ünlüle şunlar bunlar paraya kıyıp bu takıma yardım mı ediyor sanki?[/B][/QUOTE]

Kamenar,Renfigo,Bedner,Rasmussen,Ramoviç,Milan Borjan,Tomas Rada,Sercan Yıldırım,Piech,Cihan Özkara,Eren Aydın,Uğur Akdemir,Doğa Kaya,Murat Akça son dönemde yapılan transferler düşünsem bu kadar isim daha sayarım size süper lig kalitesinde bir takımın bu kadar başarısız transfer yapma hakkı ve yetkisi varmıdır sizce hangi oyuncudan verim almışız hangi oyuncuyu satıp para kazanmışız açıklarmısınız...

u4sivas58 31.01.2014 10:04

Ya tamam takımımız maşallah güzel oynuyor ama barcelonaya benzetemeyen tek kişi ben miyim? Ben anlamam arkadaş iyi bir pivot santrafor almazsak bu takım daha ne kadar götürebilir??

DOGU_BEY 31.01.2014 10:42

[B][QUOTE=onur0634;895399]Kamenar,Renfigo,Bedner,Rasmussen,Ramoviç,Milan Borjan,Tomas Rada,Sercan Yıldırım,Piech,Cihan Özkara,Eren Aydın,Uğur Akdemir,Doğa Kaya,Murat Akça son dönemde yapılan transferler düşünsem bu kadar isim daha sayarım size süper lig kalitesinde bir takımın bu kadar başarısız transfer yapma hakkı ve yetkisi varmıdır sizce hangi oyuncudan verim almışız hangi oyuncuyu satıp para kazanmışız açıklarmısınız...[/QUOTE]

birader bana cevap mahiyetinde yazmışssın ama benim yazdıklarımı okumadan ezbere cevap yazmışssın...barcelona modelinde , futboldan bahesiyoruz sen transferlere değinmişsin...evet saydıkların içinde çok transfer hatası da var fakat bunların hepsi yönetimin değil..hoca hataları olan transferler de var...bugün 6syi görmüyor musun aldığı yabancıları gönderiyor yeni alıyor...her takım illa ki bu yanlışlara düşüyor burada eleştiride sana tek katıldığım nokta oyuncu satıp para kazanamamak...ama dediğim gibi sen alakasız bir cevap yazmışssın...ayrıca son mesaj ve sohbetteki yazılarında sürekli birşeyleri didikleme peşindesin..olumsuz birşey gördün mü atlıyorsun..3-0'lık kayseri maçından sonra nedense seni göremedik hiç??.. biraz yapıcı olun, yapıcı olmak tabi ki herşeyi olumlu göstermek değildir ama en ufak bir eksiklikte de herşeyi kötülemek de değildir...[/B]

onur0634 31.01.2014 12:36

[QUOTE=DOGU_BEY;895410][B]

birader bana cevap mahiyetinde yazmışssın ama benim yazdıklarımı okumadan ezbere cevap yazmışssın...barcelona modelinde , futboldan bahesiyoruz sen transferlere değinmişsin...evet saydıkların içinde çok transfer hatası da var fakat bunların hepsi yönetimin değil..hoca hataları olan transferler de var...bugün 6syi görmüyor musun aldığı yabancıları gönderiyor yeni alıyor...her takım illa ki bu yanlışlara düşüyor burada eleştiride sana tek katıldığım nokta oyuncu satıp para kazanamamak...ama dediğim gibi sen alakasız bir cevap yazmışssın...ayrıca son mesaj ve sohbetteki yazılarında sürekli birşeyleri didikleme peşindesin..olumsuz birşey gördün mü atlıyorsun..3-0'lık kayseri maçından sonra nedense seni göremedik hiç??.. biraz yapıcı olun, yapıcı olmak tabi ki herşeyi olumlu göstermek değildir ama en ufak bir eksiklikte de herşeyi kötülemek de değildir...[/B][/QUOTE]
Kayseri maçı sonrası pedro oldonin bu takımın oyuncusu olmadığını yazmıştım zaten hatırlayan arkadaşlar vardır muhtemelen.Ayrıca biz bu takımı düşmanı fln da değilim arkadaşım...Anlatmak istediğim konu son zamanlarda transfer politikamız yanlış araştırmadan yaşı geçmiş sakatlanmış form tutmamış oyuncular alıyoruz dolaysıyla bi türlü istikrar sağlayamıyoruz.Onca paralar verip aldığın ve oynatamadan geri gönderdiğin oyunculara verilen paralar senin benim yani bizlerin cebinden çıkıyor yazık günah değil mi..??

blacksky 02.02.2014 15:18

Hocanin gunahini almisim.. ilk ismi gectiginde gelir parayi cukkalar.. memleketine veya daha rahat yasayabilecegi bir ulkeye gider en kisa surede diye dusunuyordum.. ama kisiligi ve teknik adamligi ile beni utandirdi.. hem Sivassporla beraber cok daha guzel gunler gorecekler diye umuyorum hem de kendisini cok gecmeden avrupanin onde gelen liglerinin birinde gorecegiz diye dusunuyorum.

''Samed58'' 02.02.2014 17:13

Arkada pas yapmakla barcelona olunmaz.

fark58 02.02.2014 17:46

Bizim yaptığımız pas kendi yarı alanımızda bir de Barcelonya bakın hep rakip sahada pas yapıyor. Biraz pres yapan kapalı oynayan takımlara karşı hemen zor durumda kalıyoruz. Alternatiflere hiç yönelmiyoruz, ne doğru düzgün bir orta ne uzun toplar, varsa yoksa deli gibi pas yapıyoruz. o kadar lüzumsuz pas yapıyoruz ki bir süre sonra maçı izlemek gerçekten çok keyifsiz oluyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:04.