SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   3. Lige Çıkmak İstiyoruz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37725)

yorumyapıyombenya 26.03.2014 11:21

Cevap: 3. Lige Çıkmak İstiyoruz

İnşallah hocam o sene bu sene

tekdoktirin 26.03.2014 11:55

AHAT HOCA sevdim değerverdim bir insansın iyi hocasın seni ilerde sıvas ın başın da görmek isterim zarayıda tabiki bekleriz her sıvaslının şerefidir BAŞARILAR HOCAM

58svs58 26.03.2014 15:52

ben zarasporun çıkmasını istemiyorum nedenmi?
ikinci başkanları sivasspor maçlarına fener forması ile gelmeyi bırakana kadar yada zaraspordan elini çekene kadar.

Rallim58 26.03.2014 22:02

[QUOTE=58svs58;904594]ben zarasporun çıkmasını istemiyorum nedenmi?
ikinci başkanları sivasspor maçlarına fener forması ile gelmeyi bırakana kadar yada zaraspordan elini çekene kadar.[/QUOTE]

[B]Kişiler geçicidir, Zara Belediyespor ise baki olandır. Olaylara kişisel yaklaşım sergilemeniz doğru değil.

Herşeye, herkese rağmen:

Gırmızı Gara
Şampiyon ZARA :)[/B]

şampiyon71 27.03.2014 12:06

ZARA BELEDİYESPOR: 2 FATSA BELEDİYESPOR: 0
TFF BAL ligi 4.grup Temsilcimiz lider Zara Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Fatsa Belediyespor’u 2-0 mağlup etti. Lider Zara Belediyespor’u galibiyete taşıyan golleri 20. dakikada Burak, 89.dakikada Hakan Yazıcı kaydetti.TFF Bal ligi 4.grup 23.hafta karşılaşmasında Lider Zara Belediyespor, Zara Ahmet Başyurt stadyumunda karşı karşıya geldiği grubun güçlü takımlarından Fatsa Belediyespor’u baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada 2-0 mağlup etti. Karşılaşmayı Kırıkkale Bölgesine mensup dursun Can, Gökhan Biçici, Mehmet Dura hakem üçlüsü yönetti. Müsabakayı Zara Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy, Zara Belediyespor Kulübü Başkanı Erdoğan Döner ile çok sayıda taraftar izledi. Karşılaşma 2-0 temsilcimiz Zara Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi. BAL ligi 4.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Zara Belediyespor bu galibiyetle puanını 54 ’e yükselterek ligin bitimine 3 hafta kala 5 puan farkla liderliğini sürdürdü.

şampiyon71 27.03.2014 12:08

RALLİM58 ne güzel özetlemiş. Kişiler geçicidir, Zara Belediyespor ise baki olandır. Olaylara kişisel yaklaşım sergilemeniz doğru değil.

Herşeye, herkese rağmen:
Gırmızı Gara, ŞAMPİYON ZARA.

şampiyon71 27.03.2014 12:09

DÖNER ” HEDEFİMİZE YÜRÜYORUZ.”
Zara Belediyespor Kulübü Başkanı Erdoğan Döner 2-0 kazanılan maçtan sonra soyunma odasına inerek futbolcu ve teknik heyeti kutladı. Döner ,”Fatsaspor karşısında 2-0 ‘lık galibiyet alan teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Sezon başı koyduğumuz 3.lig hedefimize adım adım yürüyoruz. Sahada verdiğiniz mücadeleyi tebrik ediyorum. Bu ekip hep birlikte daha güzel işler başaracaktır.”dedi.

KAYNAK : [url]www.zarabelediyespor.org.tr[/url]

şampiyon71 27.03.2014 12:11

GÜRSOY,” KULÜBÜMÜZE OTOBÜS ALACAĞIM.”
Zara Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy 2-0 ‘lık Fatsa Belediyespor karşılaşmasını 90 dakika boyunca takip ederek futbolculara tribünden destek verdi. Gürsoy karşılaşma bitiminde soyunma odasına inerek teknik heyet ve futbolcuları tek tek kutladı. Başkan Gürsoy,” Zara’da ve özellikle dışarda yaşayan Zara’lıların gurur kaynağı oldunuz. Şu anda kullandığınız takım aracımızın yetersiz kaldığını biliyorum. Şampiyonluk haklinde gelecek sezon takımın seyahatında kullanacağı daha konforlu model modern bir otobüs alacağım. Şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız.”dedi.

KAYNAK: [url]www.zarabelediyespor.org[/url]

4eylül 27.03.2014 12:58

zaraspora seneye 3ligde başarılar dilerim şampiyon olacaklarına inancım tam

savaş2 27.03.2014 20:56

***bu sezon inşlh son 90 sonucunda gülen taraf ***ŞAMPİYON ZARA SPOR OLUR***

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:07.