SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Chrisantus İmzayı Attı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38104)

Abdullah DuMaN 22.07.2014 15:04

Cevap: Chrisantus İmzayı Attı

Takıma çok faydalı bir takviye oldu umarım başarılı olur

yiğido şahin 22.07.2014 15:09

takımımıza hayırlı olsun hep iyi takımlarda oynamış izlemek için sabırsızlıkla bekliyoruz

34MUAMMER58 22.07.2014 15:41

[b]hayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim [/b]

ihtiyar yiğido 22.07.2014 19:27

[QUOTE=RamazanSakin;915231]Öncelikle Selamunaleyküm arkadaşlar 2 yıldır takip eetiğim siteye sonunda üye olmaya karar verdim. Ayrıca transferimiz hayırlı uğurlu olsun[/QUOTE]

[B][I]Sevgili Ramazan kardeşim, mübarek Ramazan ayında, aramıza hoş geldin, İNŞALLAH burada güzel yorumlar yazar ve iyi vakit geçirirsin, birde hatırlatma yapayım, bu site bağımlılık yapıyor, bir yazmaya başladın mı tamam, daha klavyenin başından kalkamıyorsun.;)[/I][/B]

B.DUMANLI 22.07.2014 19:35

[QUOTE=RamazanSakin;915231]Öncelikle Selamunaleyküm arkadaşlar 2 yıldır takip eetiğim siteye sonunda üye olmaya karar verdim. Ayrıca transferimiz hayırlı uğurlu olsun[/QUOTE]

Iki yil neden takip ettin onu anlamis degilim.Iki yil üye olmadan takip ettigin icin iki yil yaslanmis oldun.Degermi üye olmadan yaslanmaya :).
Bu site ile ilgili herhangi süphelerinmi vardida takip ettin ve sonradan üye oldun.
Buna bir aciklik getirirsen bizleri aydinlatmis olursun.

yigido yakup 22.07.2014 19:45

hayirli ugurlu olsun insallah bize uyum saglar aradigimiz oyuncu olur

sebasteia 22.07.2014 21:29

hoşgeldiniz yiğido ramazan. bundan sonra yorumlarınızla, fikirlerinizle aktif katılımınızı bekliyoruz. paylaşımlarımızı artırdıkça burası daha değerli bir platform haline gelecek.

muspol58 22.07.2014 22:10

sivassporuma hayırlı olsun

RamazanSakin 23.07.2014 02:04

[QUOTE=B.DUMANLI;915247]Iki yil neden takip ettin onu anlamis degilim.Iki yil üye olmadan takip ettigin icin iki yil yaslanmis oldun.Degermi üye olmadan yaslanmaya :).
Bu site ile ilgili herhangi süphelerinmi vardida takip ettin ve sonradan üye oldun.
Buna bir aciklik getirirsen bizleri aydinlatmis olursun.[/QUOTE]

Ben sivasspor.com'a sivasspor ile ilgili bir haber var mı maçtan sonra diğer yiğido kardeşlerimiz hangi oyuncuyu beğenmiş , tranfer haberleri filan için her gün takip ediyordum ama üye olup mesaj atmak hiç aklıma gelmedi belkide daha doğrusu uğraşmak istemedim o yüzden

RamazanSakin 23.07.2014 02:12

[QUOTE=B.DUMANLI;915247]Iki yil neden takip ettin onu anlamis degilim.Iki yil üye olmadan takip ettigin icin iki yil yaslanmis oldun.Degermi üye olmadan yaslanmaya :).
Buna bir aciklik getirirsen bizleri aydinlatmis olursun.[/QUOTE]

Bir de aklıma gelmişken yazıyım mesela sitede online üye sayısı 20 misafir üye sayısı 100 oluyor biraz daha yiğidoları üye olmaya teşvik edersek daha çok kişi oluruz daha fazla kişi daha fazla bakış açısı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:33.