![]() |
Cevap: Chrisantus İmzayı Attı
Takıma çok faydalı bir takviye oldu umarım başarılı olur
|
takımımıza hayırlı olsun hep iyi takımlarda oynamış izlemek için sabırsızlıkla bekliyoruz
|
[b]hayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim [/b]
|
[QUOTE=RamazanSakin;915231]Öncelikle Selamunaleyküm arkadaşlar 2 yıldır takip eetiğim siteye sonunda üye olmaya karar verdim. Ayrıca transferimiz hayırlı uğurlu olsun[/QUOTE]
[B][I]Sevgili Ramazan kardeşim, mübarek Ramazan ayında, aramıza hoş geldin, İNŞALLAH burada güzel yorumlar yazar ve iyi vakit geçirirsin, birde hatırlatma yapayım, bu site bağımlılık yapıyor, bir yazmaya başladın mı tamam, daha klavyenin başından kalkamıyorsun.;)[/I][/B] |
[QUOTE=RamazanSakin;915231]Öncelikle Selamunaleyküm arkadaşlar 2 yıldır takip eetiğim siteye sonunda üye olmaya karar verdim. Ayrıca transferimiz hayırlı uğurlu olsun[/QUOTE]
Iki yil neden takip ettin onu anlamis degilim.Iki yil üye olmadan takip ettigin icin iki yil yaslanmis oldun.Degermi üye olmadan yaslanmaya :). Bu site ile ilgili herhangi süphelerinmi vardida takip ettin ve sonradan üye oldun. Buna bir aciklik getirirsen bizleri aydinlatmis olursun. |
hayirli ugurlu olsun insallah bize uyum saglar aradigimiz oyuncu olur
|
hoşgeldiniz yiğido ramazan. bundan sonra yorumlarınızla, fikirlerinizle aktif katılımınızı bekliyoruz. paylaşımlarımızı artırdıkça burası daha değerli bir platform haline gelecek. |
sivassporuma hayırlı olsun
|
[QUOTE=B.DUMANLI;915247]Iki yil neden takip ettin onu anlamis degilim.Iki yil üye olmadan takip ettigin icin iki yil yaslanmis oldun.Degermi üye olmadan yaslanmaya :).
Bu site ile ilgili herhangi süphelerinmi vardida takip ettin ve sonradan üye oldun. Buna bir aciklik getirirsen bizleri aydinlatmis olursun.[/QUOTE] Ben sivasspor.com'a sivasspor ile ilgili bir haber var mı maçtan sonra diğer yiğido kardeşlerimiz hangi oyuncuyu beğenmiş , tranfer haberleri filan için her gün takip ediyordum ama üye olup mesaj atmak hiç aklıma gelmedi belkide daha doğrusu uğraşmak istemedim o yüzden |
[QUOTE=B.DUMANLI;915247]Iki yil neden takip ettin onu anlamis degilim.Iki yil üye olmadan takip ettigin icin iki yil yaslanmis oldun.Degermi üye olmadan yaslanmaya :).
Bu site ile ilgili herhangi süphelerinmi vardida takip ettin ve sonradan üye oldun. Buna bir aciklik getirirsen bizleri aydinlatmis olursun.[/QUOTE] Bir de aklıma gelmişken yazıyım mesela sitede online üye sayısı 20 misafir üye sayısı 100 oluyor biraz daha yiğidoları üye olmaya teşvik edersek daha çok kişi oluruz daha fazla kişi daha fazla bakış açısı |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:33. |