![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Artik geride kaldi hem bu mac hemde sezon. Bende cok üzüldüm bugün ama önümüze bakacagiz artik. Muhtemel Rakiplerimiz Avrupada su linkden bakabilirsiniz arkadaslar :
[B] [url]http://de.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europa_League_2014/15[/url][/B] |
Karabüksporlu futbolcu Uğur Uçar maç sonunda yaptığı açıklamalayla beraber, galibiyet primlerinin bir kısmını Soma'ya yardım amaçlı göndereceklerini duyurdu.
Ligi iyi yerde bitirdiklerini belirten İncedemir, "Maçın hasılat gelirini ve maçı kazanırsak primlerimizi orada hayatını kaybeden kişilerin ailelerine verecektik. Maçı kazandığımız için sevinçliyiz" ifadesini kullandı. İddiası olmayan Karabüksporlu futbolcuların Soma'ya yardım etmek amaçlı oynadıkları hırslı futbol, Trabzonspor'a dördüncülüğü getirdi. Karabüksporlu futbolcuların bu duruşu sosyal medya üzerinden de büyük takdir topladı. |
[B]Şu mağlubiyetin üç temel nedeni var
1-) Kaleci Nihat Şahin'in saçma sapan alakasız bir penaltısı 2-) Tolunay itinin takımı şampiyonluk maçıymış gibi motive etmesi 3-) Aatıf'ın bencil oynaması Daha yorum yapmaya gerek yok bence.. Üzülüyorum neden 4. değil de 5.bitirdik diye...[/B] |
ya arkadaslar olan oldu artik inanin ben hepinizden daha cok sinirliydim
biraz önce dusdaydim aklim hep sivasspordaydi bence sivassporun 5. olmasi en büyük suc yönetimde, devre arasinda 1 2 kaliteli oyuncu alinsaydi 2. olurduk artik transferlere bakmaliyiz cok önemli bence en az 7 oyuncu lazim cunku yedek full yenilenmeli seneye sampiyon olacagiz insallah |
Nihat seni tebrik ederim kardeşim koskoca bir senenin emeğin içine ettin
Senden kaleci falan olmaz. Senin seviyen PTT 2.lig o da belki ... |
Kadromuz çok kötü bu kadroyla Avrupada başarı hayal zaten. 4. olmamazın en büyük kaybı maddi taraf oldu yoksa Playoff turunda şansımız olduğunu sanmıyorum transfer yapılcak diyenler vardır.Bizim yaz transferleri Ağustos'ta olur o zamana kadar Avrupa trenini çoktan kaçırırız.
|
Ligi 5.bitirmek Avrupa kupasına katılma hakkını kazanmak çok iyi bir sonuç..
Üzülmek yerine sevinmeli ve takımımızdan gurur duymalıyız... Lig boyunca kendi sahamızda ligden düşen Elazığ ve Antalya dan üçer gol yememiz , bu zayıf takımlara yenilmemiz en azından 4 olmamızı engelledi.. Önümüzdeki sene çok ciddi transferler özellikle çok iyi kaleci almamız gerekiyor... Transferde hata yapılmazsa başarılı bir sezon daha geçiririz... |
[QUOTE=legolass;909680]bu macla birlikte cok oyuncunun sin maci oldugu belli oldu.atif nihat adem kadir ilk basta gonderlmeli.atif gol krali olacam,diye kac macta yakti bizi.artk misyonu bitti iyi teklfte satlsn[/QUOTE]
onları satarsan avrupada neyle mücadele edecen takımı bülentın yaptıgı gıbı yapmamak lazım |
maçın en kötüsü nihat ve ahmet şahbaz dı
ne nıhattan ne de ahmetten sivasspora fayda gelmez |
maçı degerlendırecek olursak takımımız maça ısteksız ve zevksız başladı nasıl olsa avrupada yız dıye karabuk takımı ıse ittrabzona çalıstıkları her halınden bellıydı
nihatın gereksız penaltısı ahmet şahbazın hala bu takımda nasıl oynuyor olmasından dolayı maçı kaybettık |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:40. |