SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   K.Erciyesspor 1-1 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37693)

sıracalı 16.03.2014 23:04

Cevap: K.Erciyesspor - Sivasspor

3-0 erciyes alacak...ahada yazdim buraya...bu mactan sonrada carlos gidecek istifa edecek.demedi demeyin...kpasaya elaziga.genclere.trabzona. hayat verdik..sira erciyeste...nasil olsa moral takimi olduk...ELİNE SAGLİk YONETİM !!!!

noname87 16.03.2014 23:11

Bu maçı kaybedersek ciddi ciddi küme düşme hesapları yapmaya başlayacağız.

karamik 17.03.2014 00:01

Sivasspor bu bütçe ile zaten kümede kalması büyük başarıdır iyi yönetilen bir külüp ama keşke devre arası iki zenci alsaydık bu hale gelmedik sezon başında deselerdiki kümede kal ben razıydım ama hedefler biranda düşünce hayaller kırıldı.

PETKOVİC 17.03.2014 08:37

her takımın formsuz bir dönemi vardır. biz bu dönemimizde ayrıca sakat ve cezalı oyuncular verdik ve bunun bedelini ağır ödedik. elbette bu böyle gitmeyecek takımımızın galibiyet alacağı günleri görecez karamsarlığa kapılmayalım elimizdeki kadro bu; bu kadroyla yola devam edecez yapacak bişey yok. iyi günde herkes takımının yanında olur önemli olan bu günlerde destek vermek olacak ki bunu maalesef yapmıyorsunuz!!

58 Amsterdam 58 17.03.2014 08:50

Herzaman baskalarini ilac olmayacagiz kardesim bu sefer Erciyes bize ilac olacak ve biz puan yada puanlar alacagiz.

ilk basta oyun felsefesi gol yememek icin oynuyacagiz, yani beraberlik icin ve 1 puan da alsak bize yeter diyip sans mans oyle boyle bir fazla gol atip belki de 3 puan alacagiz ama dedim gibi ilk basta gol yemiyecegiz.

Harput0658 17.03.2014 09:48

[B]Yıllardır[/B] ankette oy kullanırım [B]Belki[/B] de [B]ilk defa Sivasspor yenilir[/B] diye oy kullandım. Çünkü Haftalardır aynı şekilde yeniliyoruz ve hiçbir düzelme yok.
Sadece son 4 maç değil Kupa Grup maçlarından beri aynı şekilde yeniliyoruz. Bu nedenle malesef istemeyerek de olsa Kayseriyi işaretledim. Umarım tersi çıkar.

Rallim58 17.03.2014 09:59

[B]Kayseri Erciyesspor karşısında, kendine gelen bir Sivasspor 3 puanı alır diye düşünüyorum...

Stadyumda canlı şahitlerinden olmak istiyoruz. İnşaallah 3 puan bizim olacak...[/B]

HababamHa 17.03.2014 10:11

erciyesin eteklerinde erciyessporu yener gelirsek belki ts maçını unutabiliriz diyeceğim ama bu futbolla biraz zor yeneriz.

Ferhat06 17.03.2014 10:13

[QUOTE=Harput0658;903280][B]Yıllardır[/B] ankette oy kullanırım [B]Belki[/B] de [B]ilk defa Sivasspor yenilir[/B] diye oy kullandım. Çünkü Haftalardır aynı şekilde yeniliyoruz ve hiçbir düzelme yok.
Sadece son 4 maç değil Kupa Grup maçlarından beri aynı şekilde yeniliyoruz. Bu nedenle malesef istemeyerek de olsa Kayseriyi işaretledim. Umarım tersi çıkar.[/QUOTE]

Aynen ben de ilk defa yenilir diye cevapladım anketi.Ama dibe dulunduk artık çıkarız inşallah.

SenSetik 17.03.2014 11:03

[QUOTE=Rallim58;903283][B]Kayseri Erciyesspor karşısında, kendine gelen bir Sivasspor 3 puanı alır diye düşünüyorum...

Stadyumda canlı şahitlerinden olmak istiyoruz. İnşaallah 3 puan bizim olacak...[/B][/QUOTE]

abi bunu soğuk bir şaka olarak algıladım ve tebessüm ettim...gelecek hafta sizinle maça gelmeyi düşünüyordum bende dün büyük konuştum eğer gidersem diye...valla ne maç izleme nede deplasmana gitme isteği kalmadı abi...bu kadar soğutulmaz taraftar yaaa !!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:42.