![]() |
Cevap: Mahmut Bezgin
[QUOTE=SivasliMuhammed;900012]Kurban oluyum oynatmayin bunu daha[/QUOTE]
Nascimento girsin bundan daha iyidir... |
hiç bir esprisini görmedik :confused:
|
[B]gördüğüm hayatımdaki en acemi kaleci bu nedir ya[/B] :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
|
bundan kaleci değil olsa olsa karpuzcu olur demiştim ben ama anlamadlar ki....
|
Allahini seven bu adami gondersinnnnn yoksa beni kanser edicekkkkkkkkkkkkkkkkkkk
|
Suc mahmut'ta mi, onu alanda mi, yoksa onu oyntanda mi bilemedim...
|
Mahmut ne yaptı:Lüzümsuz penaltı mı?Orta sahada eveleyip geveleyip topu mu kaptırdı?Her topta rakip oyuncu ile karşı karşıya kaldı.Rakip forvetler senin defansınla dalga geçsin ben atmıyım sen at diye topu ceza sahan içinde gezdirsin suçlu Mahmut ne kolay değil mi?
|
Bu adami kaleci diye getiren kisi tam bir hödük.Yarim düzine gol yiyip hem kendi karizmasini cizdirdi,hemde Sivasspor´a gönül verenleri kahretti.
Bavulunu topla git senden kaleci olmaz.Bu kaleciyi kaleye geciren Carlos´ta onun kadar suclu.Carlos´un suyu isiniyormu yavas yavas bilemem ama bu gidis hayra elamet degil.... |
[B]GOLLERE baktığımızda borjan enaz 2 3 golü yemezdi,geçen hafta ortasahadan 2 gol yiyerek kalite{siz]sini gösterdi ,fb maçında iyi olan nihat geçebilşrdi,r.caRLOSUN inadını anlamak mümkün değil[/b]
|
Burada yazanlarin cogunun futbolla yakindan uzaktan alakasi yok.
birsey bilmiyorsaniz yada maci izlemediyseniz yorum yapmayin. Kaleci ne yapsin??? rakip forvetler karsi karsiya kalip atti. defans uyudu, kabak kalecinin kafasin patladi. ayip günah. muslera bizim kalede olsa yine 6 yerdi bugun. orta saha ve defans hata yapti suclu kaleci oldu. önce izleyin sonra yorum yapin. bilip bilmeden adamin günahini aliyorsunuz. artik bu sayfaya girip yorum okumak istemiyorum. masallah burada ne kadar futbol profesörü var. bu sayfada yorum yapanlari takimin basina getirsek eminim sampiyonlar ligini bile kazaniriz. pep guardiola bile Bayern münihle bize karsi kafa tutamaz. hayatinda sahaya cikip top oynamamis insanlar öyle yaziyorki hayret ediyorum. birakin futbolu bu yorum yazan arkadaslara ucagi versen pilotluk bile yaparlar. disardan hersey kolay geliyor. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:24. |