![]() |
Cevap: Sivasspor’un Son Transferi Kim Oldu?
[B]SİTEYE GÜNDE 3-4 KERE GİRER BAKARIM MALUM CANIMIZ KANIMIZ SİVASSPORUMUZUN TRANSFERLERİYLE HEYECANLANIRIM. ORUÇLUYUM ŞURDA SABAHDAN BERİ KULUBUN SİTESİNE BURAYA BAKTIGIM ÜÇYÜZ OLDU SANIRIM. YÖNETİCİLERİMİZ İÇİN ÖNEMİ OLMAYABİLİR ANCAK BENİM GİBİ BİR SÜRÜ TARAFTAR VAR. VİCDANSIZLAR. TARAFTARLIK NEDİR BİLMEDEN YÖNETİCİLİK YAPAN ADAMDAN NE HAYIR GELİR. ŞUNU ANLARIM İSİM VERMEZSİN ANCAK YARIN SABAH AÇIKLANACAK DEYİP UMUTLANDIRMAK NEDİR. [/B]
|
[QUOTE=legant;914135][B]SİTEYE GÜNDE 3-4 KERE GİRER BAKARIM MALUM CANIMIZ KANIMIZ SİVASSPORUMUZUN TRANSFERLERİYLE HEYECANLANIRIM. ORUÇLUYUM ŞURDA SABAHDAN BERİ KULUBUN SİTESİNE BURAYA BAKTIGIM ÜÇYÜZ OLDU SANIRIM. YÖNETİCİLERİMİZ İÇİN ÖNEMİ OLMAYABİLİR ANCAK BENİM GİBİ BİR SÜRÜ TARAFTAR VAR. VİCDANSIZLAR. TARAFTARLIK NEDİR BİLMEDEN YÖNETİCİLİK YAPAN ADAMDAN NE HAYIR GELİR. ŞUNU ANLARIM İSİM VERMEZSİN ANCAK YARIN SABAH AÇIKLANACAK DEYİP UMUTLANDIRMAK NEDİR. [/B][/QUOTE]
Vallahi üni tercihlerini yapacagım bugun halletmem lazım 5 dkde bir girip girip çıkıyorum tercihleri yapamadım gitti :) |
[QUOTE=sıvaslıgenç;914137]Vallahi üni tercihlerini yapacagım bugun halletmem lazım 5 dkde bir girip girip çıkıyorum tercihleri yapamadım gitti :)[/QUOTE]
Yahu gardaşım geleceğinmi önemli bumu? Sabah olmazsa ağşam, ağşam olmazsa zöhürde baharsın buraya. Tercihlerini yapsana be gardaşım... |
[QUOTE=adres58;914138]Yahu gardaşım geleceğinmi önemli bumu?
Sabah olmazsa ağşam, ağşam olmazsa zöhürde baharsın buraya. Tercihlerini yapsana be gardaşım...[/QUOTE] hallettik abi halletik sinirlenme :) tabiki geleceğim :) |
Insallah beklentilerimiz bosa cikmaz ne diyelim hayirli olsun
|
Hayirlisi olsun beklemekten baska care yok.
|
nijeryalı forvet SHOLA AMEOBI olabilir. newcastle'da oynamış 300den fazla maça çıkmış, sitede çıkan haberlerin hepsiyle uyuşuyor. Ayrıca dünya kupasında yer almış olması da carlos'a izleme imkanı sağlamıştır, bonservisi de elinde tam bizlik yani :)
|
aman açıklama kaparlar farzetki açıkladın bir şey ifade etmez zaten tanımıyoruz
|
Bu yazıyı yazan adamın gayesi ne acaba....transfer kesin bitti isim sormayın.
Yabancı transferi zaten tanımazsınız.. Adını dahi açıklayamayacağınız kimsenin tanımadığı adamı Niye transfer ediyorsunuzkiiii... Çakma haber diyorlarya buda çatlak haber olsa gerek |
[QUOTE=yerliturkuaz;914110][B][IMG]http://www.sivassporlular.net/wp-content/themes/iportal/cache/timthumb.php?src=http://www.sivassporlular.net/wp-content/uploads/2014/07/Necmettin_Celikhan.jpg&w=300&h=180&zc=1[/IMG]
Sivasspor Kulübü Sportif Direktörü Necmettin Çelikhan, Sivasspor’un bir futbolcu transfer ettiğini ancak şu an için isim veremeyeceğini söyledi. Necmettin Çelikhan sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı; ”Mutluyum… Güzel bir transferi bitirdik… İsim sormak yok… Zaten tanımazsınız… Sezon içerisinde tanıyacağınızı düşünüyorum… #sivasspor”[/B][/QUkerem bülbülüde almıştınız o ne oldu |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:14. |