![]() |
Cevap: Küstah Kütahyalı
Bu adamların sporla alakaları yok , yaptıkları programda dedikodudan başka birşey yapmıyorlar.Şahsı geçen kişide zaten olur olmadık yerde ve zamanda afedersiniz yırtık dondan fırlar gibi anlamsız çıkışları olan dikkate alınmayacak kalitesiz biri .
|
resimdekilere bakar mısınız, hep modası geçmiş işsiz kalmış, aç ve reyting için her b..ku yiyen adamlardan oluşuyor. Bunun gibi kalitesiz ve çirkef, seviyeden yoksun, futboldan başka her sansasyonel konunun konuşulduğu programları izlemeyin Yiğidolar.
|
Çok Laf dolanıyor Kesin satarlar diyorlar birde Şikeci Korcanın Kalede olmasıda manidar diyorlar Yargıtay onadıya dertleri o.
O değilde Sahiden yenilsekte sattı zannedeceklerya bu zoruma gidiyor :mad: |
bu adamı zati sevmiyordum,şimdi nefret ettilm,bende dinledim donup kaldım.buna nişe izin veriyorlar.bizim yönetim niye dava etmiyor.
bu dengesiz adamın yaptıklarına sivas basınının ses çıkarmamasınıda unutmamalıyız |
Bu adamı ciddiye alıp,konu açıyorsunuz.
|
ALLAH'ın izniyle bu maçda FB yi yenip kem söz sahiplerinin ağzını kapatacağız
|
Böyle küstahları neden spor proğramlarına çıkarırlar anlamıyorum.
|
[B]tam bir ş....., tam yalama ve yalaka..aldığı talimatlarla ortalığı karıştırmada çok usta olan bir karaktersiz..ayrıca çok güzel kıvırır ve 1 gün önce söylediğini 1 gün sonra U dönüşü yaparak inkar eder böyle i....nenin biridir işte...[/B]
|
ümit özat fenercilik yapana kadar birazda memleketine sahip çıksın
|
[QUOTE=H_Turan;897090]Çok Laf dolanıyor Kesin satarlar diyorlar birde Şikeci Korcanın Kalede olmasıda manidar diyorlar Yargıtay onadıya dertleri o.
O değilde Sahiden yenilsekte sattı zannedeceklerya bu zoruma gidiyor :mad:[/QUOTE] peki kardeş bu zanı üzerimizden nasıl atacağız. fener bizim kardeş takımımız falan değil tribünleri fenere terkedersek, olacağı bu maç 10 tl herkes bir bilet fazla alsa bunlar temiz stadımıza giremez. saygısız alkolikler |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:56. |