SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sivasspor Yönetimi Hakkında (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   "Mahçup oldum"... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37558)

atabey58 10.02.2014 08:30

Cevap: "Mahçup oldum"...

maçta fanatik bir SİVASSPORlu olarak feneri yendiğimize üzüldüm. kardeşim yeniyoruz neden takımına tezahürat yapmıyorsunda Aziz YILDIRIM a hakaret ediyorsun yazık bunu yapanlar maça beleş gelen iki amigo grup taraftarı bence gerekeni MECNUN başkan yapmalı bu kadar terbiyesizlik olmaz.

Ahwettt 10.02.2014 08:48

Sayın Başkanım geçen yıl bu taraftar gurbundan birtanesi 2 maç gelmeyerek kendilerince protosto etmişlerdi ama aksine gelmedikleri maçlarda daha çok stad dolmuştu. Daha güzel Sivasspor desdeklenmişti.Sizin yapacağınız en güzel şey 50 şer kişilik olan bu gurupları bedava içeri almayacaksın. Hem bedeva maça gelecekler hemde Sivasspora zarar verecekler kombinesi olan yada bilet alarak maça giden arkadaşlar iyi bilirler Maraton türbünü A bölümünden hiç kimse bilet almak istemiyor.Eğer maça böyleleri bedava girip Sivasspora zarar vereceklerse benim gibi Yıllardır kombine alıpta maça gidenlerin günahı ne ozman bizdemi kombine almayalım

onur0634 10.02.2014 09:05

Bu olayların önüne geçmek istiyorsanız,klüp bünyesinde eğitimli maaşlı profosyonel amigolar yetiştirmelisiniz sayın başkan...

poyrazer5858 10.02.2014 09:23

yönetimin bizzat devreye girerek tribünlere artık bir çeki düzen vermesi gerektiğinin en büyük kanıtıdır bu olay. mecnun başkan da bu güç var. bu tür olayların bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirleri alacaktır.

YGTayfa 10.02.2014 10:03

[QUOTE=onur0634;898065]Yiğido gençlik taraftar grubundaki çocukların hiçbir suçu yok,suç onları yanlış yönlendiren sözde grup lideri ....... birinde bu .... bir daha statlara fln almasınlar...[/QUOTE]

laflarına dikkat et tezahurat bizden değil maratondan başladı ayrıca maça gelen herkes bu slogana katıldı burda gelip kimseye ihale bırakmaya çalışmayın tüm stad bağırdı biraz delikanlı olun.. burda yazana kadar, tezahurat başladığında, katılmak yerine yuhlasaydınız bunların hiçbiri olmazdı..

DOGU_BEY 10.02.2014 10:06

[B]sen mahçup olma başkanım bizler senin adam gibi adam olduğuna, sonuna kadar suçsuz olduğuna inanıyoruz..burada o beyinsizce tezahiratları yapanlar mahçup olsun, utanma arlanmaları avrsa utansınlar...bundan sonrasında iş size düşüyor başkanım...bu saatten sonra o taraftar grubu demeyeceğim ne olduğu belirsiz tipleri tasfiye edip bir daha asla stada sokmamalısınız...zaten her maç öncesi ağızları 10 metre açık BELEŞ bilet bekleyen ve aldığı bedava biletle başkasının da yerini gaspeden bu müptezellere gereken dersi sadece sen verebilirsin..bu maç milat olsun, bu tipler tasfiye edilsin ve 4 eylülde küfür, koltuk karmaşası ve bilinçsiz tezahüratlar son bulsun...bu konuda da bizler sizin sonuna kadar arkandayız başkanım..[/B]

Besyo_cu 10.02.2014 10:12

[B]Bu durumda kullanılabilecek en masum kelime olan ' Mahçup Oldum' u kullanmış Sayın Başkan...

Aziz şike yapsana demek Mecnun Başkanı yerin dibine sokmak demekti, Başkanı ne 2 Temmuz süreci, ne Hapishanede geçen günleri nede hakkında söylenen sözler bu kadar incitmemiştir.

Ulan beyinsiz adamlar ömrünüz boyunca Sivasspor'a nokta kadar hayrınız olmazken telafisi imkansız hasara yol açtınız...[/B]

58hayati 10.02.2014 10:20

maç....satan.....karısını...satmıştır....en büyük başkan bizim başkan diye bağrılmalıydı....yazık

etzel1967 10.02.2014 10:38

bu tezahüratı yapanların, kimlik şahsiyetsiz, onursuz süprüntüler olduğunu, bir çoğunun nüfus cüzdanında sivas yazsa da galatasarayın şakşakçılığını yapan sürü olduğunu bilmeyen yok...ultra pislik bunlar...yoksa gerçek sivas taraftarı başında dönen tezgahın bilincindedir, bu aşağılık sürüye pirim vermez...

metee58 10.02.2014 10:53

Sivas`ı rezil ettile ya yazıklar olsun :mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:37.