SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Unutanın kalbi kurusun! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38272)

PETKOVİC 18.09.2014 20:55

Cevap: Unutanın kalbi kurusun!

[QUOTE=Kokomo;920035]İlk sayfada detaylı olarak olayların çıkışını yazdım, okuyabilirsiniz.[/QUOTE]

okudum yazınız için teşekkür ederim sadece o maça giden birinden öyle bir olay olduğunu duymuştum onun için paylaşayım dedim

selahattin kip 18.09.2014 22:07

sevgili kokomo sen 42 yaşındasın bu olaydan 5 sene sonra doğmuşsun ama maaşallah herşeyi çok güzel izah etmişsin ben 61 yaşındayım söylenecek çok şey var ama yarayı kaşımanın faydası yok ben emekli vergi müdürüyüm yanlış anlaşılmasın sen bu bilgileri bazı resmi yerlerden almışsın ama büyük bir kısmı yanlış (sivaslılar hesap ödememiş lokantaları talat etmiş V.S) bunlar işin aldatmacası olaylar sivas seyircisinin stad dışından taşlanması sonucu meydana gelen panik sonucu ezilme stad tuvaletlerinde havasızlık ve ezilmedir PETKOVİÇ isimli kardeşim simitçi olayı ile başladı diye yazman küllüyen yalan ilk defa böyle saçma bir şey duyuyorum sen sen ol her duyduğuna inanma araştır inşallah böyle bir facia bir daha olmaz Allah dan 41 şehidimize rahmet diliyorum mekanları cennet olsun

Ahmet1973 18.09.2014 22:40

rahmetleri bol olsun rabbim cemaliyle şad eylesin....

Tuncay 19.09.2014 03:33

[QUOTE=YigidooSivas58;919925]Arkadaslar oncellikle Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun diyorum.

Bu konu hakkinda bilgi verecek bir kardesimiz varmi acaba bunlar kimdi neden vefat ettiler yani tam olarak neler oldu ?
Bu konu hakkinda bilgim olmadigi icin sordum.

Tesekkürler.[/QUOTE]

ben 6 yasindaydim mac aksami annem ve babam vali konaginin onune gittik tum sivas ordaydi.kayseri valisi sivasda dediler. valiligin onu sarildi.insanlar cildirmis gibiydi.herkes birsey soyluyordu.sivasin sevilen simalarindan hasan uzun ve oglu olmus diyorlardi.haftalarca sivas uyumadi. kayseriye giden treni askeriye sarkislada durdurmus. kimse olu sayisini kimler oldugunu bilmiyordu.herkes silahlanmisdi.birara bir orlon dukkani ve bastirma dukkani yaniyor dediler.aylarca sivas yas tuttu.tabutlar geldikce insanlar daha kotu oldu. senelerce iki sehir halki dusman oldu. aradan yillar gecti.kayseride beni liseye kaydetmediler.sivasli oldugum icin. sukurler olsun o yillar geride kaldi. dusmanliklar bitti.s.sami kepenek ilkokulunda okurken,belediye otobusleri her cuma 40 lar mezarina bedava gotururdu,simdi bilmiyorum.allah rahmet eylesin hepsinede.

Kokomo 19.09.2014 07:44

[QUOTE=selahattin kip;920069]sevgili kokomo sen 42 yaşındasın bu olaydan 5 sene sonra doğmuşsun ama maaşallah herşeyi çok güzel izah etmişsin ben 61 yaşındayım söylenecek çok şey var ama yarayı kaşımanın faydası yok ben emekli vergi müdürüyüm yanlış anlaşılmasın sen bu bilgileri bazı resmi yerlerden almışsın ama büyük bir kısmı yanlış (sivaslılar hesap ödememiş lokantaları talat etmiş V.S) bunlar işin aldatmacası olaylar sivas seyircisinin stad dışından taşlanması sonucu meydana gelen panik sonucu ezilme stad tuvaletlerinde havasızlık ve ezilmedir PETKOVİÇ isimli kardeşim simitçi olayı ile başladı diye yazman küllüyen yalan ilk defa böyle saçma bir şey duyuyorum sen sen ol her duyduğuna inanma araştır inşallah böyle bir facia bir daha olmaz Allah dan 41 şehidimize rahmet diliyorum mekanları cennet olsun[/QUOTE]

Sevgili Selahattin Abi - öncelikle saygılarımı sunarım.

Evet, bilgileri internetten alıp yazdım. Bilgiler arasında YANLIŞ olanlar olabilir.

Ama diğer yandan bu maça bizim aileden Öz dayım ve Eniştem gitmişler. Onlardan çok dinledim bu olayları. Hem lokantada para ödememe olayı hem de bazı kadınlara laf atma olayları gerçek maalesef. Yapanlardan birisi de benim dayımın arkadaşı o kadar net bilgidir bu.

O maça Sivas'tan çok fazla taraftar gittiğinden, belki de sen görmedin yada duymadın bu kötü olayları.

Tabii ki tek suçlu biz Sivaslılar değilmiş. Kayserililer de çok pislik yapmış. Sonuçta olmaması gereken şeylerdi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:48.