SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yönetim sürpriz yapabilir (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38206)

Murad_Kelleci58 26.08.2014 20:50

Cevap: Yönetim sürpriz yapabilir

Kardeşim ben Korcan kötü demiyorum.. Korcanın formda kalması için, onu zorlayacak, rekabet ortamı sağlayacak, en az Korcan kadar iyi bir kaleci mutlaka alınmalı.. Mazallah Korcan sakatlanırsa ne olacak

sıvaslıgenç 26.08.2014 20:53

Korcanın sakatlanma ihtimalini yüzde 0 olarak hesaplamış bizim yönetim.

citothehan58 26.08.2014 21:24

[QUOTE=kiNgSiZe58;917938]arkadaslar, [B]ayip ediyorsunuz vallahi,[/B] korcan kac sezondur vazgecilmez kalecimizdi, yere göge sigdiramiyordunuz, sike sürecinde takimi yanliz biraktiginda mumla ariyordunuz ama (!).

Bakin bir, dünyanin en iyi kalecilerine, Buffon, p.Cech gibi kalecilerin herzaman form düsüklügü yasamislardi. Ancak taraftar kalecilerinin arkasinda durdu ve eski formundan daha iyi bir forma kavustu.

Benim düsüncem, Korcan tam hazir olmadigindan hatali goller yedi. 2-3 hafta sonra düzelir.! Yeterki destek olalim.[/QUOTE]

gardas isin dogrusu korcan gecen sezon omuzundan sakatlik gecerdiginden dolayli fazla yüksek siplayamiyor o yüzden öyle goller yiyor normal yani korcan adam gibi adam pis insanlarin yüzünden kariyeri bitiyordu allahtan sivassporumuz sahip cikti..

ihtiyar yiğido 26.08.2014 22:00

[B][I]Carlos hoca, yönetim transfer için sürpriz yapabilir demiş, biz taraftarlar, yönetimden dört gözle transfer beklerken, sakın yönetim transfer yapmayarak biz taraftarlara sürpriz yapmasın.:) [/I][/B]

Sivasli010 26.08.2014 22:02

[QUOTE=ihtiyar yiğido;917947][B][I]Carlos hoca, yönetim transfer için sürpriz yapabilir demiş, biz taraftarlar, yönetimden dört gözle transfer beklerken, sakın yönetim transfer yapmayarak biz taraftarlara sürpriz yapmasın.:) [/I][/B][/QUOTE]

Aynen abi :) bir arkadas diyiordu ac milandan 3. Kaleciyi alicaz diye 21 yasinda. Insallah o yararli olur. Supriz isim bence alex veya baroni baska biri aklima gelmiyior :)

asabibaba 26.08.2014 22:03

[B]Yüzden fazla Avrupa maçına çıkan Bulgar Milli takımının 9 kez formasını giyen 27 yaşındaki kaleci Vıladıslav stoyanov ve Aydın Karabulut Sivasspor'a hayırlı olsun. Ayrıca Brezilyalı ön liberoda yolda
Kaynak: Abdullah Yiğit Facebook sayfası.[/B]

Sivasli010 26.08.2014 22:12

[QUOTE=asabibaba;917951][B]Yüzden fazla Avrupa maçına çıkan Bulgar Milli takımının 9 kez formasını giyen 27 yaşındaki kaleci Vıladıslav stoyanov ve Aydın Karabulut Sivasspor'a hayırlı olsun. Ayrıca Brezilyalı ön liberoda yolda
Kaynak: Abdullah Yiğit Facebook sayfası.[/B][/QUOTE]

Abi abdullah yigit transferleri biliyiormiki? Yani dogrumi haber

umitfidan 26.08.2014 22:17

[QUOTE=asabibaba;917951][B]Yüzden fazla Avrupa maçına çıkan Bulgar Milli takımının 9 kez formasını giyen 27 yaşındaki kaleci Vıladıslav stoyanov ve Aydın Karabulut Sivasspor'a hayırlı olsun. Ayrıca Brezilyalı ön liberoda yolda
Kaynak: Abdullah Yiğit Facebook sayfası.[/B][/QUOTE]

Transfermarkt'e göre bu adam 100 tane maça çıkmamış, yüzden fazla avrupa maçına nasıl çıktı acaba ?

cılgınsivas58 26.08.2014 23:00

fazla umut baglama bea carlos
geçen devre arasında da öyleydi ama oldoni gibi oyuncular alındı

cılgınsivas58 26.08.2014 23:03

[QUOTE=sıvaslıgenç;917941]Korcanın sakatlanma ihtimalini yüzde 0 olarak hesaplamış bizim yönetim.[/QUOTE]

onu hesaplaması normal borçsuz kulubuz transfer yaparak borca gireriz :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:23.